şu an ki hükümeti asla istemiyorum ne olursa olsun muhalefete oy vericem ama Kılıçdaroğlu aday olması durumu hariç.
Hatta Kılıçdaroğlu aday olursa Kılıçdaroğluna karşı iktidara oy basarım.
şu an ki hükümeti asla istemiyorum ne olursa olsun muhalefete oy vericem ama Kılıçdaroğlu aday olması durumu hariç.
Hatta Kılıçdaroğlu aday olursa Kılıçdaroğluna karşı iktidara oy basarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İyi diyorsun saten kılıçtaroglu ile akp arasında anlaşma vargibi her secimde tek aday o
Zaten onun yüzünden 20 yıldır başımızkiler var.
Dogru adam 5 sene daha olsun diye tekrar aday oluyor gidip neçmettin erbakanın ogluna verecem oyu böyle giderse
aynen verme 20 sene daha böyle devam edersin sürünerek
Bazen ülke kötü halde kim gelirse gelsin baştaki değişmeli diyorum. Ne kadar kötüye gidebilir ki?
Sonra Kılıçdaroğluna bakıyorum daha da beter hale getirebilir.😑Şuan sürünüyoruz ama Kılıçdaroğlu gelirse onu da beceremicez.
adamı 1 kere denedi mi bu ülke? şöyle her şeyi biliyormuş gibi konuşuyorsunuz delirmemek elde değil
Bu kadar yıl 1 kere bile seçilmeyi bırak buna yapmaşamadı bile. Yönetmesini görmek istemiyorum, felaket olcak.
Kanka kılıçdaroğlu da gerçeği görsün de aday olmasın Bi zahmet. Bizim millet öldürsende aleviye oy vermez. En kaliteli adamı getir yine de vermez.
aynen felaket sen ve senin gibiler ama işte neyse
@HalilTaşkeser kanka sen söyle çareyi. kim varsa karşıda o maalesef. ne yapıcaksın başka çözüm söyle bana
Aday olmasın diyorum işte. Al sana çare. Millet bağırıyor aday olma diye yine de aday oluyorsa ben bu adamın milletin düşüncesine önem vereceğine inanmam gelecekte
Anketlerde CHP içinde ki isimlerden en düşük oy alan Kılıçdaroğlu. Bu adam bunu bilmiyor mu? Biliyor elbet. Bu inat niye. Ülkeyi düşündüğü yok. Benim gözümde Erdoğandan daha koltuk sevdalı gözüküyor.
maalesef ben de istemiyorum ama sen kalkmışsın ben karşıdakine atarım yine diyorsun. bu yanlış düşünce
Bir mhp li olarak AKP alacak insllh diyorum yani siz köpekler havlayan durun alsanız bile savaş çıkar size ülke yonettirmeyiz Allah'in izniyle
Niye ama yaaa. Destekleyin şu mali
Sfferim sana öyle yapta ülkr iyice bataklığa gitsin
Ben kıyamet kopsa CHP ve türevlerine vermem zaten
Akıllı kızın hali başka oluyor. Canımsın sen 😁
Muharrem İnce ye ver
Zafer'e vercem.
Olur, Tayyip e verme de
2 turda AKP ve CHP kalırsa ve CHP nin adayı Kılıçdaroğlu ise AKP ye veririm.
Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tura kalamaz bence
Ümit özdağ da tayyibin aynısı. Kasımpaşalı tavırlar, ona buna racon kesmeye çalışma, gündemdeki en büyük sorunu koz olarak kullanma, o zamanlarda başörtüsü meselesi vardı onun sayesinde seçildiler, şimdi de mülteci meselesi var zaferde anca onu kullanıyor.
Özdağ daha MHP içimdeykende mülteciler konusunda uyarıyodu, iyi parti içinde de... daha millet uyanmamışken gündem değilken mülteciler ileri görüşlülğü sayesinde fark etmişti. Özdağın davası öyle bir 1-2 yıllık söylem değil.
Olabilir ama ben mülteciler konusu dışında başka bir söylemini görmedim adamın. Ayrıca ülke yönetecek adam oraya buraya racon kesip duruyorsa ilerde diğer ülkelerle politik sıkıntıya sokar bizi.
@HalilTaşkeser mizacını ben de sevmiyorum, kaba birisi. Kabadayıvari
@HalilTaşkeser ekonomi üzerine ve tarım üzerine söylemleri de çok ama bir kere yerleşti mültecide konusu çünkü en sıkıntı konulardan biri ve daha AKP CHP ya da her hangi bir parti bu konu hakkında düzgünce bir çözüm önermemişti. Özdağ bunu söylediği an halkın en benimsedi söylemi oldu, eşi yoktu çünkü. Herkes ekonomi, enflasyon, tarım... üzerine bir şeyler diyordu o bir farkla çıktı, farklı düşünceyle akılda kalınmasıda en doğal şey.
Ayrıca Eğitim sistemi ve işsizlik konusu üzerinde de duruyor.
Onun yüzünden bu iktidar var yılllardır zaten
Sana Tayyip layık çünkü
Kılıçdaroğluna karşı mecburiyetten Erdoğan derim. Erdoğanında layık olduğunu düşünmüyorum. Kılıçdaroğlu dışında her türlü muhalefete vercem zaten.
Hı hı
Umarım sizlerden de kurtuluruz
Kardeş ikimize kendi düşüncelerimizle ülkemizi daha iyi yerde görmek için çabalıyoruz, yollarımız seçimlerimiz aynı olmaya bilir ama aynı vatanın çocuğuyuz. Düşmanın değilim. Niye benden kurtulmak istiyorsun, bu nefretle ilerleyemeyiz. Sağ olsun, sol olsun, liberal olsun, kominist olsun... her ülkesi için daha iyi olcağını düşündüğü şeyin arkasında. Ben senden kimi istersen iste kurtulmak istemiyorum. Beraber güzel bir gelecek inşa edicez inş.
ben veririm
mutabık
Kılıçdara asla vermem ya
Sebep?
Adam zaten kaybetmek için elinden geleni yapıyor zaten. Bu kadar başarısız muhalefet bilinçli bir şekilde yapılabilir. 20 yıldır olan halimizde onun da parmağı var.
Farketmez sende buna bu sekilde destek olmamalisin bir karar verilirse buna uyulur