Burdan ergen bi çocukla kanka diyerek konuştum ilk gün sevgili olduğunu söylemedi günün sonunda dedi ki ben şu an sevgilimle beraber yaşıyorum. Neyse ertesi gün dedi ki ben sevgilimden geçiniyom e dedim o kız öğrenci ailesi ne kadar veriyo ki sen de geçiniyosun.5-6 bin gönderiyorlar dedi. Onlar 19 yaşında ben 22. Benim baba Almanya’da çalışıyor aslında o kızın ailesinden daha zengin ama babam iğrenç birisi ondan gururumdan dolayı para almıyorum. O evlenmeden ucube gibi beraber yaşayan ucuz kadına aylık 5-6 bin ailesi gönderirken Allah onu rahat yaşatırken ben Allah istemiyor dşye saçımı bile evlenmediği erkeğe göstermeyen ben aylık 1500 lirayla aç kalıyorum. Ağlaıdm çok üzüldüm. Allahım bunlara neden veriyosun bana vermiyosun diye. Anneme anlattım bu yüzden ağladığımı günlerdir çok üzüldüğümü Annemse sonra aramış çocuğunun aç kaldığına hiç üzülmemiş de diyo ki iki gündür ölü gibiyim neden dedim öyle bi çocukla arkadaşlık yaptığın için dedi. Yani bi insan çocuğunu hiç mi sevmez düşünmez. Ben de o çocuğa cevabını verdim dedim o ucuz kadınlar mal ve gav@talrın başına bela kalır dedim dedim annem de bu hayat kadını konuşması dedi ya yazıklar olsun böyle anneye ya gün boyu dün açlıktan şekerim düştü 10 TL’m vardı da pis Kadın onu düşünmüyor elin sevgilisi benim sevgilim bile olmayan çocukla 2 gün kankalık yaptım diye üzüntüden ölüyormuş pü yazıklar olsun
Böyle bir annem varken düşmana gerek var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
://
Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım bu kadının yanına tatilde gitmemeliyim demi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu senin hayattaki imtihanındır Allah'ım onlara veriyorsunuz neden bana vermiyorsun demişsin ama şükretmek gerek onu bulamayanlar da var anlıyorum zor durumdasın ama bir gün kendi paranı kazandığında kimseye muhtaç olmayacaksın
Aynen şükür ben de o kız kadar tipsiz değilim
ne kadar seviyeli bi aile yapısı tebrikler
Demi çocuğa mal ve gav@t dedim diye annem bu hayat kadını konuşması diyor yani sadece beni aşağı çekmek için alakasız en kötü kelimeyi buluyor
yani gereksiz gereksiz muhabbetler geçmiş aranızda niye anlattınki annene bunları o niye hakaret edioki sana
Anneme sadece yakışıklı bulduğum çocuk var o da sevgilisiyle aynı evde yaşıyormuş dedim ama sadede kanka olarak konuştuğumu söyledim annem de böyle saçma konuşmalar işte yani sanki üvey anne hayatla sorunlu ya hayat kadını diye çocukla beraber yaşayan kıza bile annesi demiyodur benimki ben çocuğa mal dediğim için diyor hayatla sorunlu annem
evet sıkıntılıymış biraz
Ne yapmam gerek abi ben şehirdılında okuyorum 15 tatilde mecburen eve gitmem zorundayım ve o çocukla nerden tanıştın dedi telefonunkapattım çünkü KizlarSoruyordan çıkmazsan hakkımı helal etmem demişti ben aylardır şehirdışında okuyorum diye burdayım işte eve gidince zorla soracak söylüycem bi de onun iÇin kızacak
telefonda oyun oynarken tanıştım sonra sıkıldım sildim dersin oyunu olur biter
Ben yalan söylemem
pekii