Bı fabrika kurduk ped üretiyoruz ve gece külodu seri üretime geçmedi şimdi birde tampon üretmeyide düşünüyoruz alırmıydınız?

Yılların emeği var fabrikamızda ta 7 yıl önce arsayı aldık fabrika için ama fabrika ya sadece 4 makina sığıyo üretim kapasitemiz sınırlı günde 4bin adet baya az yani. klinik testleri gecti onayı aldı ped ve gece külodu. şimdi ek olarak tampon da üreteceğiz tüm paramı harcadım kredi çekeceğim 2 milyon. lütfen alın diğer pedlerin 3 de 1 fiyatına veriyorum 30 lu ince kokulu özel ambalajlı içindeki her pede özel ambalaj daha hijyenik ped 12 TL cicili bicili ambalaj ama çok para harcadım evimi sattım çok daha kötü bir ev aldım. range rover velarrimi sattım fabrikatorluk girişimim çöp olursa herşeyimi kaybetmiş olurum evimi arabamı... yeni çıkaracağımız pedler gece külodu ve tamponları alırmıydınız? Bir deneme paketi satıyoruz ilk deneyin diye. sonra toptan 100 -200 paket karışik istediğiniz koruma seviyesindeki pedleri siz belirliyosunuz 100 200 paket şeklinde gönderiyoruz birim fiyatı gece külodu 2 adet =6tl. 30 ince ped ambalaj içinde herpede özel ambalaj 12 TL orta koruma 30lu 14 . regl pedi 30 lu 16 TL hepsi ful hijyenik hışırtı yok. aşındırma yok koku seçeneği mevcut cicili bicili iç ambalajlar alırmıydınız

Bı fabrika kurduk ped üretiyoruz ve gece külodu seri üretime geçmedi şimdi birde tampon üretmeyide düşünüyoruz alırmıydınız?