Ya ben bir defa yedim oruçluyken çocuktum onları yedim bozdum yani orucu bilmiyordum. 😂😂 artık büyük olanları var yok bilmiyorum hatta baya yedim yıkamadan 1 2 gün de karın ağrım vardı ishalim vardı düşünsene yedikten sonra eve elimi koklaya koklaya gelmiştim kokusu o kadar güzeldi. Ne günlerdi ya 😂😂
Probiyotik enzimi var içinde hocam ondandir büyükleri tatsiz oluyo hih işte mesele o böğürtlen gibi küçük olanlarinda ben de ruj yapardım yanagima allik😂 bulmasi zor dalindan yemek zevkli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yağmur kokusu sevgili kokusu bilgisayar kokusu
Dağ çileği ya canim çekti:(
Evet kokusu harika dağ çileğinin böyle yumuşak küçük olanları harika 😀
Dağ cilegi küçük oluyo zaten hocam evet hafif şekersi aroma kokusu moralim bozuldu tanimlama yaptıkça 😂
Ya ben bir defa yedim oruçluyken çocuktum onları yedim bozdum yani orucu bilmiyordum. 😂😂 artık büyük olanları var yok bilmiyorum hatta baya yedim yıkamadan 1 2 gün de karın ağrım vardı ishalim vardı düşünsene yedikten sonra eve elimi koklaya koklaya gelmiştim kokusu o kadar güzeldi. Ne günlerdi ya 😂😂
Probiyotik enzimi var içinde hocam ondandir büyükleri tatsiz oluyo hih işte mesele o böğürtlen gibi küçük olanlarinda ben de ruj yapardım yanagima allik😂 bulmasi zor dalindan yemek zevkli
🙂🙂 kısmet olsa ölmesek artık bu sene nasip olsa çıktığı zaman yeriz.
Saçma gelebilir ama erkek tıraş kolonyası acayip seviyorum 🤦
Parfüm kokusu ekmek kokusu sabun kokusu
Oje ve aseton kokusu
Kavrulmuş soğan kokusu... mis
Benzin kokusu
Kafası da güzel 😀😀
Hic kafam guzel olana kadar koklamadim 😅denerim
Fazla koklama da üstünde bayılabilirsin beyni uçuruyor kokusu 😂
Ve Sera kokusu, birde hani eski kisliklarin falan toplandigi yer oluyor karanlik rutubetli birde oralarin kokusu cok hosuma gidiyor
Evet o koku eskileri hatırlatır sanırım 😔
Oje kokusu