Cevap vermeden önce söylemeden geçemeyeceğim. Çoğu yorumda eşcinsellere karşı nefret söylemleri okudum yok onlar cehennemlik yok lanetli. Unutmayın ki onlar da Allah'ın bir kullarıdır imanları yerindeyse kulluğu onun ve Allah'ın arasındadır kesin bir dille yargılamak bize düşmez. Cennete girmeyi başaran bir erkek, cennet ortamı gereği kadınlara ilgi duyar diye düşünüyorum. Cennette eşcinsellik olduğunu sanmam. Kadınların da tıpkı huriler gibi yanlarında yakışıklı ve güzel yüzlü erkekleri olur bence. Dünya kadınları olan bizler erkeklerimize hurilik yapmayız eşleri oluruz. Bitirmeden önce yeniden dile getirmek isterim ki, ırk din dil ve cinsiyet ayrımcılığı ile eşcinsel insanlara laf etmek arasında hiçbir fark yoktur. iyi gunler
71 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel söylediniz teşekkür ediyorum
+1 yıl1. bakalım ölünce cennete mi gideceksin? (gidebilirsin tabi mümkün)
2. dünyadan cennete giden kadınların huri olacağı nerde yazıyor?(bunun cevabını gerçekten merak ettim)
3. bakalım gayler cennete mi gidecek?(gidebilirler tabi mümkün ama cennette gay olmazlar kanımca)
4. baban böyle sorular sormayı nerden öğretti? :) ("babam pastayı yapmayı nerden öğrendi"den çağrışım)01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha yemin ederim son soruyu yazmak geçmişti aklımdan :D
İnanışa göre Eş cinsel insanlar zaten cennete giremeyecekler. Fakat bu körü körüne "Ahhh öldürün şunları, kafirdir" gibi saçma anlamları doğurmaz çünkü bir eş cinsel düşünün bir müslümandan çok daha iyi biri olabilir ve sadece cinsel yönelimi bu şekilde olduğu için cehenneme gidecekse zaten o inanıştan şüphe etmek gerekir çünkü hiç bir din veya inanış bu kadar şekilci olamaz. Diyelim ki dediğimiz gibi oldu ve cinsel yönelimine bakılmaksızın cennete alındı o halde zaten Cennet herkesin istediği şekilde mutlu olacağı yer olduğu için o insanda mutlu olacaktır...
Bildiğim kadarıyla kadınlar içinde 72 erkek tabiri falan yok bence bu daha büyük bir paradokstur.35 Yorumla
Soran+1 yılInsanların kendilerini üstün görüp bu cehennemliktir kabuk edilemez diye yargılamalarından sonra cevabınız burayı Işık gibi aydınlattı ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Selam dostum. benim bildiğim kadarıyla eşcinseller cennete girebilecek. ancak bir şartla o da eşcinselliğini yapmaması. Yani anlayacağınız bu eşcinsellik bir sapkınlık. Öyle doğuştan gelen birşey değil. ben de eşcinselim. Ve hiç gay seks denen şeyden yapmadım yapmayacağım da inşallah. çünkü dediğim gibi bu sapkınlık.
1. si insanın yaradılışına aykırı
2. si zaten evlilik dışı ilişkiler zinaya giriyor
Bu yüzden 1. ye göre eşcinsel evlilik haram. 2. Ye göre de zaten zina en büyük günahlardan.
Yanlış birşey söylediysem özür dilerim. benim bildiklerim bu kadar
Ha bir de buna örnek olarak Lut kavmini araştırmanızı öneririm. onlar da eşcinselliği faaliyete dökdükleri için helak olmuşlar.
Ancak şunu söylemeliyim ki ; eşcinselliği faaliyete döken her insan kesin cehennemlikdir diye bişey denemez. Çünkü dinimizde Allah tan ümidi kesmek haramdır. Yani bu kişiler ümidi kesmeyip tövbe istiğfarda bulunurlarsa cennete girebilirler. en doğrusunu Allah bilir - +1 yıl
Ha bu arada eşcinsellik zaten bir sapkınlık olduğu için bildiğim kadarıyla bu kişiler cennette heteroseksüel olacaklar. Kur'an-ı Kerim de bazı ayetlerde bunlardan bahsetmekte. Ancak bunları yazabilecek kadar ezberimde değiller. İnşallah yazdıklarım işinize yaramıştır.
- Cinsel Yaşam konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılonlar kendi hemcisleri ile munasebet kudukları için onlara sonsuz cehhennem vardır sen ölünce (ömrün uzun olsun) Allah'ın mümin erkekler ve kadınlar için cennete yarattığı kendilerine hizmet edecek kadınlardır, erkek ve kadınlara hizmet etme görevi vardır Allah’ın erkek kadın ayırmaksızın kulları için birer lütfudur.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinslerine ilgili duymaları psikolojik bir rahatsızlık. Bir erkekle ilişkiye girmedikten sonra ibadetini yapsın dinin emirlerini yerine getirsin bu durumu kabullenmesin erkeklerden uzak dursun, Allah bilir tabi ama cennete gireceğini düşünüyorum. Birbiriyle ilişkiye girdikleri için Lut kavmi helak edilmiştir -Hani Lût da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (A'raf,80)-
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlara Gılman erkeklere huri vardır bunlar hizmetçilerdir cinsel istekleri karşılamak için değildir.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bu huriler dünya hayatı yaşamış olan varlıklardan olmayacaklar. Biz dünyada yaptıklarımızın mükafatını cennette almaya gidiyoruz niye orda hizmetçi olalım.
- +1 yıl
Bir insan topluluğunun beraber cinsel ilişkiye girmesi zaten günah
Bir kişi sadece kendi cinsine yöneliyor diye haddini aşmış diye adlandirmaniz çok ironik çünkü insanlar bazen duygularını kontrol edemezler ve bu duygu kontrolüde kolay bir şey değil
Müslümanım ve eşcinsel değilim ama ben bu dinde insanlara böyle ırkçılık yapılmasını doğru bulmuyorum en çok da müslümanlar ırkçı geliyor bana eşcinsellerin nefret edilecek tarafı yoktur rahatsızlık felan da değildir
Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de ordaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz
Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili..
Hayyamın bu rubaisini es geçmek istemedim
Gerçekten ya ne olacak lezbiyenlerin, gay lerin öbür tarafta durumu, nerede nasıl mükafatlandırılacaklar?10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yıl''Ben ölünce ben de mi huri olucam?'' :)
Gaylik dinimizce yasaktır. Günahının cezasını çektikten sonra normal bir erkek olarak cennete girer. Cennette kimsenin canı kötü şeyler istemez. Yani kimse gayliğe özenmez.
Sen bir insan olduğun için senden huri olmaz. Ama cenneti hakedersen oradaki eşinin hurilerinin başı olursun. Yani eşin kral sen kraliçe gibi..12 Yorumla
Soran+1 yılYa çok affedersiniz neden erkeklerin birden fazla hurisi oluyor onu anlamış değilim. ve de huriler insan gibi olacak mı onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Neden birden fazla derken adamın eşinin haricinde sahip olduğu kadınlara huri deniyor. Yani eşinin haricinde kadın olması garip gelmedi sayısı garip geldi :)
Huriler bildiğin kadın gibi ama adriana halt etmiş yanlarında..
+1 yılHemcinsine şehvet ile bakana lanet eden islamiyete dahil olan cennette, bu lanetlilerin işi olması söz konusu değil. Cehennem odunu onlar, sıcak sıcak
110 Yorumlagaylerde birbirine yürüsün , onuda mı biz söyleyelimm.. :)
+abii herkesin huriler gelmiş , bizim nurilerr nerde kaldı yaa,
-Beraber takılın azz , geliyo kardeşim..
hahahah :D muhabbetlere gel.20 Yorumla
+1 yılAhirette ki o yaşama dair bildirilen şeyler küçük kırıntılardan ibaret...
Düz mantık yapmak biraz abes kaçacaktır diye düşünüyorum.
cut.61 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel yanı bir eşcinselle oturup muhabbet etmektir. Onlar kadar muhabbet tellalı olanını görmedim. Asla yargılamam ve suçlamam. Hayat ve seçim onlara özel.
10 Yorumla
+1 yılHemen bbir ayetle cevap veriyim "Dunyadaki guzelliklerle ahireti kiyaslamayin Cunku Dunya Ahirete nazaran evrendeki bir karincayabenzer
30 YorumlaCennet ve Cehennem maddi alem degil ki bizde orda vucut olarak mevcut olalim ve huriler bulunsun. cennet o kadar mukemmel alem ki insan beyni onu kavriyamaz. Guzelliyinin az kismini insanlara aciklamak icin orayi insanlarin sevdigi nimetlerle dolu oldugu gosterilir ancak Cennet de bizim bildigimiz ne huri ne yemek ne irmak olucak Cennet demek Allaha yakinlik Cennet Allahdan uzaklidir..
10 Yorumla
+1 yılGayler cennete mi girecekmiş lut kavmiyle yanarlar. Saka bir yana bu nasıl soru ciddi mi sordun bnu
15 Yorumla
Soran+1 yılOf nebiliyim aklıma takıldı :/
- +1 yıl
Aklına senin.. Azıcık acında kuran okuyun
Soran+1 yılBen Kur'an I okumayı denedim ama gerçekten kafam karışmıştı, umarım ilerde biraz daha anlayabilecek yaşa geldiğimde okurum bilgi edinirim
- +1 yıl
Kafa karısıcak bisey yok ki.. Sen elmalınının sadeleştirilmemiş olan mealini oku.
Soran+1 yılSen onların cehenneme gideceğini nerden okudun öyle bir yazı geçiyor mu
+1 yılBiz onlarla Nurilerimizi paylaşmak zorunda kalıcaz nabalım:(
33 Yorumla- +1 yıl
:DD:D:
Gaylerin yeri cehennemdir Allah insanlari erkek ve disi olarak yaratti erkegin kadin gibi davrnmasi kadinin erkek gibi olmasi Allahin hic hosuna gitmeyen seylerdir herkes akil vermis
50 YorumlaBizi ilgilendiren bir konu olmadığını düşünüyorum.. Allah'ın takdir edebileceği bir durumda yorum yapamam..
10 Yorumla
+1 yılonlar cennette yerleri yok ne gay lerin ne lezlerin lez sen sevinme sadece gayler degil lez lerde aynı tövbe etmedikce.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen gay ya da lezbiyen değilim ki
+1 yılBu soruyu daha iki gün once aklımda beleriverdi. Bu soruyu tek dusunen hetero benimdir dedim heralde.
20 Yorumla
+1 yılGayler cennete giremeyecekler canım. rivayetlerden biri ölen gaylerin cenazelerinin ruhları pompeiye Lut kavminin yanına gönderildiğini ve kıyametten sonra tüm gaylerin Lut kavmiyle birlikte haşrolup sonsuza dek azap çekeceğini söyler. bu yüzden gaylerin hurilik bir işi olamayacak.
00 YorumlaDünyada seks düşmanı kesilip, cennetti hayal edince bile ağzının suyu aka aka ereksiyon olan yaratıklar dünyayı mahvediyorlar...
11 Yorumla- +1 yıl
on numara yorum ++1
Cennet de cehennem de bu dünyada olduğu için, herkes yaptığıyla kalacak... Kader bu böyle yazılmış yazı falan filan..
"Unutmayın Muhabbet Sevgi Demektir"..00 Yorumla
+1 yılbildiğim kadarı ile eşcinsellik hormonal bir rahatsızlıktır hastalıktan doğan bir tercih söz konusudur ahirette tüm rahatsızlıklarından hastalıklarından arınmış şekilde olacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılOnların payına da artık NURİ ler düşer. :D asdfsadfsd
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyahu cahıl cahıl konusuyrsun A:SD:F
sen hurı olmıcan bu bır
escınseller vs ıslama göre lanetlenmıstır
bknz: lut kavmı00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSıcak bir yerden tatil kazanacaklar. Kesinlikle ayrım yapmıyorum İslam ve bilinen çoğu din böyle emrediyor.
00 Yorumla Dünyada erkek olarak doğanlar cennette bayan, bayan olarak doğanlar ise erkek olacak ve böylelikle güce denge gelecek, ilahi adalet sağlanacak !
00 Yorumlagayleride ben alıcam ben gayim
186 Yorumla
Soran+1 yılUuu hepsine yeterim diyosun
- +1 yıl
Görünce haykırdım uansdhoıpasdm Senin gibileri yok şu hayatta :D :D
+1 yılCennette huriler olacak cok fazla hemde bla bla bla
Erkekleri gaza getiriyorlar iste hala anlayamadiniz mi12 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda 😃
- +1 yıl
yok kız, kadınlar için de eş veriliyomuş, huri gibi yani. Siz de yaşadınız.. :D adfasdfasdf
cübbeli ahmet hocanın hurilerle alakalı konuşmasını dinle bir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNerdeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok canım sen huri olmuyacaksın bu kafayla gidersen zebanilere köle olucaksın
maalesef senin gibi gerizekalılar ile bu dünya'yı paylaşmak zorunda kalıyoruz
nefesiniz bile havayı kirletiyor acaba siz ne zaman bu dünya'dan defolup gidiceksiniz?
senin gibileri insan görünümlü hayvan olarak tanımlıyorum12 Yorumla
Soran+1 yılSen galiba cenneti garantilediğini zannediyorsun ama tanımadığın bir insanı böylesine eleştirerek çok ayıp ediyorsun , düşüncelerini kendine sakla olur mu , yargılamadan önce düşün
Cevap sahibi+1 yılbonzai'yi millet içiyor sizin kafanız güzelleşiyor sahi şu kafayı bulmak için ne kullanıyorsunuz? islamın gerçekleri ile alay etmek sizi neşelendirip mutlu ediyorsa beş kurul etmez ruha sahipsiniz hayırlı olsun...
onlar cehennemde zabanilerle takılacak :P
bu arada kadınlar ölünce huri olmuyor01 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılDalga geçen ve kınayan insanların başına gelir dalga geçtikleri şey. Haberin olsun.
10 Yorumla
+1 yılCennete giren dünya kadınlari huriler bin kat güzel olacakmis, eşi ebedi cehennemde kalacaksa istediği biriylede evlenebiliyormus cennette. Biyerde okumustum.
00 Yorumla
+1 yılYa acilen soru sormam gerek ama xper ım yetmiyor yeni üyeyim nasıl yukselticem x per imi?
01 Yorumlarabiacım :) sen fazla düşünme kalın mı uzun mu her ikisi birden mi istiyorsun <3
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar gaylar için alternatif sundular yaaa LEZBİYENLER ne olcak
00 Yorumla
+1 yılKuranda gilman lar diye yazıyor. Erkek hizmet çiler. Merak etme bol bol var yani
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor
- +1 yıl
Gılmanların cinsel bir niteliği yok onu da belirtelim.
- +1 yıl
Cinsel yeteneği var mı yok mu yaz mıyor kuranda. Var mı var.
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Onlar sonsuza kadar cehennemde kalacağı için öyle bir lüksleri yok. Orda kazıklara oturtulacaklar. Tam istedikleri gibi yani...
00 YorumlaOrta cinsler iki yolun - cennetle, cehennemiin ortasında kalacaklar bacım:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaha bunu
sizin için buldum manyak caps :D
+ layın :D
https://hizliresim.com/q2DyaD31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgülek biraz :DAWD:AAD:AD
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onlarada nuriler vardir kafaniza takmayin nasil taniycaz diye sorarsan pala biyikli usulcaa yanaşir kulaginiza fisildar ;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Sikinti yok cehennemde zebaniler onlatı mutlu edecek sen kafana takma
10 Yorumla
+1 yıl31 cekerler ya da kendilerini parmaklarlar Herhalde cennete g
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaylerin oldukten sonra cennete gidememesi falan... din cok garip ya
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes farklı bir şey söylüyor boşver
Cevap sahibi+1 yılÇok garip ama ya. Böyle sacma dusunceler.. Gay değilim ama onlar da insan abi. Secimleri farkli diye nasil yargilaniyorlar?
Soran+1 yılAslında yargılanıp yargılanmayacaklarını bilmiyoruz , buradaki dar görüşlü insanlar direk cehenneme gidecek diyor. Ama bunlar körü körüne inanan Bağnaz insanlar kanaatimce
Kutu kutu pense elmamı yerse oynarlar artık gayler hurilerle başka ne yapabilirlerki:))
00 Yorumlanerden geliyo aklınıza böyle şeyler abi ya :DASD ben ölünce huri mi olucam D:ASD
00 Yorumlagaylara yer olmayacak. saçma sapan sorular sorup günaha girmeyin.
00 YorumlaGaylerin cennete girebileceği ufak da olsa aklına geldiyse pek kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum.
00 YorumlaGayler icin zebaniler var kiclarina atesi sokacak nasil olsa hep yanmiyormuydu biraz daha yansin:))
40 Yorumla
+1 yılPeki cehenneme giden müslümanlar cezasını cektikten sonra tekrar cennete girmeyecek mi. Ben yanlışmı biliyorum.
10 Yorumla
+1 yılbu dusunceye sahip olan birinden huri olursa cennetin temizligi ayaklar altina alir. ASA boyle bir sey asla mumkun degil ama senin hangi bayraga hizmet ettigin belli degil.
00 Yorumlagayler cennete gidemediği için sorun yok bilgisiz ateist kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun gidemeyeceklerini, yazıyor mu bir yerde
Gaylik islama göre sapkınlık olduğuna göre gaylere ahiret için vaad beklemek aptallık olur...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Akillica bir soru bravo!
Belki orada erkeksi olacaklar gayler?00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGay , Lezbiyen gibi insanlar Allahın lanetledigi insanlardır.
00 Yorumla Harun abiler var ya onlardan verilecek gaylarada :)
00 YorumlaNe yani biz olunce erkekler mutlu olsun memnun olsun diye hurimi olcaz cok sacma ya orda bile kadinlar cinsel obje gorevindemi olcak yani
10 Yorumla
+1 yılKadınlarada huri var yani sen Huri olmıycaksın vede gayler zaten cennete asla ve kattiyen giremezler :D
00 YorumlaAcaba bu soruna tatmin edici bir cevap bulduğunda hayatında ne değişecek çok merak ediyorum...
01 Yorumla
Soran+1 yılTatmin edici cevap aramıyorum aslında, kimsenin de ne olacağını bilmiyorum. Sadece insanların ne düşündüklerini Merak ediyorum
+1 yılOlumden sonra hayat yokki
12 Yorumla
Soran+1 yılBu da farklı bir bakış açısı, teşekkür ederim diğer insanlar gibi yargılamadığınız için :)
- +1 yıl
Rica ederim canm
cehennemde ateistlerin ateşini harlıycak onlar :):)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılGayleri cehennemde zebaniler bekliyor kol gibi aletleriyle ;)
00 Yorumla Gayların hali vahim... ne cennet ne cehennmlik onlar...
00 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar