Halay gibi Daha eglenceli birsey asla yok terapi gibi kdkdkdkdkd asiri iyi urfa antep mardin halaylari. Hizli olani bilmiyom sadece daha siz?
Hangilerini biliyosunuz
Halay gibi Daha eglenceli birsey asla yok terapi gibi kdkdkdkdkd asiri iyi urfa antep mardin halaylari. Hizli olani bilmiyom sadece daha siz?
Hangilerini biliyosunuz
iyi güzel fazlası zararlı ve sıkıcı diyorum. mesela doğu tarafı halayları tek düze. sabaha kadar dön Allah dön koca halkanın etrafında. nerede bitecek nasıl sonlanacak finalde ne olacak diye bekliyorsun öyle. hayır hep aynı hareket nedir. ben mi hiç beceremem
Cevap
13Cevap
Hayır çekemiyorum
Eylül ayında bir arkadaşım evlendi gelin odasının anahtarı bana emanet olduğu için bütün düğün çantam kolumda oynamak zorunda kaldım ta ki allahın cezası halay başı hızlanana kadar..
Çantamda ne var ne yok her yere saçılmıştı halay bittiğinde ve herkes gelin odasının anahtarını arıyordu haykırarak. 😂😂 halay denilince akan sular duruyor maalesef.
Oynamanın kendisini seviyorum. Tanımadığım kişilerin düğününde durup, yemek yeyince, hakkını veriyorum oynarken 😆 eğlenceli
Sevmiyorum ama halayla HERYERE gitmeyi isterdim 😂
Halay bizim ata sporumuzdur 😂😂
felaket bilirim halay başı benden sorulur
Üç Ayak
Şemmamme
Temirağa ve diger bir çok halayı bilirim
normaldede halaya falan çıkmayan tiplerdendim bi kaç kez zorla kalktım baktım basit ve zevkli takılıyoruz öyle :=)
Teşekkürler
Saçmalık bence oyun oynama özürlüyüm
O değilde Fotoğraftaki sen misin ya
Pek inandırıcı gelmedi ama eğer doğruysa gerçek hayatta da bu kadar güzelmişsin Bilmiyorum Yoksa tamamen efekkten ibaret mi
instada kac takipcin var
Cekerim😊
Halay sorusunu soracak tek psikosun😂😂😂
Kiz hep agliyom diyon hemde halay gibi tam manyakca seyi seviyom diyon senin kafa herhalde suruptan sonra tam oldu😂😂
Surubu birak artik sen abarttin😂😂
Bide sarhoş olmaktan korkuyon 😂
Hayır
Yok bea.
Çekmesini unuttum
Horon
Mardinliyim?
Geliyorum 😂
Sen nerelisin?
Mmmmh diyorsun 😂
Çekerim sevmem
Sana mı soracağım