Büyüyü eski zamanlardaki gibi her mahallede yapabilen insanlar olmasa da, günümüzde de çok sık yapılıyor. Büyü hakkında bilmek istediklerinizi cevaplayalım..
Büyü Hakkında Bilmek İstedikleriniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatta başarılı olmak mesela iş insanı olmak için bir büyü var mıdır ve ünlü insanlar büyülerden nasıl korunmaktadır cevaplarsanız sevinirim. Büyü günâhtır, hiç denemedim ve denetmedim de, niyetim de yok.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Büyük paralar kazanayım il insanı olayım zenginlik hayalim gitsin gibi bir büyü yoktur. Ünlülerin de bir çoğu büyüye maruz kalırlar bazıları da düzenli olarak medyumlarla görüşürler
Doğru yazdığından emin misin? Akik olabilir mi bu yazdığın.. Ve eğer yemen büyüsü olarak da bildiğimiz akik taşı ile yapılan kızıl aşk büyüsü, kuvvetli büyülerdendir. Nasıl bozulduğu konusunda tek bir yöntem yoktur. Genelde önce koruma büyüsü yapılır ve ilave olarak başka alemlerden yardımlar alınır
Bütünün yapıldığından emin olmak gerekir. Çünkü insanın başına gelebilen bazı talihsizlikleri de büyü zannediyor bir çoğu. Bundan sebep önce yapıldığından sonra hangi büyünün yapıldığından emin olmak gerekir. Daha sonra basit bir büyü ise bazı basit dualarla kurulması sağlanır. Ancak kuvvetli bir büyü yapılmışsa bozmak için bir büyü yapılır. Tekrarını yapılma ihtimali varsa da koruma büyüsü yapılır.
Büyünün belirtileri çeşitlidir fakat en belirgin olanı hayattan soğutur insan ilişkilerini zayıflatır korkulu uyanmalar ve sebepsiz korku hissetmelerdir
@Vuray sana gelince büyüyü büyü ile eşsiz hale getirmek vardır evet ama bütünün bulunmuşluğuna dair deliller de çok önemlidir. Her büyü her dua ile bozulmaz
Yok benim sormak istediğim aslında büyüyü bozacak kişinin hoca mı olması gerekiyor büyü yapmayı bilen biri mi olması gerekiyor çünkü 2 özelliği aynı kişide bulmak zor
2 farklı şekilde büyü bozulabilir ; 1: Takvâ ile Allah'tan yardım dilemek 2 İlim ehli birisinden yardım almak 2. ci yolda kişi büyüyü beden ruh bağlantısı olan Aura dan kendi aurasına aktararak alır ve bundan etkilenmez bu yüzden bozulur. Kırmızı büyüler (Kızıl akit , Beden değiştirme vb) büyüler hariç bu tarz büyüler farklı yollarla bozulur.
Dinimizde olmayan bir çok şey var bu da onlardan biri dersen daha mantıklı olur. İlaveten ""İlk taşı günahsız olanınız atsın"" cümlesinin altını istediğin gibi doldurabilirsin
Kardeş ben fıkıh okudum. Hadis ve siyer okudum. Sen hadiseyi çok yanlış yerlere götürüyorsun. Aşık atmak istediğin konular benimle aşık atacağın konular değildir..
Kanser insanlara zarar verir ve ölüme götürebilir ama kanserden bahsetmek kimseye zarar vermez aksine korunmak sonra bilgi de verebilir. Önce anlaması denge savunma ya da yargı dağıtmak herkesin harcı değildir
Yav saçmalıyorsun. İçki içmek günah mu evet. Büyü yapmak yaptırmak günah mı evet. Biz burada kimin günahsız olduğunu tartışmıyoruz. Günahların en büyüğü büyü yapmak ve yaptırmaktır. Birde yazmışsın merak ettiğiniz soru var mı diye? Resmen büyüyü meşru göstermek davetiye çıkarıyorsun.
Bu soruyu büyüyü meşrulaştırmak olarak algılayan zihniyet ile günahların en büyüğü diye büyüyü belirleyen zihniyeti madımak otelini yakan zihniyetten ayıracak bir kuvvet yok sanırım..
Büyüye maruz kalan birinin de sorabileceği şeyler olabilir. Aklını başına topla saçmalamayı kes..