Anlayamadııımmm yardım
Bir erkek bir kızı sevip hoşlanıyorsa seviyorsa nasıl davranır nasıl hissettirir ?
Bir erkek bir kızı sevip hoşlanıyorsa seviyorsa nasıl davranır nasıl hissettirir ?
Erkeğin karakterine göre değişir ama genelde senle buluşmak için şartları zorlar buluştuğunda da çok mutlu olur. Ne yaparsa yapsın gözlerinin gülmesine engel olamaz ordan anlarsın. Bence mesela telefonla aradığında çok meşgulken bile senle konuşuyorsa veya kolay kolay kapatmak istemiyorsa da anlarsın. Yüzyüze iken de hiçbir plan olmadan bile senle vakit geçirmek istiyorsa da anlarsın.
Utangacsa o ole bekler durur acılmaz sana , sende o acılcak dıye beklersın sonra araya zaman gırer unutulur gıder sen baktın ondan atak yok sen arkadaslık et son çare olarak sende sevıyosan
bn sevdiğim insanı sürekli merak ederim ararım hesap sorarım sahiplenirim kzarım bazen o mutlu olsun diye cebimdekiii son kuruşla bil e ona bişey alırım. seven insan böyle yapar
mal mal modlara girer kıskanır ilgilenir hele karışmaya başladıysa artık erkek cebindedir günde bir kerede olsa sesini duymak yada konuşmak ister gibi gibi uzar gider
Cevap
5Cevap
yanında bi erkek varken sürekli sert sert bakmalar. gözlerini sen ona baktığında senden kaçırması, ws.
bu saydıkların zaten hoşlantı belirtileri arkadaşım. sende bişeyler hissediosun ona karşı biraz daha ilgili ol ki sana karşı adım atmaktan korkamasın.. kendine güvensin..
dediğim gibi daha çok ilgilen bazı konularda trip at sevgili gibi.. woww bugün cok yakışıklı gördüm seni gibi iltifatlarda bulun şakayla karışık :)) zaten sana karşı bişeyler hissediosa senin yakınlaştığını anladığı gibi sana açılır.. şuan açılmıosa sebebi; seni kaybetme korkusudur..
dediğim gibi bu sevgili olmaya başlama sürecini daha da hızlandırmak istiosan ona cesaretini kazandırman gerekiyor..
her halinden anlarsın erkekler kızlar gıbı deyıl derdını dırek bellı edıyor :)
senle uğraşmaya başlar anlarsın zaten konuşmak işster bakar vs falan
Fırsatlar yaratmaya çalışır bahaneler üretir konuşmak ister kıskanır ilgilidir
gereğinden fazla ilgi zaten erkekler bişey gizleyemez açıkca söyler belli eder . :)
hoşlandığım birine ilgimi yakınlık göstererek ve iletişim kurarak hissettirmeye çalışırım..
korkmana gerek yok.erkek sevince bunu hemen anlarsın.Siz kızlar gibi gizemli sularda yüzmüyoruz
Ya ben birini seviyorum ikide bir bana bakıp gülüyor beni sevmiyor mu sevmiyorum mu bilmiyorum
valla bn biriniseviyorum ne yalan söyliyim belli etmiyo 3 yıldır aynı tas aynı hamam
yanında amuda kalkar...
Kıskanır, ilgilenir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar