Diğer Cebimde 13 lira var bimden ne alınır sfsfdf? Ashjdv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ciddi soruyorum. Tüm harçlık gitti aburcubura buna cips mi alsam onüj lira knkaaaa büyük 💸 shsjsj Güncellemeler+1 yıl Patos Critos aldım sjjsjs Güncellemeler+1 yıl Çabucak bitti :D Cebimde 13 lira var bimden ne alınır sfsfdf? Cevapla Bim Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Yaa o paraya bir şey alınmaz pek :/ 0 4 Yorumla Ashjdv +1 yıl Sakız? Ashjdv +1 yıl Ama evde bir sürü var zaten sakız Ashjdv +1 yıl Cips alcam u Barış_LonelyForever +1 yıl Cips al afiyet olsun :))
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bimde küçük üçlü cheetos shots satılıyor onlardan alabilirsin fiyatını hatırlamıyorum zam gelmediyse bence 13 tl ye rahat alırsın :D adı 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl şok markette 3.25tl ye metro çikolata var karamelli 0 10 Yorumla Ashjdv +1 yıl Beyaz çikolata iyi Ashjdv +1 yıl Beyazı yoktur ama dimi o fiyata Richardgör +1 yıl o zaman beyaz al Richardgör +1 yıl 13tl ye dur bulalım sana:) Richardgör +1 yıl www.sokmarket.com.tr/beyaz-cikolata-80-gr-p-27824/ Ashjdv +1 yıl Ya dalga geçme sjsjsj Richardgör +1 yıl 2.7tl de arttırdım al bakalım Richardgör +1 yıl nye 10.3tl 80gram beyaz çikolata işte Ashjdv +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ sevindim beyaz çikolata alcam o zaman Richardgör +1 yıl al bakalım:::)
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Büyük para 🙃 BİM de bitmez A 101 e git harca harca bitmez 🤣 0 1 Yorumla Ashjdv +1 yıl 😄 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. mini misir cipslerden al 3 lu 1 0 Yorumla
ManavgatKaOs07 Takip Et Xper 5 Yaş: 97 +1 yıl Nerdesin para vereyim. birsey alınmaz ona 😂 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bugun 13 liraya cipste gelmiyor 0 0 Yorumla
HAKAANN99 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bisküvi al ye 🤠 0 2 Yorumla Ashjdv +1 yıl Cici bebe pahalı valla Yorumla HAKAANN99 +1 yıl Negro megro al Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yaa o paraya bir şey alınmaz pek :/
Sakız?
Ama evde bir sürü var zaten sakız
Cips alcam
Cips al afiyet olsun :))
Bimde küçük üçlü cheetos shots satılıyor onlardan alabilirsin fiyatını hatırlamıyorum zam gelmediyse bence 13 tl ye rahat alırsın :D adı
şok markette 3.25tl ye metro çikolata var karamelli
Beyaz çikolata iyi
Beyazı yoktur ama dimi o fiyata
o zaman beyaz al
13tl ye dur bulalım sana:)
www.sokmarket.com.tr/beyaz-cikolata-80-gr-p-27824/
Ya dalga geçme sjsjsj
2.7tl de arttırdım al bakalım
nye 10.3tl 80gram beyaz çikolata işte
Teşekkür ederim ☺️ sevindim beyaz çikolata alcam o zaman
al bakalım:::)
Büyük para 🙃 BİM de bitmez A 101 e git harca harca bitmez 🤣