Kişilik & Karakter Sevdiğiniz kokular neler? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Hindistan cevizi kokusunu çok seviyorum ya. Hindistan cevizi kokulu tütsüm yoktu bi, onu da alınca tam oldu🤭 Sevdiğiniz kokular neler? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ben sevgilimin kokusunu seviyorum kendisi daha yok ama :D 2 0 Yorumla
Nazbay Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl Tütsüde vanilya lotus çiçeği ve hindistan cevizi 1 0 Yorumla
chefmaster Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Genelde limon kolonyası ve Gül kolonyasının kokusunu severim 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Sandal ağacı tütsü yakarım, sonra lavanta da iyi geliyor. 1 0 Yorumla
lNur_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Vanilya kokusuu bayılırım hafif tatlı tatlı kokmasi çok iyi. 1 0 Yorumla
SeninİçinAraştırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Tütün kolonyası aşure kokusu dalin bebe şampuanı ve sevdiklerimin 0 0 Yorumla
halemsuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Doğal ağacında manolya çiçeği kokusunu seviyorum 2 0 Yorumla
honeysucklehoney Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çiçeksi kokular özellikle hanımeli kokusu 2 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Tarladaki domates kokusunu seviyorum baya 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gül ve vanilya kokusu. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kahve kokusu🐱 1 0 Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Gül kokusu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ben sevgilimin kokusunu seviyorum kendisi daha yok ama :D
Tütsüde vanilya lotus çiçeği ve hindistan cevizi
Genelde limon kolonyası ve Gül kolonyasının kokusunu severim
Vanilya
Kedi
Bebek
Sandal ağacı tütsü yakarım, sonra lavanta da iyi geliyor.
Kuru karanfil kokusu..
Vanilya kokusuu bayılırım hafif tatlı tatlı kokmasi çok iyi.
Tütün kolonyası aşure kokusu dalin bebe şampuanı ve sevdiklerimin
Doğal ağacında manolya çiçeği kokusunu seviyorum
Çiçeksi kokular özellikle hanımeli kokusu
Vanilya
Tarladaki domates kokusunu seviyorum baya
Gül ve vanilya kokusu.
Çikolata kokusu
Manitanın meyveli parfüm kokusu.
Vajina kokusu
Yağmur sonrası toprak kokusu.
vanilya
Vanilya , yasemin, şeker tatlı hoş kokular💗💗💓