Kişilik & Karakter En sevdiğiniz kokular neler? Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor En sevdiğiniz kokular neler?#Jendelavanta kokusuna bayılırım En sevdiğiniz kokular neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yağmur kokusu ve bilgisayar kokusu 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karanfil kokusu, iğde kokusu, taze demlenmiş çay kokusu.. 1 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Yeni ürünlerin mobilya halı ayakkabı vs kokularıOje tiner uhu Güzel olan parfümler Çiçeklerin kokusu Oda spreylerinin kokusu 1 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl dogal koku dersen bebek kokusu ve yağmur sonraki toprak kokusuna hicbirini degismem ☺️ 1 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Deniz kokusu lavanta kokusu beyaz sabun kokusu toprak kokusu 1 0 Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kil, toprak, kahve, kar (kar kokusunu sadece kar yemeyi sevenler bilir) 1 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Vanilya , manolya , bergamot , kahve , çikolata kokularını severim. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Para kokusu. 😃 Yağmur kokusu, toprak kokusu, kitap kokusu. 1 1 Yorumla Asena_Cengiz34 +1 yıl Offf para kokusu harika ya Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Arabada kavun,Salonda tütsü,Yatakta vanilya.Yerine göre değişiyor. 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Erkek parfümleri dedorantıKendimde kullanıyorum:< 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Göreceksin sen hainnn sahtekar insaj bunca zaman bana oyun oynarsin ip niall yeni başlıyor hersey 🤌 0 1 Yorumla Wheeinthemood +1 yıl Nee Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haci muradın içine binecem saatlerce o çalışak ben koklicam😅 1 0 Yorumla
Gomiii Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Sen lavanta seviyorsun, ben senin kokunu diyorum daha koklamasamda.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yağmur sonrası Toprak kokusu 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Yağmur sonrası oluşan toprak kokusu 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 665 cevap paylaştı. Leylak çiçeğinin kokusu çok hoş geliyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yağmur kokusu ve bilgisayar kokusu
Karanfil kokusu, iğde kokusu, taze demlenmiş çay kokusu..
Yeni ürünlerin mobilya halı ayakkabı vs kokuları
Oje tiner uhu
Güzel olan parfümler
Çiçeklerin kokusu
Oda spreylerinin kokusu
dogal koku dersen
bebek kokusu ve yağmur sonraki toprak kokusuna hicbirini degismem ☺️
Deniz kokusu lavanta kokusu beyaz sabun kokusu toprak kokusu
Kil, toprak, kahve, kar (kar kokusunu sadece kar yemeyi sevenler bilir)
Vanilya , manolya , bergamot , kahve , çikolata kokularını severim.
Para kokusu. 😃 Yağmur kokusu, toprak kokusu, kitap kokusu.
Offf para kokusu harika ya
Arabada kavun,
Salonda tütsü,
Yatakta vanilya.
Yerine göre değişiyor.
Erkek parfümleri dedorantı
Kendimde kullanıyorum:<
Göreceksin sen hainnn sahtekar insaj bunca zaman bana oyun oynarsin ip niall yeni başlıyor hersey 🤌
Nee
Haci muradın içine binecem saatlerce o çalışak ben koklicam😅
Sen lavanta seviyorsun, ben senin kokunu diyorum daha koklamasamda..
Yağmur sonrası Toprak kokusu
Sevdiğim kişinin kokusu🙃
Sevdiğim beyin kokusu dermişim.
Yağmur çiçek kokular 🌼⛈
harumsu çorap kokusu by recep ivedik :)
koku... biliyorum hiç düşünmedim
Yağmur sonrası oluşan toprak kokusu
Leylak çiçeğinin kokusu çok hoş geliyor
Baharat ve yeşillik
senin kokun olacak gibi
Lavanta
Yağmur yağdığı zamanki toprak kokusu...