Ya şöyle aslinda bende guzelim. esmerim ama tvde baska kizlari gorunce basrolleri falan. böyle onlari daha guzel buluyorum.. hep saclar yapili cok makyaj yok fakat yinede bäyle tertemiz yuzlrri var.. bense guzel kiyafetim yok sabah ise kalkardn useniyorum kendimi hazirlamasa gec uyuyorum kebdime bakmiyorum deger vermiyorum. Zaman ayirmiyorum. Insan kendini nasil sever? Bir anlasam? Nasil oluyor hicbiseye gucum yok varsa yoksa telefon..
Bu kizlar 20de evleniyo bebegi oluyor evi cekip ceviriyo ben neden böyleyim? Neden kendime deger vermiyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendini sevecen havali gözükmek için ne gerekiyorsa masraftan kacınmazsan sende prenses olursun
Seviyorum kendimi ondan
Neler yapiosun kendin icin
Gobeginde dumduz nasil yemiyosun
Bi şey yapmıyorum aslında öyle
öncelikle özgüven geresi önemli değil
Olmuyor
ama gideceğin yol oradan geçiyor önce sen kendini allahın verdiği ile sevmezsen bir başkasından sevilmeyi nasıl beklersin
sana bir kısa bir dip not zengin bir adam geldi toplulukta 10 kişi var gönlünden koparak ayrım gözetmeksizin para verdi 1. ye 1000 dolar 2. 10 dolar 3. ye 10 000 dolar karışık bir şekilde dağıttı hiç almamış bir insan veya en az alan insan diyebilir mi bana neden az veya hiç vermedin deme hakkı yok hayat böyledir
Cok haklisin ama cok zor
zor olmak zorunda kolay olsa hiç bir şey için mücadele olmazdı hayat lezzetli ve hikayeler yazılmazdı
emin ol istek ve arzularımız hiç bitmez her şeyimiz eksiksiz olsa ölümü arzularız
Haklisin
Bırak süslensinler ya
Esmer> herseyy
Ama bakmuyorum iste kendime baksam hersey fsrkli olur
Neden
Ne neden paspal doladiyom ortalikta
Esmer tenli misin