Büyü nasıl bozulur biliyor muydunuz?

gencler büyü oldugundan süphelenen elini acıp söyle dua etsin eğer duayı yaparken sasırma darlanma ve kramp yaşarsa vardır eğer 5-7 defa rahatca hic takılmadan söylerse büyü yoktur. : Allah'ım büyüden gelen kötü enerjilerden sana sığınıyorum..

Bunu bir yapın eğer okurken o belirtileri yasayan olursa yazsın? zaten büyüyle iblisin musallatı %10 küsür genelde %90'ı büyük günahlardan musallat olurlar ve tevbe edip kısası yerine getirmedikcede asla kişi düzelmez. ayrıca muska takmakta şirktir.
Güncellemeler
+1 yıl
eğer büyü varsa kişi kadınsa basını örtüp sag tarafını kıbleye vericek ve Allah'a söyle dua edicek : '' Allah'ım ben bana büyü yapanlara hakkımı helal ediyorum sen aramızda adaletle hükmedensin. beni büyüden gelen şeytandan ve kötü enerjilerinden arındır ya kuddüs. felak ve nas okucak.. o sıra ayaklarınızda bir toparlanma uyusma hissedersiniz bu duayı bir kaç sefer yapın öyle cıkar iblis.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca bunlarıda bir deneyin. belki lanetten gelen iblis vardır?

her birini 3-5 sefer okuyun bakalm ne hissediceksiniz.

Allah'ım işlediğim günahlardan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..

Allah'ım anne ve baba tarafından adak adanıpta yerine getirilmediğinden dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum..

Allah'ım anne ve baba tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum.
Büyü nasıl bozulur biliyor muydunuz?