Sovyet Sosyalist Cumhuriyet *Birliği* Amerika Birleşik Krallık ve kış sayesinde Almanya'yı yenen Finlandiya'da ise perişan olan parçalanmış birliğin eski lideri Rusya tek başına sovyet envanteriyle 20 den fazla ülke ve sivil bağışçılar tarafından desteklenen Ukrayna'yı yenecekmiş adamlar rahat 50 100 bin asker doğrulanmış 1600 civarı tank 800 milyon dolar değerinde kruvazör ve daha daha neler neler kaybetti fakat neymiş daha güçlerinin %10'unu bile kullanmıyorlarmış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayranı değilim
Bunun nedeni savaş zamanları aslında putin devletçi biri olmasıda etkili tabii Bir de ruslar vatanına sadıktır
Kanka adamlar cephede bildiğin votka içiyor savaşmamak için kolunu bacağını arkadaşlarına kırdıranları bile gördüm kaçanlara girmiyorum bile açıkçası bu bana pek hatta hiç vatanseverlik gibi gelmiyor
İşte olay burada bu senin dediğin çarlık rusya zamanları bak suriyelilere adamlar direkt kaçıyor savaştan :D
Bence sen uyduruyorsun neye göre kime göre yenilmez? Başlığın baştan sona saçma laf olsun torba dolsun bir soru bu ayrıca bizim için kimse yenilmez değil haberin olsun.
Rusya, kanada işgal edilmesi en zor ülkelerdir aşırı büyükler ve arazileri sıkıntılı. Rusya bu savaşı asla kaybetmeyecek avrupa ile masaya oturacak belirli yerlerin özerkliğini alacak
Rusya istese ukaranyayi 3 gunde teslim alir agir silah kullanmak istemiyor ve halki kendine dusman etmek istemiyor
Senin tartışmak istiyorum?
*Seninle
Tamam münazara yapalım varım ben severim seviyeli münazarayı benim savunduğum görüş bu Rusya Sscb gibi balon diyorum
Öncelikle Rusya'ya ve SSCB'ye sevgim kurtuluş savaşında bize yardım etmeleri onlar olmasa bu savaşı kazanamazdık. Gönderdikleri makinalı tüfekler toplar sayesinde kazanıldı. 2. Olarak yukarıda vermiş olduğun Rusya Ukrayna ile ilgili Rusya aleyhine kayıplar ve askeri araç kayıpları tamamıyla yanlış.