1 senelik evliyim. çamaşır makinam bosh 9 kilo 1200 devir Serie 4. Penyelerkmi hep yırttı servis çağırdık lastiği değişecek dedi değiştirdi yine yırttı bu sefer de tamburu değişecek dedi karşı çıktık 3-5 aylık makina kaç tane değişen oluyor kapbul etmiyoruz yenisini gönderin diye. İstediğimiz oldu benim makinanın a miydi ne c mi biseyi geldi bı üst modeliymis Serie 4 aynı ustundeki yazısı falan. Şimdiki de yine yırtıyor çok ta doldurmjyorum bı karış falan boşluk bırakıyorum yeni gelen makinam da yırtıyor çıldıracağım. Genelde penye tsortlerin ön kısmını delik deşik ediyo. Sadece renklileri ayrı beyazları ayrı atıyorum penyeleri ayrı kotları kazakları bunları da mı ayrı ayri atıyım az az ona da makina mi calsitiriyim sürekli. Birde renkli eko ve pamuklu gibi ayarlar 4 saatten fazla yıkıyor başta onda yıkıyorum saati çok diye sentetik te yikiyorum artık 2.30 saatte. Nerde yanlış yapıyorum yardım edin iki makinada da aynı sıkıntıyi yaşıyorum sorun bende mi napmam gerekiyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kapakla lastik yerine sıkışıyordur dikkatli yerleştir çamaşırlarını
Nasıl yani
yani makinanın çamaşırları koyduğun bölümün ön kısmı var ya örtünce kapağı tutan lastik kısmı orasıyla kapağı kapattığında kapağına sıkışıyordur
1 saatlik programda yika ve devir sayisini 800'den fazla yapma.
Ayni makinenin 10 kg ligindan benim var. Yeni aldim ve tavsiye uzerine aldım. Bi problem yok cok ilgincmiş
Benim bu ikinci makina maalesef buda yırtıyor
Renklileri ve beyazları hangi ayarlsrda yikiyorsun
Beyazlar pamuklu 60 derece 800 devir
Renkliler de yine ayni program 30 derece
Firmaya yazın garanti nedeniyle değiştirebilirler.
Değiştirdim yeni si de öyle yapıyor
O zaman sorun senin penyelerinde, Çok ince ve biraz kalitesiz galiba.
Değiştirdiler yeni gelen makina da aynı
Olmaması gerekir. Eğer hala devam etse firma gelip kontrol eder. Başka makinada dene elbiselerini.
4 saat yikanir mi bi penye kac derecede yikiyorsun
Yikamiyorum zaten sentetik 2.30 da yıkıyorum hepsini
Tamam bazi kiyafetleri istedigin derece ve sikmada yikayamassin kiyafetlerin etiketlerinde yaziyordur bi bak bakalim senin yikadigin dereceyle uyuyor mu
Edeyim bari