Aile & Toplum Evde düşman gibi davranan anne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor artık burada durmak falan istemiyorum hiç hemde kendi evin degil bi yabancının eviymiş gibi geliyor evdekilerde öyle hiç bir yakınlık yok sevgide gelmiyor içimden zaten bende kaçıp gidicem en iyisi hayırlısı bu Güncellemeler+1 yıl not: sevdiğim kişiye gidicem onunla mutluyum Evde düşman gibi davranan anne? Cevapla Fal Soruları En İyi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
pikrabutosll123 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Üni okuyorsan şehir dışında güzel bir kaçış yolu 1 147 Yorumla Soran +1 yıl keşke ama okumuyorum büyük hata Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sevdiğinle kaçmak çok iyi bir fikir olmayabilir Yorumla Soran +1 yıl nedenn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Gelip istesin bence evlenin öyle kafan rahat olur yoksa direkt kaçmak çok mantıklı değil bence Yorumla Soran +1 yıl evde mutlu huzurlu hiç degilim onlarla yaşamak gelmiyor en iyisi ona gitmek geliyor bilmiyorum artık aglamak üzülmek falan istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl isticek de oda hayatını düzene sokmaya çalışıyor Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bunu evlilik yoluyla düzene sokarsın ikinizin de ailesinden çevresinden tepki almadan şak diye halledersiniz Yorumla Soran +1 yıl tepki almak degil aslında oda şu an çalışıyor evlilikde kolay olmuyor Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Evlilikle beraber yaşamanın ekonomik olarak pek bi farkı yok bence her türlü geçinmek yok tr sınırları içinde Yorumla Soran +1 yıl yani evlilik için maddi durumun iyi olması lazım bilmiyorum Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bi nikah kıyar geçersin de yine ev için masraf çok yiyecek içecek faturalar vs Yorumla Soran +1 yıl evet bir nikah kıyarsın ama yaşıyacak yer olması lazımm keşke biraz daha kolay olsaymış Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sadece kira bile servet valla annenle iyi geçin 😂 Yorumla Soran +1 yıl geçinemiyorumm😂 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ekonomik de geçinemiyorsun annenle de geçinemiyorsun ne geçimsiz birisin sen 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl evet aşırı geçimsiz napıcamm böyleee :/ :/ :/// Yorumla Soran +1 yıl hdfhgfh Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Üzdün… Yorumla Soran +1 yıl üzülürsünn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ben üzülürüm de 5 dakika sürer hashsh sonrasında devam ama sen napcan Yorumla Soran +1 yıl ben üzülmüyorumki yanımda sevdiğim var... Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Her şey sevgiyle çözülmüyor ki kuzum keşke öyle olsa Yorumla Soran +1 yıl çözülür sende olmadıgı için böyle konuşuyorsun Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Doğru evet bi sevdiğim yok Yorumla Soran +1 yıl belki birgün olur üzülme bu kadar Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Aramıyorum ki sütten ağzım yandı bi kere sağol shshhddh Yorumla Soran +1 yıl ben üzülsemde elbet birgün biter ama sen tek ve yalnız Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Shahdjajssj yalnızlık iyidir boşversene Yorumla Soran +1 yıl yanlış süt içmişssin ozaman gfhghg Yorumla Soran +1 yıl kime göre neye göre iyi sevenin olmayınca evet yalnızlık iyidir gdfgfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Evet gıda zehirlenmesi yaşadım djsjsj işte sağlığa yararlı süt bulana kadar böyle iyi dkskks Yorumla Soran +1 yıl iyi ki ölmedinn Allah kurtartmış tarihine baksaydın fdfgg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ya baktık da anlamadık aşk insanı kör ediyor çok zararlı bi duygu dksjsj Yorumla Soran +1 yıl arada bi göz doktoruna uğra ozaman dfgdd uçurumdan düşme Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ya işte en akıllı adam da olsa ayağı kayabiliyor gençtik o zamanlar aldandık işte sksksk tehlikeli Yorumla Soran +1 yıl yaş gittikçe gözler körleşmiş ozaman anlıyorum ama doktora görünmekde fayda var aşk akıl işi degil zaten kalp 😉 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Kalp de olsa aklı ön planda tutmak lazım babama güvenmem bu devirde ndnsjs Yorumla Soran +1 yıl sen tutamassın ozaman düştügüne göre Yorumla Soran +1 yıl bu devirde kimse kimseye güvenmiyor dert etme dfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Yaptık bi cahillik shahhs sen de tam aşk insanı olmuşsun hee Yorumla Soran +1 yıl aynenn Yorumla Soran +1 yıl tamam sana bir ders olmuş ozman ghdfhgfgf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl İsmini love olarak değiştirdim kdsksm Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm ghfghdf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Rica ederim love kız hsjsjssk Yorumla Soran +1 yıl ☺☺😊 Aşk grilll Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl O daha iyi evet 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Evettttt gfhfghgh :) Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Nerdesin kocaya kaçtın sandım shajdjwjs Yorumla Soran +1 yıl evet yoktum buralardaa yok daha kaçmadımmm ghgf özledin sanırımmmm Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Özledim demeyelim de yokluğunu hissettim diyelim Yorumla Soran +1 yıl yaaa Öylemiii hfghfgh özlenmişim ozamanfghfgh Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Tanısam özlerdim ama sadece ismini biliyorum “love girl” kdskdksk Yorumla Soran +1 yıl tanımadan özlemişsiniz ama Evet Love Gril Çok İYİ UYDUU gfhfgh :) Yorumla Soran +1 yıl ee hayat nasıl gidiyorr Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Özlerim belki bilemem dksksk hayat güzel aşksız sevgisiz iyi gidiyo sen napıyon Yorumla Soran +1 yıl özlemişsdir belkiii gfdhgfdhfgh Allah daimmm etsin 😂 bende iyi gidiyor Aşklıı Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Başka bişi yok mu dkks Yorumla Soran +1 yıl nee gibi fdgdfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bilmem işte sen anlatcan hswjsk Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bu aralar iyi özlettin Yorumla Soran +1 yıl ne anlatayımmm dgfg evet giremedim bu ara buralara.. Yorumla Soran +1 yıl baya özlemişssinizzz yorumlar özlem dolu hdsfsdfsdS Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Napalım alıştık 70 tane yorum olmuş burada hsajsks Yorumla Soran +1 yıl yazmıyorum ozaman dfgfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Aa niye Yorumla Soran +1 yıl bilmemm öyleeee... Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Daha çok özlerim o zaman hajskssk Yorumla Soran +1 yıl tabi tabii fdgdfgf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bana hiç inancın yok shaksk Yorumla Soran +1 yıl ciddi durmuyorsunn fghgf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl İstersen ciddileşirim anında hashhdwh Yorumla Soran +1 yıl ve hala gülmen dfgfgdfg tmmm Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sarışınım kaşlarım belli olmuyor kaş çatamıyorum sorry Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 bende kumralımm fark atarımmm Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Kumralsan yarın gel ilişkiymiş flörtmüş uğraşamam direkt nikahı basalım sonra tanışırız bi ara Yorumla Soran +1 yıl bu ne demek şimdi? Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Evlenmiyoz mu kdkekdek Yorumla Soran +1 yıl Hayırrr dfgfgdfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Kumralım diyince ben aşamaları biraz hızlı geçtim pardon skeldkel Yorumla Soran +1 yıl bu bir şakamıydııı ghfghg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Yoo değildi Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 kumral baş döndürürr gffd Yorumla Soran +1 yıl ciddisiniz yanii Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Dedim sana ciddileşirim diye kumral olduğunu baştan söyleseydin 🙃 Yorumla Soran +1 yıl soruyu kumral olarak paylaşsaydım direk ozaman 🤣 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bence de bi de özletiyorsun yani neyseki kumralsın bunları görmezden geliyorum shhahs Yorumla Soran +1 yıl hala gizlidesinizz? Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Çıkalım Yorumla Soran +1 yıl evet çıktınızzzz Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Şu siz dilini bırakalım kumralım diyince bi yakınlaştık hahdjs Yorumla Soran +1 yıl kumralım ama mesafeliyim Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Koronadan hepimiz mesafeliyiz ana geçecek 😜 Yorumla Soran +1 yıl komik miiii şimdiii dfgdfgfg sütten agzınız yanmış tı hanii😂 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Evet ama yine de içiyoruz büyüyüp gelişmeyelim mi jskaksla Yorumla Soran +1 yıl yalnızlık iyidir diyordunn ne oldu 😂🤣 zararlı duygudur falan dedin aşk Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Tatlım artık şartlar değişti kumral gelirse direkt r tükürdüğümü yalarım djamskksls Yorumla Soran +1 yıl bence degişmedii sözünün arkasındaa dur bir kereeee gfhfghf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Seni gördükten sonra karar vercem ona snalsksk Yorumla Soran +1 yıl dgfgdf niye beni gördükten sonraaa Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Görünce fenalaşıp hastaneye kaldırılırsam söz felan dinlemem shahdjej Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 kimselere bakmam hem gfdgfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ben senin yerine de bakarım sheksje Yorumla Soran +1 yıl 😂 bu ne demekkk şimdiii yaşın kaç hem Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl 21 ama hissettiğim 30 Yorumla Soran +1 yıl hımmm ben 23 hissetigim 19 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Bence gayet uyumluyuz ahsjsk daha ne istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl burcun da terazimi dfgfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl İkizler seninki ne Yorumla Soran +1 yıl İkizler dgfgfd Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Oha shsjsjejsja evren mesajını verdi bence Yorumla Soran +1 yıl ikizler ikizler olmazz bencee sıkıntı çıakr dfgf Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl İkiz ikiz takılırız işte haziranın kaçında doğdun Yorumla Soran +1 yıl Mayıs 26 Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl O da güzel resmi tatil ilan ediyorum o günü shsjsj Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaa 🤣🤣😂 sevdiginiz renkk Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Saçlarının rengi senin ne Yorumla Soran +1 yıl Maviii dfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Gözlerimin rengi şanslısın djakkska Yorumla Soran +1 yıl benimde elaaa hddgfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Eldeki bu verileri birleştirince kesinlikle birlikte olmamız gerektiği kararına vardım hawkkssb Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 Nasılsınnn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sen iyisen iyiyim, sen? Yorumla Soran +1 yıl iiyiyimmm :) Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ben de iyimişim tamam jswkdkw napıyosunn Yorumla Soran +1 yıl Allah daimmm etsinnn hggfhgh çikolata yiyorumm senn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Yemek yaptım ona saldıracam birazdan sksksk Yorumla Soran +1 yıl Afiyettt olsunnn ne yemegiii yaptınnn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Fırında tavuk patates bekar erkek yemeği :d Yorumla Soran +1 yıl güzelmişşş menüüü dgfgdfg Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sana da yemek yaparım daaa yoksun işte Yorumla Soran +1 yıl yaa teşekkür ederim dfgf yokum Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Sana sunabileceklerim bu kadar senin tercihin gerisi ndmsks Yorumla Soran +1 yıl çok naziksinsin sağollll :)) dgfgfgd ismin? Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Hakan ben sen? Yorumla Soran +1 yıl Beyza Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Memnun oldum güzel isim :)) Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimmm :)))) bende memnun oldummm Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Nerede yaşıyosun Yorumla Soran +1 yıl tekirdağ senn Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Benim karışık ya Ankara diyelim ama Yorumla Soran +1 yıl hımmmm anladımm Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Ne zaman tanıyacam seni zöslls Yorumla Soran +1 yıl tanıyınca tanırsınnn gfhfghgh Yorumla pikrabutosll123 +1 yıl Rastgele tanışma ihtimalimiz yüzde 0 da o yüzden dedim kswkdkwl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üni okuyorsan şehir dışında güzel bir kaçış yolu
keşke ama okumuyorum büyük hata
Kaç yaşındasın
23
Sevdiğinle kaçmak çok iyi bir fikir olmayabilir
nedenn
Gelip istesin bence evlenin öyle kafan rahat olur yoksa direkt kaçmak çok mantıklı değil bence
evde mutlu huzurlu hiç degilim onlarla yaşamak gelmiyor en iyisi ona gitmek geliyor bilmiyorum artık aglamak üzülmek falan istemiyorum
isticek de oda hayatını düzene sokmaya çalışıyor
Bunu evlilik yoluyla düzene sokarsın ikinizin de ailesinden çevresinden tepki almadan şak diye halledersiniz
tepki almak degil aslında oda şu an çalışıyor evlilikde kolay olmuyor
Evlilikle beraber yaşamanın ekonomik olarak pek bi farkı yok bence her türlü geçinmek yok tr sınırları içinde
yani evlilik için maddi durumun iyi olması lazım bilmiyorum
Bi nikah kıyar geçersin de yine ev için masraf çok yiyecek içecek faturalar vs
evet bir nikah kıyarsın ama yaşıyacak yer olması lazımm keşke biraz daha kolay olsaymış
Sadece kira bile servet valla annenle iyi geçin 😂
geçinemiyorumm😂
Ekonomik de geçinemiyorsun annenle de geçinemiyorsun ne geçimsiz birisin sen 😂😂
evet aşırı geçimsiz napıcamm böyleee :/ :/ :///
hdfhgfh
Üzdün…
üzülürsünn
Ben üzülürüm de 5 dakika sürer hashsh sonrasında devam ama sen napcan
ben üzülmüyorumki yanımda sevdiğim var...
Her şey sevgiyle çözülmüyor ki kuzum keşke öyle olsa
çözülür sende olmadıgı için böyle konuşuyorsun
Doğru evet bi sevdiğim yok
belki birgün olur üzülme bu kadar
Aramıyorum ki sütten ağzım yandı bi kere sağol shshhddh
ben üzülsemde elbet birgün biter ama sen tek ve yalnız
Shahdjajssj yalnızlık iyidir boşversene
yanlış süt içmişssin ozaman gfhghg
kime göre neye göre iyi sevenin olmayınca evet yalnızlık iyidir gdfgfg
Evet gıda zehirlenmesi yaşadım djsjsj işte sağlığa yararlı süt bulana kadar böyle iyi dkskks
iyi ki ölmedinn Allah kurtartmış tarihine baksaydın fdfgg
Ya baktık da anlamadık aşk insanı kör ediyor çok zararlı bi duygu dksjsj
arada bi göz doktoruna uğra ozaman dfgdd uçurumdan düşme
Ya işte en akıllı adam da olsa ayağı kayabiliyor gençtik o zamanlar aldandık işte sksksk tehlikeli
yaş gittikçe gözler körleşmiş ozaman anlıyorum ama doktora görünmekde fayda var aşk akıl işi degil zaten kalp 😉
Kalp de olsa aklı ön planda tutmak lazım babama güvenmem bu devirde ndnsjs
sen tutamassın ozaman düştügüne göre
bu devirde kimse kimseye güvenmiyor dert etme dfg
Yaptık bi cahillik shahhs sen de tam aşk insanı olmuşsun hee
aynenn
tamam sana bir ders olmuş ozman ghdfhgfgf
İsmini love olarak değiştirdim kdsksm
Teşekkür ederimm ghfghdf
Rica ederim love kız hsjsjssk
☺☺😊 Aşk grilll
O daha iyi evet 🙃
Evettttt gfhfghgh :)
Nerdesin kocaya kaçtın sandım shajdjwjs
evet yoktum buralardaa yok daha kaçmadımmm ghgf özledin sanırımmmm
Özledim demeyelim de yokluğunu hissettim diyelim
yaaa Öylemiii hfghfgh özlenmişim ozamanfghfgh
Tanısam özlerdim ama sadece ismini biliyorum “love girl” kdskdksk
tanımadan özlemişsiniz ama Evet Love Gril Çok İYİ UYDUU gfhfgh :)
ee hayat nasıl gidiyorr
Özlerim belki bilemem dksksk hayat güzel aşksız sevgisiz iyi gidiyo sen napıyon
özlemişsdir belkiii gfdhgfdhfgh Allah daimmm etsin 😂 bende iyi gidiyor Aşklıı
Başka bişi yok mu dkks
nee gibi fdgdfg
Bilmem işte sen anlatcan hswjsk
Bu aralar iyi özlettin
ne anlatayımmm dgfg evet giremedim bu ara buralara..
baya özlemişssinizzz yorumlar özlem dolu hdsfsdfsdS
Napalım alıştık 70 tane yorum olmuş burada hsajsks
yazmıyorum ozaman dfgfg
Aa niye
bilmemm öyleeee...
Daha çok özlerim o zaman hajskssk
tabi tabii fdgdfgf
Bana hiç inancın yok shaksk
ciddi durmuyorsunn fghgf
İstersen ciddileşirim anında hashhdwh
ve hala gülmen dfgfgdfg tmmm
Sarışınım kaşlarım belli olmuyor kaş çatamıyorum sorry
🤣🤣 bende kumralımm fark atarımmm
Kumralsan yarın gel ilişkiymiş flörtmüş uğraşamam direkt nikahı basalım sonra tanışırız bi ara
bu ne demek şimdi?
Evlenmiyoz mu kdkekdek
Hayırrr dfgfgdfg
Kumralım diyince ben aşamaları biraz hızlı geçtim pardon skeldkel
bu bir şakamıydııı ghfghg
Yoo değildi
😂😂 kumral baş döndürürr gffd
ciddisiniz yanii
Dedim sana ciddileşirim diye kumral olduğunu baştan söyleseydin 🙃
soruyu kumral olarak paylaşsaydım direk ozaman 🤣
Bence de bi de özletiyorsun yani neyseki kumralsın bunları görmezden geliyorum shhahs
hala gizlidesinizz?
Çıkalım
evet çıktınızzzz
Şu siz dilini bırakalım kumralım diyince bi yakınlaştık hahdjs
kumralım ama mesafeliyim
Koronadan hepimiz mesafeliyiz ana geçecek 😜
komik miiii şimdiii dfgdfgfg sütten agzınız yanmış tı hanii😂
Evet ama yine de içiyoruz büyüyüp gelişmeyelim mi jskaksla
yalnızlık iyidir diyordunn ne oldu 😂🤣 zararlı duygudur falan dedin aşk
Tatlım artık şartlar değişti kumral gelirse direkt r tükürdüğümü yalarım djamskksls
bence degişmedii sözünün arkasındaa dur bir kereeee gfhfghf
Seni gördükten sonra karar vercem ona snalsksk
dgfgdf niye beni gördükten sonraaa
Görünce fenalaşıp hastaneye kaldırılırsam söz felan dinlemem shahdjej
😂 😂 😂 kimselere bakmam hem gfdgfg
Ben senin yerine de bakarım sheksje
😂 bu ne demekkk şimdiii yaşın kaç hem
21 ama hissettiğim 30
hımmm ben 23 hissetigim 19
Bence gayet uyumluyuz ahsjsk daha ne istiyorsun
burcun da terazimi dfgfg
İkizler seninki ne
İkizler dgfgfd
Oha shsjsjejsja evren mesajını verdi bence
ikizler ikizler olmazz bencee sıkıntı çıakr dfgf
İkiz ikiz takılırız işte haziranın kaçında doğdun
Mayıs 26
O da güzel resmi tatil ilan ediyorum o günü shsjsj
Hahahahaa 🤣🤣😂 sevdiginiz renkk
Saçlarının rengi senin ne
Maviii dfg
Gözlerimin rengi şanslısın djakkska
benimde elaaa hddgfg
Eldeki bu verileri birleştirince kesinlikle birlikte olmamız gerektiği kararına vardım hawkkssb
😂 😂 Nasılsınnn
Sen iyisen iyiyim, sen?
iiyiyimmm :)
Ben de iyimişim tamam jswkdkw napıyosunn
Allah daimmm etsinnn hggfhgh çikolata yiyorumm senn
Yemek yaptım ona saldıracam birazdan sksksk
Afiyettt olsunnn ne yemegiii yaptınnn
Fırında tavuk patates bekar erkek yemeği :d
güzelmişşş menüüü dgfgdfg
Sana da yemek yaparım daaa yoksun işte
yaa teşekkür ederim dfgf yokum
Sana sunabileceklerim bu kadar senin tercihin gerisi ndmsks
çok naziksinsin sağollll :)) dgfgfgd ismin?
Hakan ben sen?
Beyza
Memnun oldum güzel isim :))
Teşekkür ederimmm :)))) bende memnun oldummm
Nerede yaşıyosun
tekirdağ senn
Benim karışık ya Ankara diyelim ama
hımmmm anladımm
Ne zaman tanıyacam seni zöslls
tanıyınca tanırsınnn gfhfghgh
Rastgele tanışma ihtimalimiz yüzde 0 da o yüzden dedim kswkdkwl
Kaç gıt nerde kalıcaksın