Allah rızası için yol gösterin kafam Allak bullak?

Kısaca anlatmam gerekirse çok sevdiğim bir insan vardı ben ayrıldım ardına birisiyle yola başladım benim için herseyi yaptı önceki sevgilimde ben ne yaptıysam o sa bana ay ısını yaptı severim ben yaparım bu çocukla dedim 3 ay sonunda nişan tapmak istedi aileler tanışsın dedi ben biraz bekleyelim felan dedim çünkü tam anlamıyla ben hazır değildim çünkü bi yandan eski sevgilimi unutup önüme bakmaya çalışıyorum hemde sevgilime ısınmaya çalışıyorum ama çok istedi tamam dedim bayramın ikinci günü eski sevgilim aradı yabancı numaradan biyografinde harf gördüm sen bana nasıl yaparsın ben 2 aydır senin için ağlıyorum yapma lütfen beraber olalım bütün hatalarımızı düzeltiriz felan dedi benim aklım baya karıştı böyle olunca ben sevgilime hani daha sonra tanıştıralım dedi çok üzüldü bişikee felan oldu netice de tanışmaya geldiler neyse iki gün sonra tekrar fake hesaptan istek atmış sevgilim de kabul etmiş görüntülü aramış falan baya küfürlü bi şekilde konuşmuş sevgilim olaylar karıştı benim kafam Allak bullak oldu ağlamaktan helak oldu sevgilime kıyamıyorum çok güzel seviyor ama ben ona omu yapamıyorum ben onu üzmekten çok korkuyorum nişanlanıp nişan atmak istemiyorum onu çok üzdüm ama yaşımda küçük ondan galiba korkuyorum evlilikten istemiyorum desem çok büyük bi ah alacağım o yükle de yaşamak istemiyorum ben ne yapacağım
Allah rızası için yol gösterin kafam Allak bullak?