Güzellik & Bakım 2 ay Sevdiğiniz üç koku nedir? нαүαℓεт Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 👁️👁️👁️ Sevdiğiniz üç koku nedir? Cevapla 27 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Toowulu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% 2 ay Toprak beni çekiyor ya erken gidecez herhalde çocukken de markette felan topraklı patatesler olur ya manavda alıp alıp koklarmışım manyaklık o derece yani. Sevdiceğimin kokusu. Bi de kahve. Doğal kokular daha hoşuma gidiyor. 2 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 100% 2 ay Evlatlarımın kokusuTaze demlenmiş çay kokusuTemizlik kokusu 2 1 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Allah tüm sevdiklerinize uzun hayırlı ömürler versin.. Güzel kokular hayatınızda eksik olmasın.. Yorumla
deepwate Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Deniz çimen kısaca doğanın bize lütufta bulunduğu tüm güzel kokular 2 2 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Güzel kokular almanız dileğiyle.. Yorumla deepwate 2 ay Teşekkür ederim sizinde Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Uhu, bali, nevresimdeki temizlik kokusu, ve açken gelen yemek kokusu 2 3 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Tiner kokusu eksik 👀 Yorumla Degisik_-_ 2 ay Tiner sevmem 😄 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Alışırsın.. Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay kavun ❤️çamaşır suyu ❤️yağmur sonrası toprak ❤️ 2 1 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Çamaşır suyu hiç sevmem
TahinliEkmek Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 95% 2 ay Mezarlıktaki toprak kokusuYağmur yağdıktan sonraki toprak kokusuŞekerli hafif fresh kokular 1 4 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Mezar ilgimi çekti 👁️👁️ Yorumla TahinliEkmek 2 ay Lavanta kokusu vanilya, gül, amber , sedir ağacı Ve yeni kesilen ağaç kokusu marangozhane de özellikle bide taze fırından çıkan sıcak kek Yorumla TahinliEkmek 2 ay Ölümü hatırlatıyor oradaki toprak kokusu farklı ondan olabilir.. Yorumla нαүαℓεт 2 ay Ne güzel kokular bunlar.. Yorumla
_Shiva_ Takip Et Xper 5 Yaş: 100 , eic 100% 2 ay Sadece bir tane var fırında pişen kekin kokusu… 1 1 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Kakaolu olsun afiyet olsun.. 🍰 Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Vanilya kokusuFırında tazecik yeni pişmiş kek ekmek kokusuYolda yürürken burnuma kokusu gelen güzel kaliteli erkek parfümü 1 0 Yorumla
Ayse7171 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 95% 2 ay Meyve kokusu toprak Doğanın kokusu Yemek kokusu 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 2 ay Tarcın Çikolatalı sıgara (yakılmamış)Bebek kokusu 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 821 cevap paylaştı. Sevgilimin kokusukahve yağmur 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 58% 2 ay Yağmur sonrası toprak kokusu Yeni serilmiş nevresim kokusuAromalı araç kokusu 1 0 Yorumla
birsuskuncicekFenomen Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Çiçek kokusu Kahve kokusu 1 0 Yorumla
solgunbipapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Bahar kokusu, toprak kokusu ve onun kokusu 2 3 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Güzel kokular almanız dileğiyle 🌹 Yorumla solgunbipapatya 2 ay Teşekkür Yorumla нαүαℓεт 2 ay Ben teşekkür ederim hanımefendi 🥀🍫☕ Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Yana odun, yeni çekilmiş kahve ve bebek kokusu 2 12 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Çok güzel kokular geliyor.. Yorumla Coffein 2 ay Deri kokusuda hoşuma gidior, deri cüzdan ayakkabı vs kendine has kokusu oluyor ama kullandıkça geçiyor maalesef :( Yorumla нαүαℓεт 2 ay İlk alındığında öyle oluyor..Benim deri mont kokuyordu fazla koku alamıyorum artık Yorumla Coffein 2 ay 😍🤩 evet maalesef Yorumla нαүαℓεт 2 ay Ama Fransa modanın merkezi, Paris'ten alırsın bol bol hanımefendi 👁️👁️ Yorumla Coffein 2 ay Fransa'da deilim ayrıca modayı takip etmiyorum :)))) Yorumla нαүαℓεт 2 ay Doğrudur hanımefendi içimden öyle geldi Fransa dedim.. 🙂 Yorumla Coffein 2 ay Deri kokusu demek insanları Paris'e kadar goturuormus 🤣 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Sen yurtdışında yaşıyorsun biliyorum seni 😅 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Fransa'da diye hatırlıyorum sanki Yorumla Coffein 2 ay Aynen Avusturya ama 🤪 Yorumla нαүαℓεт 2 ay Evet orasıydı 🙂 Yorumla
назаўжды Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 61% 2 ay Yağmur sonrası koku, lavanta kokusu, deniz kokusu 2 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 99% 2 ay Gul kokusu toprak kokusu bir de limon sjshs 2 0 Yorumla
fatma9648 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 2 ay Yasemin kokusu gül kokusu vanilya kokusu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Toprak beni çekiyor ya erken gidecez herhalde çocukken de markette felan topraklı patatesler olur ya manavda alıp alıp koklarmışım manyaklık o derece yani. Sevdiceğimin kokusu. Bi de kahve. Doğal kokular daha hoşuma gidiyor.
Evlatlarımın kokusu
Taze demlenmiş çay kokusu
Temizlik kokusu
Allah tüm sevdiklerinize uzun hayırlı ömürler versin..
Güzel kokular hayatınızda eksik olmasın..
Deniz çimen kısaca doğanın bize lütufta bulunduğu tüm güzel kokular
Güzel kokular almanız dileğiyle..
Teşekkür ederim sizinde
Uhu, bali, nevresimdeki temizlik kokusu, ve açken gelen yemek kokusu
Tiner kokusu eksik 👀
Tiner sevmem 😄
Alışırsın..
kavun ❤️
çamaşır suyu ❤️
yağmur sonrası toprak ❤️
Çamaşır suyu hiç sevmem
Mezarlıktaki toprak kokusu
Yağmur yağdıktan sonraki toprak kokusu
Şekerli hafif fresh kokular
Mezar ilgimi çekti 👁️👁️
Lavanta kokusu vanilya, gül, amber , sedir ağacı
Ve yeni kesilen ağaç kokusu marangozhane de özellikle bide taze fırından çıkan sıcak kek
Ölümü hatırlatıyor oradaki toprak kokusu farklı ondan olabilir..
Ne güzel kokular bunlar..
Sadece bir tane var fırında pişen kekin kokusu…
Kakaolu olsun afiyet olsun.. 🍰
Vanilya kokusu
Fırında tazecik yeni pişmiş kek ekmek kokusu
Yolda yürürken burnuma kokusu gelen güzel kaliteli erkek parfümü
Meyve kokusu toprak
Doğanın kokusu
Yemek kokusu
Tarcın
Çikolatalı sıgara (yakılmamış)
Bebek kokusu
Sevgilimin kokusu
kahve
yağmur
Yağmur sonrası toprak kokusu
Yeni serilmiş nevresim kokusu
Aromalı araç kokusu
Çiçek kokusu
Kahve kokusu
Bahar kokusu, toprak kokusu ve onun kokusu
Güzel kokular almanız dileğiyle 🌹
Teşekkür
Ben teşekkür ederim hanımefendi 🥀🍫☕
Yana odun, yeni çekilmiş kahve ve bebek kokusu
Çok güzel kokular geliyor..
Deri kokusuda hoşuma gidior, deri cüzdan ayakkabı vs kendine has kokusu oluyor ama kullandıkça geçiyor maalesef :(
İlk alındığında öyle oluyor..
Benim deri mont kokuyordu fazla koku alamıyorum artık
😍🤩 evet maalesef
Ama Fransa modanın merkezi, Paris'ten alırsın bol bol hanımefendi 👁️👁️
Fransa'da deilim ayrıca modayı takip etmiyorum :))))
Doğrudur hanımefendi içimden öyle geldi Fransa dedim.. 🙂
Deri kokusu demek insanları Paris'e kadar goturuormus 🤣
Sen yurtdışında yaşıyorsun biliyorum seni 😅
Fransa'da diye hatırlıyorum sanki
Aynen Avusturya ama 🤪
Evet orasıydı 🙂
Kahve, Vanilya, Bebek.
Yağmur sonrası koku, lavanta kokusu, deniz kokusu
Gul kokusu toprak kokusu bir de limon sjshs
Yasemin kokusu gül kokusu vanilya kokusu
Kahve
Toprak