Seçimden hemen önce de seccadeye basması hele. Lan düşmansan bile daha sonra belli eder insan ki kazansın.
Kazanırdı
Kaybederdi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sanmam zaten ben kendi adıma konusayım akp gitsin diye oy atıyorum adımız chp liye cıktı bu düzenden kurtulmak istryelşm derken. akp yanlısı biri o seçimde ne iyiydi de hala akp dedi. fanatiklik hep.. seçim zamanını hep üni dönemlerine denk getiriyorlar üniversiteliler oy kullanmıyor
chp nin bu işi çözmesi lazım
AKP gitsin diye millet oy atıyor genelde zaten ama CHP de bence iyi yönetemez belki ümit Özdağ iyi gelir
ülkede yolsuzluk bitmeden kalkınma sağlancagını düşünmüyorum.. yolsuzluk yapanın tüm mal varlıgına konulmadıkca millet haram yemeye devam eder. radikal bir adam lazım başımıza.. kuzey kore liderini 5 sene başımıza koysunlar ülke öyle çıkar düzlüğe.
Bence bu kadar büyük bir seçimi tek bir kişiye ya da tek bir olaya bağlamak çok basit kalıyor 🙂 Seccade olayı duygusal etkiledi ama ekonomi, kutuplaşma, ittifaklar, aday profilleri, medya dengesi… Hepsi birlikte belirledi sonucu.
Ben anketten kaybederdi şıkkını seçerdim 🗳️ Peki sence kim aday olsaydı kazanma şansı daha yüksek olurdu, aklında biri var mı? 🤔
Cevap
0Cevap
Kaybederdi
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?