Böyle bir annem varken düşmana gerek var mı?

Burdan ergen bi çocukla kanka diyerek konuştum ilk gün sevgili olduğunu söylemedi günün sonunda dedi ki ben şu an sevgilimle beraber yaşıyorum. Neyse ertesi gün dedi ki ben sevgilimden geçiniyom e dedim o kız öğrenci ailesi ne kadar veriyo ki sen de geçiniyosun.5-6 bin gönderiyorlar dedi. Onlar 19 yaşında ben 22. Benim baba Almanya’da çalışıyor aslında o kızın ailesinden daha zengin ama babam iğrenç birisi ondan gururumdan dolayı para almıyorum. O evlenmeden ucube gibi beraber yaşayan ucuz kadına aylık 5-6 bin ailesi gönderirken Allah onu rahat yaşatırken ben Allah istemiyor dşye saçımı bile evlenmediği erkeğe göstermeyen ben aylık 1500 lirayla aç kalıyorum. Ağlaıdm çok üzüldüm. Allahım bunlara neden veriyosun bana vermiyosun diye. Anneme anlattım bu yüzden ağladığımı günlerdir çok üzüldüğümü Annemse sonra aramış çocuğunun aç kaldığına hiç üzülmemiş de diyo ki iki gündür ölü gibiyim neden dedim öyle bi çocukla arkadaşlık yaptığın için dedi. Yani bi insan çocuğunu hiç mi sevmez düşünmez. Ben de o çocuğa cevabını verdim dedim o ucuz kadınlar mal ve gav@talrın başına bela kalır dedim dedim annem de bu hayat kadını konuşması dedi ya yazıklar olsun böyle anneye ya gün boyu dün açlıktan şekerim düştü 10 TL’m vardı da pis Kadın onu düşünmüyor elin sevgilisi benim sevgilim bile olmayan çocukla 2 gün kankalık yaptım diye üzüntüden ölüyormuş pü yazıklar olsun

Güncellemeler
+1 yıl
://
Güncellemeler
+1 yıl
Napmalıyım bu kadının yanına tatilde gitmemeliyim demi
Böyle bir annem varken düşmana gerek var mı?