Bir erkek, sevdiği kızın başkasını sevdiğini öğrenince nasıl davranır?

Yıllar önce bir mevzuydu, ama başkasını sevdiğim için hiç düşünmemiştim. yillar sonra kalbim boşken aklıma geldi. bu kişi senelerdir ara ara rüyalarıma da giriyordu ama zaten hayatımda başkasi olduğu için üzerine gitmemiştim.

Sonra yıllar geçti, hayatımda kimse yokken rüyalar devam ediyor, o kişinin bana davranışlarını hatırladım. siniftaki herkes benim birini sevdiğimi öğrendi, okuldan ve yaşadığım şehirden değildi. bunu öğrenen o arkadaş bana takılmaya başladı, her gördüğü yerde aşkım , canım, x (sevdiğim çocuğun adı) diye sesleniyordu. surekli o çocuğun adını aşk hitaplariyla söylüyordu. bir keresinde durdu ona canım falan dedi, mayo çizmiş kız resmi yapmış, bak bu x dedi. beni sürekli utandırıyordu, ama hiç üzerine düşünmemiştim. siniftaki herkese hatıra yazdırirken ona da verdim, yarım saat falan vermedi, bı baktım bir cümle bir şey yazmış.

Başka şeyler de var ama uzun olur.

Ben bu kişinin beni içten içe sevmiş olabileceğini yıllar sonra düşündüm, bana açılacaktı belki de, benim birini sevdiğimi öğrenince böyle yaptı diye düşünüyorum ama şimdi, eskiden hiç uzerine düşünmemiştim. bana arkadaşım, kankam, dostum diye seslenip konuşmaya çalışıyordu öncesinde ben de canım mıydım niye cevap vermiyordum bilmem. ben de bı tuhaftim, erkeklerle konuşmayan biriydim.

Sizce benden hoşlanıyor muydu, rüyalarıma da o yüzden mi senelerdir giriyor, hep te okulda görüyorum rüyalarımda bir de🙈🤷🏼‍♀️🤔

Cevaplar için teşekkürler.

Bir erkek, sevdiği kızın başkasını sevdiğini öğrenince nasıl davranır?