Arkadaşlar ben buradan dün birisine hakaret ettim gerçekten çok sinirlenmistim ama bana dedi ki sana hakaret davası acacam bende korkumdan hesabı sildim ama soru görünürmus birşey olur mu korkuyorum :(
Cevabın nedir?
Korkma bir şey olmaz. Mahkemelik olsan da hakimin sana vereceği ceza paraya çevrilir.
Zaten dava açabilmek için 200 lira kadar bir harç yatırılması gerekir, ayrıca işi bilmeyen birisi için avukat gerekir ki bu da fazladan bir para gerektirir. Bu tür davaların mahkemeleri işgal etmemesi için yüksek harç ücreti uygulaması devlet tarafından tedbir amaçlıdır.
Bundan sonraki yaşamında hiç kimseye hakaret etme, toplumla barışık yaşayabilirsin.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAçmak isterse açar, ufak bir para cezası alırsın.
ilk davan ise sorun yok merak etme :)
Bundan sonra sen de daha akıllı hareket edersin.05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Valla çok korktum anayasayı falan araştırdım orada hapis cezası falan diyordu
- +1 yıl
Hapis cezası yok ama 2. defa tekrarlarsan olma ihtimali var.
Soran+1 yılYok bu ilkti zaten.
- +1 yıl
50/60 tl gibi bir para çıkar ortaya.
Benim gibi kırık biri değilse vermez merak etme.
Zahmetli iş çünkü. - +1 yıl
Peki ilk defa ama sicile işler mi 😟😟
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmalardan bir kaç cümleden benden bahsettigini anladım. Korkacagin şeyler yapma madem kendi yorumumu yaptım ters cevap verdin ne olursa olsun sana hakaret etmedim. Bir da bazı arkadaşlar hiçbirşey olmaz demiş ama ben zaten avukatlarla iş yapan birisiyim tek hakaretine yoktu orda.
033 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun bunun altına yattığımi kanitlasana bana gördün mu? Görmedin bana kaşar ve gerizekali deme hakkıni sana kimse vermiyor. Ayrıca benim için dava bir mesaja bakar tek avukatlara çalışmam burada sana çok güven vermişler ama kimsenin namusuna laf atmak o kadar kolay olmamalı.
- +1 yıl
taytli sorudaki bayan mısınız?
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeşim @osmanlıdanbiri
- +1 yıl
Bana ulaşabilir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılNe için @osmanlıdanbiri
- +1 yıl
O konu hakkında lütfen.
- +1 yıl
Özür dilerim gerçekten pişmanım lütfen bana ulaşın.
Cevap sahibi+1 yılUmrumda değil. O yukarda ver bana da soveyim bana da dava açsın diyen kisiyede şöyle burdayım. İzmir in en iyi avukatı kimmiş hangi dünya markasının İzmir bölge müdürlüğünün avukatlığını yapıyormuş arastirin ondan sonra karar verirsiniz.
- +1 yıl
Lütfen babamgil duyarsa beni okutmazlar bile geleceğim biter lütfen konuşalım.
- +1 yıl
Lütfen kaç saattir Ağlıyorum. Bir daha böyle birşey yaparsam allah belami versin.
- +1 yıl
Ya lütfen cevap verin konuşalım.
- +1 yıl
Babamgilin yüzüne bakamam cahilligime verin.
- +1 yıl
Lütfen affedin lütfen korkuyorum.
Cevap sahibi+1 yılNe cahili ya evli kadinmissin bana bugün Ataturkun sözlerini ogretiyordun yeni mi cahil oldun? Bir de sapık konuşma ya da saldırma nerede? burada önüne gelene saydiriyorsunuz kimse sesini cikartmiyor hakkını aramıyor ama ben kendime kaşar dedirtmem kusura bakma.
- +1 yıl
Ben evli değilim. hapse girmek istemiyorum lütfen. Özür dilerim
- +1 yıl
Nolur benim hayatım biter.
- +1 yıl
Oha kadini muma cevirmis. Walla uzuldum ya
Affet gitsin :)) - +1 yıl
Lütfen ben biterim Özür dilerim..
Cevap sahibi+1 yılKimse altından kalkamayacağı işlerin altında girmesin. @chopperrider burada hala yalan söylüyor çünkü saldırmışim
- +1 yıl
Pismanim lütfen ya param yok para cezasini odeyemem hapsede giremem lutfen ailemin yüzüne bakamam özür dilerim.
- +1 yıl
Bu korku bence ona uzun sure yeter. Baksana kiz konu acmis :))) korkusundan
- +1 yıl
Ya lütfen benim hayatim biter herseyim biter.
- +1 yıl
Pişmanım bir daha bir kadının namuduna dil uzatirsam dilim kopsum :(
Cevap sahibi+1 yılBu sitede dava açtığım ilk kişi değil hukuk okumak ya da bilmek ile olmuyor bu işler evet hukuk ya da yasalar oturup bir bir ezberlemiyorum benim için sadece avukatıma söylemek yetiyor. Ortada bana yapılan bir tahrik vardı ayrıca bununda altını cizeyim. @erika_
- +1 yıl
Ya lütfen param yok hapis yatamam. ben bir serefsizlik yaptım siz büyüklüğünuzu gosterin.
- +1 yıl
Ya lütfen ailemin yüzüne bakamam.
- +1 yıl
Lütfen affedin lütfen.
- +1 yıl
Ben bir hata yaptım lütfen affedin :((
- +1 yıl
Bayan benim hayatım biter lütfen salaklik ettim lütfen sinirlerime hakim olamadım.
- +1 yıl
Pişmanlığı dan sebep hakim hagb verir ya da para cezası verir. Kendinizi yormayın afffedin gitsin.
- 1 yıl
Tam bir yıl olmuş yazılanlar şaka gibi 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer o da sana hakaret ettiyse davayi kaybetmekle kalmaz masraflarını da kendisi oder ama o hiç bişey dememisse sen kufretmissen acabilir ip'den falab bulurlar seni
07 Yorumla
Soran+1 yılDamarima o bastı ya uğraşır mı dersin? Sonuçta masraf çıkacak o kadar
Cevap sahibi+1 yılKonuşmayı görmeden bişey diyemem o da hakaret ettiyse acsa da kaybeder davayi
Soran+1 yılBana saldiridi ama benim gibi küfürlü değil.
Cevap sahibi+1 yılSapık supuk şeyler soylediyse de seni kışkirtmis olur
Soran+1 yılTamam işte o zaman korkmama gerek yok demi?
Cevap sahibi+1 yılYok o zaman
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
44Cevap
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şahsa hakaret edilmişse ki bu internet üzerinden bile olsa cezası var. Tabi ne tür bir hakaret olduğuna göre cezası değişiyor. 5-10 yıl arasında hapis cezası bile verilebiliyor. Bir site kimin neler yaptığının ip bilgisi ile birlikte kaydını tutması gerekiyor zaten. Böyle durumlarda kimlik belirlemek için. Aklınızı başınıza alın derim. Seviyeli muhabbetler döndürün.
00 YorumlaKızın biride bana Savcıya vericem demişti. Ben konuyu yanlış anlayıp özel hayatın ya da uniform tercihin beni ilgilendirmez dedim. Yani bu işler öyle kolay değil. Sıradan garson boy insanlar bu işlerle uğraşamaz. Örnek olarak bir tüketici mahkemesine başvurduğunuzda bile 6 ay sonra getir şu ürünleri bir bakalım diyorlar, bakıcaklarda, karar vereceklerde, uzun hikaye.
00 YorumlaAhaha kicinin korkusundan hesabi silmis zavalli. Müebbet alacaksin kesin. Kacarin yok. O adam delil olarak yorumlari mahkemeye arz ederse bittiginin resmidir. Yarin aynasizlar kapinda. Dinliyorum merkez.^^
00 Yorumla- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılHakaret davası açarsa, en fazla maddi tazminat alır senden.. Daha önce cezai bir durumun yoksa, ufak bir manevi tazminatla kurtulursun.. Korkmana gerek yok ama bundan sonra kişisel hakaretlerde bulunma kimse için..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir zikimi yapamaz. Seni bulması imkansız olmamakla birlikte zor. Emniyette bu tür davacılara "sen büyüksün, affet, hadi canım, hadi güzelim" deyio yolluyorlar. Genelde taşaklı olmayan insanlara alaycı davranıyorlar. Malmısın kardeşim. Git uğraştırma bizinin kibarcasını söylüyorlar yani. Taşaklı olursa siteyi bile kapattırır. :)
00 Yorumla
+1 yılben sana söyliym. açtım ben o davayı. evde bir tane hukukçu olduğu için allahtan kolay oldu. ama uzun iş. kalkışmaz bile merak etme. istese bulur evet
00 YorumlaBundan sonra dilinin bir ayari olur iste :) bak hakaret etmek iyi degilmis sonra tirsiyo insan , bak bir kötü sey yaz mahkemeye giderim valla :)
00 YorumlaSaçmalama sana dava açması için en azından bir 500 tl vermesi gerekmekte bu işler öyle beleşe mal olmuyor. Aynı zaman da buradan yazanın sen olduğunu nereden bilecekler bu şekilde söylentilere inanmayın.
00 YorumlaUmarım dava açar , ardından buraya yazarsın feyz alır diğerleri :D
10 YorumlaTCK 125 gereği hakkında 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açılır böyle bir durumda.
00 YorumlaDava etmessen diyip bidaha sovseysin bisy olmaz ya millet bir birini öldürüyor sonra bisy olmuyo bundan mi olucak :))
00 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. sana ders olsun sanal da olsa kimseye hakaret etme. Herkes kendine yakışanı yapar unutma
00 Yorumlahakarete teşvik etmiş mi? mahkemesi 3-5 yıl sürer sonunda davayı açan tarafın parası hiç olur ^^
geçerli bir nedenin var mıydı?00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Acar, bir arkadas kendisi hakkinda soru sorulmus burada kötü sözler iceriyormus, simdi mahkemelik sanirim daha bir kac kisiyle, tabi diger kapanan üyeligimdeydi o arkadasim
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. hiçbişey yapamaz korkma koskoca tsk ya dava açtımm bişey olmadı ki zaten o sana bu sanal siteden dava açamaz avukat muhattab bile olmaz onla
04 Yorumla
Soran+1 yılGercek mi?
Soran+1 yılIcim rahatlasin mı?
+1 yılsuçların sanaldan işlenip işlenmesi suçun muhteviyatını değiştirmez yahut suçluktan çıkarmaz insanların en çok yanlış bildikleri de sanaldan tehdit ve hakaretin suç olmayacağı yanılgısıdır. takibi şikayete bağlı suçlardan
00 YorumlaDiğer konusunda 677 cevap paylaştı. her hakaret eden hapse girseydi @romeooooo ya temiz atlet götürüyor olurduk şimdi :D
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen internetten kimlerin anasına bacısına sövdüm hakaretler ettim, açık adresimi bile verdim kimse gelip bişey yapmadı, dava açmadı, merak etme korkma :d
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYazdığın şeylerin arasına virgül koyarsan ne yazdığını anlayablirim, çok anlamsız bir cümle kurmuşsun, noktalama işaretleri önemlidir dostum
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirşey olmaz ablacım. . bir ifadeni alırlar. Daha önce bana hakaret etmişti dersin geçer gider. En kötü ihtimal bu da.
00 Yorumla
+1 yılLa yok olmaz bir şey rahat ol. Ama insanlarla seviyeli iletişim kurmalısın bu g. t korkusu sana ders olsun.
00 Yorumlahiç bir cacık olmaz buradan normal hakaret davaları bile cezasız kalırken burada bişe olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi?
Soran+1 yılInsallah dediğin gibidir :(
- +1 yıl
arkasım ne biliyosun ne konsuuyosun :) bilmedigin sey hakkında konusma lütfen benim aki küfür etti sosyal medyaydan dava açti karsı araf uzun sürdü bayaa ama 5 bin tl ceza yedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende dedim accam diye sor bakalım bana açtın mi yok l*n :D varya bu dava edicem lafi ne güzel l*n insanlar 3 buçuk atiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu arada ben de birine hakaret davası açıcam. Kaça patlar bilen var mı?
00 YorumlaBen hergün birinin anasına sövüyorum bu yüzden hiç karakolluk bille olmadım :D
00 Yorumla
+1 yılgörünür ve davalık olursan o soru hangi ip den girilmiş bulunur
10 Yorumla
+1 yılAhahahaa :D Bana bunu diyenler dediklerini yapsaydı şimdiye müebbete mahkum olmuştum ben :D
00 Yorumlaeğer herkes dava açabilseydi sitenin yarısı mapustaydı şimdiye
00 Yorumlaİnternette basbakanin bile ailesine sovduler
Kimseye bisey oldugunu duymadim
Ama sen de internette kendimizi temsil ettigimizi unutma bence00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöstericem sana gününü sen benim kim olduğumu göreceksin hapislerde aklın başına gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgözünü korkutmak icin demistir, bir daha altindan kalkamayacagin hakaretleri etme derim
02 Yorumla
Soran+1 yılYok tövbe bir daha hakkli olsamda susarim.
- +1 yıl
Et et birsey olmaz
+1 yılen az 10 yılın gitti pompa :DFdd
apislerde çürüycen :DFd00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiride bana avukat olduğunu ve aynen hakaret davası açacağını söylemişti,
bende ona ananıda sikecem demiştim:))00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen şimdiden dn atlet ve cigara getirecek birini ayarla ve avukat sonra saclarını eks içerde zor olur ve incik boncuk ogrenmeye başla...
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazdın ki durduk yere etmiş olamazsın sanırım
00 Yorumla Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rahat ol hiç bişey olmaz korkmus gariban :DD:D
07 Yorumla
Soran+1 yılGercek birşey olmaz demi?
Soran+1 yılYazmıyorum ama ip falan? Gizlidende sormuştum.
Soran+1 yılYok boşver uğraşmayalim tirstim :(
Soran+1 yılYaaa :(((
uğraşmaz fazla ya bakma
00 Yorumla
+1 yılsallamış açsa ne olur sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılHapse girer miyim para cezası alır mıyım?
- +1 yıl
ne dedin
Soran+1 yılSen onun bunun altına yatarsın kaşar dedim.
- +1 yıl
bir b*k olmaz, kafana takma yüzde yüz edemez de etse bile en fazla para cezası oda fazla olmaz 1000 tl falan bu benim görüşüm tabi
+1 yılDava açmak kolay ıs degıl korkma bırsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılKeklemis. seni. bence ama ise yaramis :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılHahaaha kızın ödü bokuna karışmış :D
20 Yorumla
+1 yılOlmaz. Hakim o adamı döver bence.
00 Yorumla- Diğer konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılTazminat alir sende pasa pasa odersin
08 Yorumla
Soran+1 yılMisal ne kadar?
- +1 yıl
Hakimin verecegi karara bagli. Akrabam var savci buna benzer bir durum vardi internet ortaminda taciz ve kufurlu sekilde hakaret davasina bakiodu hakaret eden haksiz bulundu ve 5000 tl gibi bir odemeye mahkum kaldi. Simdi yeni cikan torba yasada net ortaminda hakaret gibi durumlara agir yaptirimlar uyguluyolar bundan sonra dikkat et yazdiklarina.
Soran+1 yılSizce verir mi ya :( bundan sonra tövbe
- +1 yıl
Bisey olmaz cunku ugrasipta dava acacagini sanmam o kisinin cunku bayag zahmetli bir is ve hemen de sonuclanmiyor dava. Sen korkma bisey olmaz rahat ol
Soran+1 yılInsallah :(
- +1 yıl
Istersen ogrenirim tanidiktan ne gibi bir durum olabilir eger merak ediyorsan. Sen bayag panik olmussun
Yandın sen ağırlaştırılmış müebbet verirler kesin.
00 Yorumla
+1 yıl(((((: guzel taktik (((:
00 Yorumla
+1 yılaçada bülü açmayada bülü
02 Yorumla- +1 yıl
Fotoya bak. Hatun sayko beyler dagilin
- +1 yıl
SD:aSDA:SA:SDA: güzel ama niye öyle diyon ki :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTahrik etmişse sorun yok etmemişse sorun var.
02 Yorumla
Soran+1 yılTahrik etti ama özgüven le dava acacam dedi.
Cevap sahibi+1 yılAçsın. Ondan korkan onun gibi olsun.
klawye delikanlılıgı yapmıs ıste
00 Yorumlaee sonuç noldu şu an aynı durumdayım
00 Yorumla
+1 yıl:) hiç bir sey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi?
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Yok be ne inanion
00 YorumlaYemişler Seni :)
00 Yorumlaİmkânsız :)
00 Yorumla
+1 yılSacmalamıs maldir.
00 Yorumla