Ta 3 saat önce eşimle kavga ettik.
Kendisi dünyanın en kıskanç insanı benle evlenene kadar bana neler çektirdi bir ben bir Allah bilir. Hep sorguladı şüphe etti yeminler ettirdi kurana inanmak için.
Herkesle gorusmemi kısıtladi. Vallahi billahi o kadar şey yaptı ama dünyanın en merhametli adamı diye hiç vazgecmedim ve çok sevdim.. evlendim. 4 aylık evliyim. Ve 2 buçuk aylıkta hamileyim.
Biz bir arada sahilde yürürken ve nişanlıyken bir tane kız eşime mesaj attı canimm benim ne yapıyorsun diye
Eşim görünce direk engelledi ve bana eskiden yazistigi bir şıklık olduğunu söyledi herkesin yazistigi konuştuğu illa ki birileri olabilir gayet normal.
Benim aklıma takıldı yıllar geçti ama sormak istedim uzaniyorduk dedim canım ben görmeseydim o gün mesajı ne yapardın diye? Hani merak ettim yazar miydi siler miydi bana demez miydi merak ettim kalktı ayağa ben o hayata çizgi atmışım evlenmisim çocuk bekliyoruz bana sorduğun soruya bak kıyameti kopardı yaa kendisi bana 100 bin kez anlattığım şeyi bile sorup kurana el bastıran insan ben merak edemez miyim?
Sonra bana hamileyim ve kanamam oluyor evi duzeltemiyorum
Şey diyor sanki bi sen hamile kaldın eltimi örnek verip o öyle değildi diyor konuyu Başka yerlere saptirip ortamı daha da geriyor. Sonra onun gibi biriyle git evlen diyorum olur diyor başka odaya geçiyorum geçtim. Geldi saçlarımı çekti kulaklarımı çekti sinirli bir şekilde. Bende ona pic dedim. Ve annesi ölmüş ya yemin ediyorum size Kötü bir anlamda demedim daha da fazlasını hak ediyordu küfür etmek amaçlı dedim 3 saattir konusmuyoruz ya insan niye haklıyken haksız olur ben barismaktan bıktım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer