Yurtta hiç bilmem kafamı yastığa koydugumda bı de sabah uyandigimi. Gece kesin 2-3 kez uyaniyorum. Niye uykum bölünüyor anlamış değilim. Çok rahatım hiç bir sorun da yok. Gerçi yandaki çocuk çok horluyor ama alıştım. Evde mesela yastığa koydum kafamı hopp sabah oluyor direkt Bursa keian 1-2 kez uyanirim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oda arkadaşların seni psikolojik olaraktan rahatsız etti mi eşcinsellik vs durumlardan yana?
Hocam öyle bişey hiç olmadı
yeni yeni kalıyorsan yurtta alışma süreci sanırım
3 ay
e daha yenisin ya alışırsın pek yalnız kalan biri değilsin sanırım ondandır
Anlayamadım gitti ya
Saçma sapan sabaha kadar rüya görüyorum 😀😀 kimisi de hiç anlamış değilim yatağa uzndigi anda 1 saniyede uyku moduna geçiyor
Alışık olmadığın yer olduğundan dolayı olabilir
2-3 aydır burdayım hiç yabancılık çekmedim çok rahat
Yatak kötüdür, yatak çok farkeder.
Normal diyelim
O zaman uykuyu düzenleyen şeylere odaklanırsak beslenme başta geliyor, harekette önemli enerjini atarsan daha rahat uyursun, bunlarda olmuyorsa gelire tek çözüm kalıyor
Haftada 3 gün düzenli spor yapan biriyim. Temposu çok yüksek. Beslenmem de sağlam spor yaptığım için. Gün içinde an az 10 bin adım atıyorum. Okul vs de var
Haftada 3 gün çok sayılmaz iyi de besleniyorsan enerjini anca atarsın. 10bin adım 40yaş üstüler için bir şey sana fasa fiso. Yüksek tempodan kastın ne spora göre değişir.
Hocam haftada 3 gün full body çalışıyorum. Temposu yüksek. Arada dinlenme süresi az bir şekilde pazartesi çarşamba cuma günü. 10 bin adım bu arada herkes için geçerli bişey en az atılması gereken. Gün içinde zaten hareketli biriyim
Tüm vücut kaç saat yapıyorsun.
1 saat maksimum hadi 1 saat 20 dakika olsun
Sen bu tempoyla ne süredir çalışıyorsun bilmiyorum ama 1 yılda plaj vücudu çıkmaz, dümenden yapıyorsun.
Hahahaha Serdar Aktolga bile 40-50 dakika da antrenman i bitiriyor sen ne konuşuyorsun 😀😀
Plaj vücudunu geçeli çok oldu 4-5 yıldır yapıyorum
Geçen kronometre tuttum tam 57 dakika da bitirdim
😂😂🤣🤣 o adamın kaldırdığı ağırlıklarla seninkiler bir mi peki, ayrıca o adam şişeceği kadar şişmiş form korumak için yapıyor. Senin o tempoya düşmek için en az 5 yılın olmalı. Steroitli yutubırlarla kendi antrenmanını bir tutman çok saçma. İddiaya da varım zaten. Senden bu yaşta bu tempoyla pek bir cacık olmaz. Dümenden yapıyorsun birde yüksek tempo diyorsun
Hade işine bak ya hahahaha sabah sabah güldürdün beni 😀😀
Tamam 2-3 saat antrenman yapacağım 😀😀
haftada 3 güne yüksek tempo diyorsun ona takıldım ben
Başkanım yüksek tempo derken ne biliyor musun atıyorum bacakta başladım set arası süresi 1 dakikayı geçmiyor hareket 2 . Hareket de aynı şekilde. Bacak bitti diğer bölgeye geçeceğim dinlenme surelerim çok düşük. Sadece bölgeden bölgeye geçerken 1-2 dk belki daha fazla. Aynı bölgede set arası süre 1 dakikayı geçmez zaten maksimum kas artışı patlayıcı güç süreyi ne kadar az tutarsan oluyor.
Yüksek ağırlıkla nizami de yapıyorum hareketin formu bozulmuyor. Temposu yüksek olunca da ekstra bı ek kardiyo yapmama gerek kalmıyor. Yani 40 dakika 1 saat de antrenman bitiyor dusumue alıp gidiyorum. Haa desen ki neden haftada 5-6 gün split çalışıyorsun çünkü okuluna uymuyor. Takbiki splitte maksimum pump alınıyor ama malum şartlar böyle gerekiyor.
Cevap yok mu