Kendını zor kadın moduna sokmayı amac edınmıs canımsu sjsjsj boylelerını arsa cıkaracagınıza hayatınıza bakın bı bok olmaz bundan
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Moralimi bozan şeyi buldum sanırım devamlı beni yetersiz hissettirmesi üstelik karşısına birileri çıkmış zenginlermis mütehhitlermis senin gibi inşaat mühendisi biri daha çıktı oda zengindi ve ben atanınca güzel bir evlilik istiyorum gerçekler maalesef üzgünüm dedi hiç bir kız bu şekilde konusamazken dedim acaba dedikleri doğru mu kızlar böyle mi dusunuyor
24 yaşında öğretmen paraya çok düşkün çevresince şan şöhret diğer kızlar gibi havalı takılmak isteyen birisi diyim elit insanlar dikkatimi cekiyo kendisi ise demek istemiyorum ama fakir mahallede memur babanın evladı ezik olduğunu biliyor ama değer verince karsisindakini aşağılayan birine dönüşüyo
Bipolar bozukluğu dengesiz o yüzden ya geceye doğru ya da boşluk hissi gelince reels video aticak ya da alttan alan bı cümleyle giriş msja msja bile bakmayip komple bitirim diyorum küfür etmedim hiçbir zaman kimseye iyiliği haketmiyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bundan arkadaş bile olmaz.
Kendını zor kadın moduna sokmayı amac edınmıs canımsu sjsjsj boylelerını arsa cıkaracagınıza hayatınıza bakın bı bok olmaz bundan
Moralimi bozan şeyi buldum sanırım devamlı beni yetersiz hissettirmesi üstelik karşısına birileri çıkmış zenginlermis mütehhitlermis senin gibi inşaat mühendisi biri daha çıktı oda zengindi ve ben atanınca güzel bir evlilik istiyorum gerçekler maalesef üzgünüm dedi hiç bir kız bu şekilde konusamazken dedim acaba dedikleri doğru mu kızlar böyle mi dusunuyor
Eger 15 yasında falan degılse ergenlıgınede verılcek bısey yok kusura bakma bununla gelecegın degıl gecelıgın bıle olmasın ustten ustten konusması onun pesınde surunmenı ıstıyo mesajını verıyo ıste senınle olmaz ama sen benım pesımde gez dıyo
24 yaşında öğretmen paraya çok düşkün çevresince şan şöhret diğer kızlar gibi havalı takılmak isteyen birisi diyim elit insanlar dikkatimi cekiyo kendisi ise demek istemiyorum ama fakir mahallede memur babanın evladı ezik olduğunu biliyor ama değer verince karsisindakini aşağılayan birine dönüşüyo
elit insanlar dikkatini çekiyo*
Ya samımı bısey dıyım mı sıktır et cıdden yanı mesaj atarsa kocaman bı sıktr cek ya hıc mı zamanının degerı yok Şu an harcadıgın zamana yazık ya
Bipolar bozukluğu dengesiz o yüzden ya geceye doğru ya da boşluk hissi gelince reels video aticak ya da alttan alan bı cümleyle giriş msja msja bile bakmayip komple bitirim diyorum küfür etmedim hiçbir zaman kimseye iyiliği haketmiyolar
Bu arada gerçekten teşekkür ederim böyle mert insanlaro seviyorum
Bıpolarsa tedavı olsun gıtsın yanı boyle seylerın arkasına sıgınma haddını verme kımseye hayatını da bı dengeesız ugruna harcama zaten 🤝
Kankam sevgililiği falan boş ver de kıza biraz -de -da bağlacını ve şeyin her zaman ayrı yazıldığını öğret :( Gözüm kanadı :(
Bundan bir cacık olmaz, işleri güçleri para karşı taraf emek versin ama ben hiç uğraşmıyım, tekmeyi bas geç
Sssht yavru demeyeydin iyiydi kıza 😅 kroca hareketler yapmaaa😄 bu kızın sende gönlü yok rotayı yeniden oluştur
bundan arkadaş bile olmaz
Bence totosunu kaldırma
Kafama göre yazinca unuttun beni diyo ilgi gôsterince de böyle sıkıldım dengesizlikten pskolojime de iyi gelmiyo
Sal janka bırak gitsin başka kız mı yok