Sevilmedigimi hissederek ayrılıyorsam sessizce ayrılırım. Kimseyi kırıp dökmenin bı anlamı yok onu sakince bir kaç cümle ile yolcu ederim. Uzatmak ilişkiyi, dil dökmek beni sevmeyen bir adama ya da aldatan adama, ne küfür edilir ne başka şekilde nefes tüketilir..
Ama sevginin olduğu bir ilişkide haksızlığa uğraşmışsam ortada birde aşk varsa o zaman sessiz olamam. Bağırır çağırırım ama yinede sövme olayına girmem çünkü başında da sonunda da kalitemi göstermek isterim. Kendime yakışanı yaparım
Ne olursa olsun asla söverek ayrılmam, sevmek öyle kolay iş değil sevmene neden olmuş biri hakareti küfürü haketmez/ sırf o yaşattığı sevginin hattına saygımı bozmam ona karşı
Susarak ayrılanım. Çünkü kırıp dökmenin bir anlamı yok. Bunu anlıyacak insan zaten o ilişki o duruma getirmezdi. O yüzden bazen susmak en iyisi oluyor.
Gerek reelde tanıştığım gerek burada tanıştığım kadınlarla ilişkimi bitirirken saygımı korumaya çalıştım. Fakat insanım, taş değilim sesimi yükselttiğim olmuştur. Ayrılıktan sonra ise eski sevgilim hakkında sallamak isteyeni ben çok güzel sallıyorum.
Dedim ya kafasını önüne eyip ceketini sırtına atan adam oldum hep. Oyuzden sövmek bana yakışmaz. Sessiz sedasız geldim, yine bir gün sessiz sedasız gideceğim. Her gece biri için kayan yıldız o gün benim için kayacak.
Olmuyorsa uyumuyorsak devam etmeyecekse saysam sövsem ne olacak. Hayat kısıtlı sonuçta sonsuz değil. Kurtulduğuma sevinirim. Zaten bir söz var " kötü söz sahibinindir" diye.🙂