Yıllar önce bir mevzuydu, ama başkasını sevdiğim için hiç düşünmemiştim. yillar sonra kalbim boşken aklıma geldi. bu kişi senelerdir ara ara rüyalarıma da giriyordu ama zaten hayatımda başkasi olduğu için üzerine gitmemiştim.
Sonra yıllar geçti, hayatımda kimse yokken rüyalar devam ediyor, o kişinin bana davranışlarını hatırladım. siniftaki herkes benim birini sevdiğimi öğrendi, okuldan ve yaşadığım şehirden değildi. bunu öğrenen o arkadaş bana takılmaya başladı, her gördüğü yerde aşkım , canım, x (sevdiğim çocuğun adı) diye sesleniyordu. surekli o çocuğun adını aşk hitaplariyla söylüyordu. bir keresinde durdu ona canım falan dedi, mayo çizmiş kız resmi yapmış, bak bu x dedi. beni sürekli utandırıyordu, ama hiç üzerine düşünmemiştim. siniftaki herkese hatıra yazdırirken ona da verdim, yarım saat falan vermedi, bı baktım bir cümle bir şey yazmış.
Başka şeyler de var ama uzun olur.
Ben bu kişinin beni içten içe sevmiş olabileceğini yıllar sonra düşündüm, bana açılacaktı belki de, benim birini sevdiğimi öğrenince böyle yaptı diye düşünüyorum ama şimdi, eskiden hiç uzerine düşünmemiştim. bana arkadaşım, kankam, dostum diye seslenip konuşmaya çalışıyordu öncesinde ben de canım mıydım niye cevap vermiyordum bilmem. ben de bı tuhaftim, erkeklerle konuşmayan biriydim.
Sizce benden hoşlanıyor muydu, rüyalarıma da o yüzden mi senelerdir giriyor, hep te okulda görüyorum rüyalarımda bir de🙈🤷🏼♀️🤔
Cevaplar için teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kişiye göre değişir,
Yıkılır asıl davranacak? Yani ben olsam içimde kıyamet kopar
Sevgili. degildik, ben seviyordum sadece, neden yıkılsın, hayal kırıklığına uğramıştır, belki anlamiyim diye tam tersi hareketler sergiledi, bilmiyorum ki, oturup konuşup sormak isterdim😄
Sorunun başlığına göre cevap verdim
Dagılırım ama bir daha görmemek icin kaçacak yer ararım
Ama sevgili değildik, o da biliyordu ben sadece seviyordum. hem biz lisedeyken sevdiğim kişi başka şehirde ünv. okuyan biriydi
Lise aşkı hikayesi gibi geldi benzerini yaşamıştım ismin hangi harfle başlıyor
Lisede evet ama en az 15 senelik bir mevzu, sen ver isminin baş harfini 😄ben vermiyim boşa heyecan olmasin
C ile başlıyo adım
Peki sen nasıl bir şey yaşadın, yani bu hikayeye göre benden hoşlandığı için mi boyle davranıyordur sence🤔
Aynı hikaye değil dimi söyle senin adın neyle başlıyo
Aynı hikaye nasıl olsun,15 sene önce lisede mıydın.🥴senin harfin yanlış, ama merak ettin benimki r.
Ben ufağın zaten senden baya ben liseyi 2016 da bitirdim
Kıyamam ben liseyi 2009 ta bitirdim,2016 da mesleğimi yapıyordum😄ama gördüğün gibi insanın ruhu büyümüyor, aklım hala 15 sene onceki mevzuda
Ben de bir kızı seviyodum o zamanlar kanka gibiydik başta ama kızla sanki böyle farklı bi bağımız vardı sürekli birbirimizle uğraşıp zıtlaşıyoduk çocukluk aklı işte ayrıca hocalarımızdan arkadaşlarımızdan falan bizi sevgili sananlar yakıştıranlar oluyordu ama bi adını koyamamıştık daha doğrusu flört ediyo gibiydik de sadece okulda yani dışarıda görüşmüyorduk
Ona açılman gerekirdi, kadınlar bunu açıkça soramaz, o ilk adımı senden beklemiş olabilir, hala aklın ondaysa şansını dene bence
Bana bakışlarını ilgisini ve merakını farkediyordum ama lisede öyle hiç sevgili yapma kafasında olmadığımdan halimden memnundum
Ama sevdiğim halde açılmayarak hata yaptım sanırım suçumu kabul ediyorum belki de toyluğumdan tecrübesizlikten oldu bilemem
Unutuysan veya izi kalmadıysa yoluna bak, nasipse zaten karşına çıkar 👍🏻
Bu soruyu bir erkeğe sormak lazım ama bence çok kırıl üzülür
Aşağıda yazan gibi erkekler bu işlerden anlamıyor canım, ben lisedeyken saftim hiç aklıma gelmedi, koca kadın oldum anca AA beni seviyor muydu diye düşünüyorum 😄🙈
illa aklına gelir miydi
Eskiden takıntılı şekilde başkasına aşıktım, o kişinin bunu bana niye yaptığını o zamanlar hiç dusunmedim🥴
şimdi ewlimisiniz
yaşkaç
Yıkılır hayata küser
cakar salarim
Moralim bozulur