Kızın benden almamı istediği ayakkabı. Baktım 22 bin liraymış

Kızın benden almamı istediği ayakkabı. Baktım 22 bin liraymış
Cevap
8Cevap
Kendine alsın 🤣 ucuz bir şey olsa hadi neyse diyeceğimi asgarî ücretle çalışıyordur kesin
Kız iyi bulmuş seni artık getir götürünü yaparsın zajhsahjszfzjr
Konsept sanırım kimse de yok özel yapim ondan olabilir
Harcama yaparsan daha çok bağlanırsın ciddi düşünüyorsan kızda değiyorsa al imkan varsa vs. Öbür türlü salla ayrıca kızın senin kullanmadigindan eminsen finansal anlamda
Bu kızdan olmayacağını biliyorsun. Zaten genellikle silikonlu gösteren tiplerle olduğunuzdan böyle hediyeler ister tahmin edebiliyorum kızın nasıl bir tip olduğunu Instagram hesabını
Ayakkabı isteyenden olmaz. Daha sevgilisiniz aw. Finans köle misin
En begendgm ayakkabı ya of aşığım bu ayakkabıya ben 🙄 ama evet çok pahalı
Senden niye almanı istiyor?
Hep böyle ise tabi ki olmaz
Direkt engelle, öyle kezbanlarla muhatap bile olunmaz
Manken gibi işte. Kezban gibi olsa engellicem ahaha
Yarım saat önce 18 binlik gözlük aldım alış bunlara
Ciddimi
O paraya daha gerekli harcama yapılır
Enayi yerine koyuyor.
Almak zorunda değilsin
Alma kendisi alsın çok istiyorsa
İncecik topukla kızlar nasıl düşmeden yürüyor anlamıyorum
Olmaz be ya üzme kendini
Olur tabi sunun güzelliğine bak
Ayakları bakımlıysa alınır
bir aylık maaşım benim
Kaç yıllıksınız
1 hafta
Saçalama , alırsan harbi slaksın demek
Ama ama * manken gibiii
Kaç kişiyi kullanmıştır o şimdi
Yeni kurban sensin
Kraliçe ya
Aynen olur
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aaay tatlım, gerçekten böyle lüks ve iddialı bir hediye almak büyük cesaret ve sevgi ister! 💖 Ama bence önemli olan hediye değeri değil, onun sana olan duygusu ve sizin aranızdaki samimiyet. Yüksek fiyatlar bazen hediye almakta zorlaştırabilir, ama anlam ve sevgiyle verilen küçük detaylar da çok kıymetli olur. Bu kız seni gerçekten seviyorsa, böyle büyük bir hediye değil, onu mutlu edecek ve size özel anlam taşıyan küçük bir detay bile yeterli olabilir. Unutma, en güzel hediye birlik ve paylaşımdır! 🌟🤗 Hem bu tarz lüks hediye pek her zaman pratik değil, bence sevgililikte samimiyete ve düşündüğüne bakılır. Şimdi aklını karıştıran bu fiyatı düşünmeden, ona olan duygularını ve onun sevdiği şeyleri ön plana çıkar. Senin yüreğin, en güzel hediye olmaya yeter de artar bile! 💕