Büyü nasıl bozulur öğrenmek istermisiniz?

Öncelikle bilinmesi gereken iki şey var:1) Büyü diye bişey vardır, Kuran da büyüden bahsedilir büyü denen şey insanlara imtihan olsun diye varolmuş ve 2 melek tatafından insanlara öğretilmiştir. Harut ve Marut adlı melekler bunu öğretmeden önce insanları uyarır bunu yaparlarsa kafir olup lanetleneceklerini ve felaketine sebep olacağını söyler, insan yine de isterse ona öğretirlermiş ve yapan ve yaptıran kafir oluyor. İnsanı felakete götüren 7 büyük günahtan biridir. Bir insan büyü yapar ve yaptırırsa önce bu işi yapan ve yaptıranın imanı gider sonra büyü tesir eder.2) Ben bu işlerle uğraşan biri değilim ancak bana büyüler yapıldığı haberlerini aldım bağzılarını evde buldum ancak büyü bozdurmak için kimseye gitmedim. Çünkü Büyücü cinci muskacı hocalara asla güvenmiyorum. Birçoğu dolandırıcı, kimi de zaten ruhunu şeytana satmış senin ona daha çok gidip para vermen için sana büyü bile yapabilir musallat ettirebilir veya boştan yere kandırıp devamlı paranı alabilir seni kandırıp delirtebilir. Ben üç harflilerle uğraşan kişilerden çok korkarım hiç bulaşmamak gerek. Peki bu durumda bize yapılan büyülerden nasıl kurtulacağız? Sizde büyü olup olmadığını nasıl anlayacağınız mevzusuna girmiyorum onu internetten de araştırabilirsiniz. Büyü nasıl bozulur, öğrenmek ister misiniz? İşte size büyü bozma reçetesi :Ben bu bilgileri son derece güvenilir islami kitaplardan, din profesörlerinden ve çok güvenilir hocalardan derledim. İçiniz rahat olsun. Abdest al Niyet et ( kim için ve ne için yapıyorsan o kişinin baba ve ana adı ve o kişinin adını da söyle) 1/3 sirke2/3 suKaba doldur ve 3 kez salavat getirEuzu besmele çek7 Fatiha7 Ayetel kürsi7 Kafirun7 ihlas7 nas7 felak ( püf nokta şu, okurken tükürüğünü yutma 7 kez okuman bitince suya üfle suyu dalgalandır üflerken sonra tükürüğünü yut ve sonraki 7 okumaya geç) Okumaların bitince bunu kendin için yapmışsan bu sudan şifa niyetine bir yudum iç veya kimin için yapmışsan ona bir yudum içir. Sonra bu okunmuş suyu elinle evin her tarafına her köşesine serp. Bu su ile evin heryerini sil. Bu su ile şifa niyetine duş al veya kim için yaptıysan o kişi duş alsın. İşlem bitmiştir. Bu araştırma ve bilgilerimi sırf insanlara faydalı olsun diye Allah rızası için burada paylaştım. Umarım bana da bu yüzden dua eden Allah razı olsun diyenler çıkar. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı kalın
Güncellemeler
+1 yıl
Artık büyü varsa bozulur evde ve üzerinizde 3 harfliler varsa sizi ve evi terkederler. Bu bir tılsımdır ayrıca sirke üç harflilerin kokusundan nefret ettikleri ve onlara zarar veren bir maddedir.
Bilindiği gibi büyüler necis yani pis şeylerle yapılır. Sidik, dışkı, adet kanı, hayvan kanı, domuz kanı, domuz yağı, hayvan parçaları veya insan parçaları ile yapılır.
Oysa büyü bozma işlemi ise temizleyici ve şifalı bir madde olan sirke ile yapılır.