Para & Ekonomi Cüzdanında, çantanda kaç lira paran var? u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Cüzdanında, Çantanda kac lıra paran var? Bakalım anlık luzum oldugunda kımde ne kadar cıkacak Cüzdanında, çantanda kaç lira paran var? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 12 13 lira bir şey kalmış olması lazım 😄Kartın birinde 4 diğerinde 4.25 var.Daha maaşim yatmadı 2 gün var. 0 7 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Iyıce bıtırdın sen paraları Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sorma yaa, çok saçma para harcıyorum.Biraz tutumlu olmayı öğrenmem lazım. 🙄 Yorumla u kakilakuku +1 yıl O makyaj malzemlşerı o parfumler degıl mı Yemege harcasaydın neyse :D Yorumla FloraBacchus +1 yıl Sağlık olsun. 😄🖐️ Yorumla u kakilakuku +1 yıl Gule gule harca Yorumla FloraBacchus +1 yıl Saolasın. 🙏 Yorumla ozelinianlat +1 yıl bizde maaslar 1 de yatiyor evleneceksin birikim yap ,,,😂 Yorumla
grkmmm9 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cebimde param yok banka hesbaimda 1000 dolar var oda yazın çalışıp kazandığım para. 0 1 Yorumla kabilemvar +1 yıl Kurye miydin Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 820 cevap paylaştı. Yanımda para taşımam maaş kartım var paraya ne gerek var 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl 500 den asagi almam uzerime minumum 500 ve uzeri 0 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Hiç param yok. 2 1 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Olsaydı da kaç liram var hiç bilmem.. Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 18 TL😂 0 14 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Nerde yedın paraları soyleeee Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ben çalışmıyorum bı gelirim yok eve gelen kargoların üstü o da👻 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Kargolar kımın pekı Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl çocukların kıyafeti vs 😂 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Eğlenıyon sen Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Hayır dalga geçmiyorum çocuklarıma kıyafet aldım wakikiden kargonun üstü bende kaldı insanlarla dalga geçmek karaktersizliktir Yorumla u kakilakuku +1 yıl Estagfurullah Yorumla u kakilakuku +1 yıl Hıc yoktan ıyıdır en azında Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Çok şükür eşim evin her ihtiyacını alır paraya ihtiyacım olmuyor zaten Yorumla u kakilakuku +1 yıl Eksıklıgını vermesınparasız bırsey yok Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Allah az verip aratmasın çok verip şımartmasin Yorumla u kakilakuku +1 yıl Amın Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl İyi geceler Yorumla u kakilakuku +1 yıl İyi geceler Yorumla
Happlesquuen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 155😄 0 2 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Yarını goturur Happlesquuen +1 yıl Hahah fakirim ya
cikolatikek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 574 cevap paylaştı. 300 vardır herhalde 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 451 cevap paylaştı. 10-15 lira 0 0 Yorumla
theshinee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl hiç para 0 1 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Ne yaptın paraları soyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
12 13 lira bir şey kalmış olması lazım 😄
Kartın birinde 4 diğerinde 4.25 var.
Daha maaşim yatmadı 2 gün var.
Iyıce bıtırdın sen paraları
Sorma yaa, çok saçma para harcıyorum.
Biraz tutumlu olmayı öğrenmem lazım. 🙄
O makyaj malzemlşerı o parfumler degıl mı
Yemege harcasaydın neyse :D
Sağlık olsun. 😄🖐️
Gule gule harca
Saolasın. 🙏
bizde maaslar 1 de yatiyor evleneceksin birikim yap ,,,😂
Cebimde param yok banka hesbaimda 1000 dolar var oda yazın çalışıp kazandığım para.
Kurye miydin
Yanımda para taşımam maaş kartım var paraya ne gerek var
30 filandir fakirim ben...
500 den asagi almam uzerime minumum 500 ve uzeri
Cebimdekini sayma huyum yoktur
70-80 dolar ve 400-500 tl
Anca bozukluklar vardır, nakit taşımam
15 liram var. Allah bereket versin.
2320 ve 3 4 lira bozuk
Hiç param yok.
Olsaydı da kaç liram var hiç bilmem..
18 TL😂
Nerde yedın paraları soyleeee
Ben çalışmıyorum bı gelirim yok eve gelen kargoların üstü o da👻
Kargolar kımın pekı
çocukların kıyafeti vs 😂
Eğlenıyon sen
Hayır dalga geçmiyorum çocuklarıma kıyafet aldım wakikiden kargonun üstü bende kaldı insanlarla dalga geçmek karaktersizliktir
Estagfurullah
Hıc yoktan ıyıdır en azında
Çok şükür eşim evin her ihtiyacını alır paraya ihtiyacım olmuyor zaten
Eksıklıgını vermesın
parasız bırsey yok
Allah az verip aratmasın çok verip şımartmasin
Amın
İyi geceler
İyi geceler
155😄
Yarını goturur
Hahah fakirim ya