Her daim üretim yapan bir fabrika olsaydı insan, ne üretiyor olurdu?

Her daim üretim yapan bir fabrika olsaydı insan, ne üretiyor olurdu?

Akabinde hemen tüketebileceği envai çeşit şeyler. İnsan doğası ve yapısı buna müsait. Elindekini üretir, tüketir. Tüketmek için, sömürmek için üretir. Katmak, değerlendirmek, güzelleştirmek insandan uzak bir eylem. İnsanlığın içinden sadece az bir kısmı bu saydığım değer katma çalışmasının içerisinde. Karanlıkla dönüyor biraz da sistem, karanlık olmadan, değer, iyilik ve dolayısıyla dersler, öğrenim bunlar anlam açısından epey değişirdi. Bende inatla pembe bakıyorum, ne karanlık ne aydınlık. Ben ikisinden de parçalar taşıyorum ama özellikle kendi içimden katıyorum. Hem reddediyorum, isyan ediyorum. Hemde kolaylıkla kabul ediyorum. İnsan da siyah ve beyaz arasındaki renklerin çeşitliliğiyle birlikte anlam buluyor. Ben pembeyi seçtim 😃
Üretiyoruz zaten. Sevgi, nefret, muhabbet, küskünlük. Yani tüm fabrikalarda üretilemeyecek eşsiz şeyler üretiyoruz. Duygular.
🙏✨🎈
Yalan
Cevap
5Cevap
Ben kendim için konuşursam bol bol acı ve üzüntü üretiyor olurdum.
Çok fazla çeşit olurdu, ne olduğuna karar vermek zor olur. İhanet, kibir, vefasızlık başta geliyor olabilir hatta.
Düşmanlık, fesatlık, kin, nefret, zorbalık vs. Çünkü hiçbir zaman insan olmayı başaramadık.
Güzel soru çok beğendim. Bol bol ikiyüzlülük ve ihanet üretildi.
Kabul edelim boş beleş ne varsa onu üretiyor olurdu.
Fikir peki biz ne üretiyoruz ön yargı
İyi şeyler olmadığı kesin
Kötülük
Bahane ve kendini kandirma baskalarina suc atma.
Bilgi, psikolog, zeka olabilir
Stres
Çocuk
Bilgi ve tecrübe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?