Birisine ona hakaret ettiğim için bana dava açacakmış bu gerçekleşir mi?

Şimdi şöyle benim oynadığım bir oyunun platformu var ve orada resmi bir gönderinin altına yakınmıştım. Sonra bir arkadaş gelip sürekli aynı şeyleri söylüyorsunuz kendi fikriniz olsun vs dedi. Bende bu yorumu gördüğüm sırada biraz sinirliydim cümleye şöyle başladım;

"Sen manyak mısın, sen iyi misin, sen mal mısın?" şeklinde başladım. Sonra altına neden şikayetlendiğimi yazdım. Küfür falan yok belki arada lan kelimesi kullanmışımdır. İkinci yorumumda da tek ağır laf "lan bre kardeş" olabilir yine küfür falan yok. Bu arkadaş sana düzgün konuşmasını öğretecem yazdıklarını aldım birazdan Ip adresine kadar bulup davayı yüzüne çarpacam eline mahkeme kağıdı geçince belki adam olursun falan yazmıştı. Ben tabii gerildim yani sonuçta ciddi bir şeyden bahsediyor. Gerçekten bana dava açabilir mi? Onun bu yazdıklarını ss almayı unuttum ama yorumlarını tehdit şüphesi şeklinde bildirmiştim kaldırılmış. Engelledim de. Yine de bana dava açabilir mi? Reşitim falan ama hâlâ ailem ile yaşayıp sınava hazırlanıyorum iki gündürlü biraz stresliyim açıkçası bilgili olan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?

Güncellemeler
1 yıl
Bu arada platformda kendi adımı kullanmıyordum. Yani bu işlerin nasıl işlediğini bilmiyorum ama beni şıp diye İp adresimden tam olarak bulur mu? Akşama kadar ekrana bön bön baktım sonradan aklıma geldi bildirip arkadaşı engellemek yani o süre zarfında belki de ulaşmıştır bana
Birisine ona hakaret ettiğim için bana dava açacakmış bu gerçekleşir mi?