Arkadaşımla konuşmalarımızı ses kaydına almışlar, ne yapacağım?

merhaba,

(liseye gidiyorum) sınıfta garip bir çocuk var. çocuk sürekli peşimde, sürekli yanıma gelip nasılsın falan der. sınıfta kavgalı olduğum kızla samimi olduğu için çocuk bana pek güvenilir gelmezdi ama kırmamak için ben de sohbet eder karşılık verirdim.

çocuk kahbe çıktı evet..

4 gün önce ders boştu bahçede arkadaşımla oturuyorduk. bu çocuk bahsettiğim gıcık kızlarla oturuyordu sonra yanımıza geldi yine iki üç laf ettik ardından bana telefonunu verdi, "sen güzel saklıyorsun şu yarım saat sende dursun gelir alırım ama yakalatma" dedi. ben de aldım cebime koydum Meğerse bu o ç ses kaydediciyi açmış da vermiş. bana sonradan dank etti. tabii yarım saat boyunca sallamadığımız kimse kalmadı. D baya saçma sapan konuştuk. telefonun duvar kağıdına kadar dalga geçtim, dedikodu falan her şey... şu an o kızların elinde de sesimiz var ve rezillik abi. bugün bana dalga geçerek laf çaktılar hatta. söylediğim şeyleri gülerek birbirlerine söylüyorlar.

işin ironik tarafıysa ben bunu öğrenene kadar, yani bu öğleye kadar çocuk hâlâ yanıma gelip yüzsüz yüzsüz benimle samimi bir şekilde hal hatır sorup konuşuyordu. ama hoslandığım çocuk hakkında da baya konuştum. bu millete yayılırsa ben sı*tım. okulu bile bırakırım

bildiğim kadarıyla izinsiz başkasının sesini kaydetmek suç değil mi? ne yapmam lazım şu an?

Arkadaşımla konuşmalarımızı ses kaydına almışlar, ne yapacağım?