AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
149Cevap
Onlarda huri istemez Nuri isterler ^_^ tövbe estağfurullah onlar direk cehennemlik
harika bir soru cok düsündünüzmü asudhıashfsaıhjfıaspjfa
Her konu şaka kaldırmaz. Sen cennete bir gitte o da eksik kalsın.
Lanetlenmiş insanlar cennete giriyor mu diye sorman lazımdı önce.
Onlar doğdukları cinsiyetin gerektirdiği şekilde yaşamadıkları için cehennemde dewam edecekler vurdurmaya:))))
cennetide istemem cehennemide ben adaletli tnrı isterim. Bazılarına yağdır yarap yağdır para aşk sağlık. Bazısına acı çike keder hertürlü acıyı gönder. Ben inanmıyorum. D
Bunlar hep inanç zayıflığından kaynaklanıyor cehennemin ateşini bırakmış hurilerle bozmuş kafayı
artık gittikleri yrde onlara bişiler sokacaklar oyle almya calıssın zevkini
Gaylık bir psikolojik rahatsızlıktır. oteki tarafta hastalık olmucagı için düzelicekler.
hemcinsi ile cinsel ilişki kuranlar büyük günahkardırlar.
Allah'ım bu kemalist sistemin yetiştirdikleri neden böyle kara cahil olmak zorunda. Dini bilgileriniz ne kadar kıt ve anlamsız. Biraz dini bilgin olsan böyle dangalakça soru sormazdın.
Sensin dangalak, inandığım din sizi ilgilendirmez istersem inançsız olurum ama her din hakkında bilgi de edinirim, böyle aptalca köylü köylü yorum yapacağınıza seviyenizin yetmediği yorumları yapmayın dar görüşlü beyinsizler
Bilmediğin konu hakkında yorum yapma kara cahil.. Senin inandığın umurumda değil dangalakça sorular umurunda insanları kötü düşüncelere sevk edemezsin kara cahil.. Bu kafayla gideceğin yer belli zaten.
burada yorum yapan sensin, gerçekten bilip bilmeden konuşma , yorumundan bile senin beynini kullanmadığın anlaşılıyor, ha eğer bana söylersen aynısını ben Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden en iyi bölümünü okumaktayım, bu soruyu cahillik olarak görme olur mu, sorduğum soru bir derste geçen ufak bir ayrıntıyı ve merak ettim. sen burdan benim geleceğimi düşeceğim yolu tahmin edip benim kişiliğime saldıramazsın, iyi günler
Kendini öven bir insandan hayır gelmez hiç mi duymadın.. Üniversite okuman kara cahilliğini örtmemiş.. Beynin foseptik çukuru gibi iğrençliklerle dolu. Yoksa bu şekilde bir başlık açmazdın..
Hahaha teşekkür ederim, evet kendimi övdüm :)
Gaylar dunyaya iadeli taahhütlü gönderilecek geri...
Gayları cehennemde zebaniler bekliyor olacak sen orasını kafana takma :)
Kafan iyi herhalde:)) gay ve cennet ikisini ayni cümleye sigdirmakta bile zorlandim:))
Bonzainin etkileri bunlar :D
gay ler cennete gidemicek zebanilerin olduğu kısma gidecekler :)
Gayler Cennete Giremeyecek... Ölmeden Önce Tövbe Edip O İşleri Bırakmazsa Tabi.
Ya allah askina buyudun oldun ahirete gittin cennete girdin dusundugun sey cinsellikmi. Ciddenmi.
ya merak ediorum, aklına bu nasıl geldiyse merak ettin, güldürdün gece gece, alemsin ha :)))
Nuriler AddsDSA diye iğrenç bişey söylemiycem çünkü onlar cennette olmaz heralde ^^
nasıl bir soru bu. gaylaride 50 cm yrraklı zebaniler sikecek o zaman.
gaylar = Cennet? bu soruya bir cevap ver de bir sonrasını düşünürüz :)
onlar cenete gidebilcekmi diye bir sorsan ya da gitseler bile cenete girenler düzelcek
onlarada nuriler bakar
saatler geri alındı mı ya :D
evet
huri erkektir huriye kadındır ozaman =(
duyduğum en salakça soru!!
sen huriliği bırak bakalım cennetlik olabilecekmisin önce onu düşün!
Seni gerdi?
Cehenneme odun lazım :))
gayların sevgilisi ateşten başkası olmayacakki :)
kızım gayların lezlşerin cennette ne işi var m a l mısın sen?
Niye Allah mısın sen nerden biliyorsun
kendi cinsiyetine ilgi duyanlar zaten cehennemliktir bunu herkes biliyor az okusaydın sende bilirdin ama cahilsin işte burada bunları sana söylememde senin düşüncenden hiç bir şey değiştirmeyecek çünkü biz ne kadar anlatırsak anlatalım sen anlamak istediğini anlayacaksın
Sen çok basit düşünüyorsun, ve dar görüşlüsün kusura bakma, hemen onların yeri cehennemde diyerek yargılayamazsın, bu soruyla gördüm meğer ne kadar küçük beyinli insan varmış körü körüne her şeye inanan
tamam sen inanma b*k yolunda devam et böyle
sen cennete cehenneme inanmıyorsun madem böyle bir soru açma isteği neden duydun?
demek ki cennetin olduğunu biliyorsun :D
Senin gibi cahilleri ortaya çıkarmak için, şimdi Defol git burdan
yav he he
allah başka dert vermesin birader
Onlara da NURİ ler var...
Zorla kendinize kufur ettirmeyemi calisiyorsunuz ne cahil inanlarsiniz. Haram helali ac oku kus beyninle becerebilcenmi bilmiyorumda
Benim dini inancımı bilmeden bunları söylryemezsiniz, küfür etmek sizin olmayan seviyenizi gösterir. yargılamadan önce düşünün
Kufur etmedim sadece cennnetle gay mevzusunu ayni anda kullandigin icin sinirlendim. Etrafta bir suru hoca var. Onunde internet var buraya toynaklarinla yazacagina internete yaz cevap bulursun. Burada hoca yok
O zaman cevap yazmayacayacaksınız hadi değilim burdan
Iste onlar cehennemde olacak :)
Onlara da Nuriler vardır :D
Orada onlar icinde nuriler vardir belki? :D
Onlarada nuriler ver ama :))) hahah
hiçmi birşey öğretmediler sana
Ya sanane inanmıyorum belki saçma geliyor te allam
özünü bilseydin saçma gelmezdi
Sırf reaksiyon alsın diye sorulmuş bir soru.
Sırf cevap olsun diye yazılmış cevap
Amacına ulaşmışsın o zaman.
You too
Papağan gibi de sürekli taklide düşmen, aslında sorunun mantığıyla aynı doğrultuda...
Sizi anlamıyorum kusura bakmayın
Onu anlatmaya çalışıyordum bende. İngilizcesini yazsaydın benim yazdığımın.
I was trying to tell you about it, I wish you would wrote it in English hihiiihsosjh hadi bb
gayler cennete mi gidecekmiş?
Ya girerse
hayatım boyunca yanlıs dusunup inanıp yasamısım derim.
Lut kavmi kadinlari birakip erkek erkege iliskiye girdiler. Bunlar lut kavmiyle kiyamet gunu ayni yerde hasrolunacaklar. @saritavsan hayatin boyunca dogru dusunmussun.
Beynini s. k. ym s*ktr gt burdan embesil gerizekalı
Hayır tanımadığınız insanlar hakkında neden önyargılısınız? Ve böyle söylüyorsunuz, cidden ayıp
Allah askna sus
Sen Sus bu soruyu ben sordun köylü olduğun ne kadar belli okumadığın da dar görüşlü Bağnaz insansın sen de Allah'ın cahili
Köyde yaşamaktan gurur duyuyorum embesil, boyle bir soru sordugunu dusun ve dar görüslu kimin oldhunu anlarsn
sen huri olmıycan sanada nuri vercekler ^^ :D
onlar yanmayacak mıydı ya?
gayler direkt cehenneme :P
merak etmeyin sizinle zebaniler ilgilenecek :D
hurilerin mna koyim :/
ben bir tane huri kapam da kim naparsa yapsın:)
Yani böyle şeyler nerden aklınıza gelir anlamadım
Önce Cennete Girmeleri Lazım..
Gaylerede Nuri var :S :S Tövbe Yarabbi :D
sence cennette gay mı olacak?
Ya olursa?
olursada sen kızsın korkma sana birşey yapmazlar onların derdi erkeklerle :D
cennete girmeye hakkımız var mı ki?
Gayler cennete giremeyecek
Gayler cennete gitmiyo tatlım ;)
Haram olan şey cennette ne gezer ¬¬)
allah gaylari lanetlemiş ne cenneti
Bonzai mi içtin sen? Nasil bir soru :))