Anneliği bundan hariç tutuyorum.
Regl ve beraberindeki duygusal ve sinirsel buhranlar
Dogum sancısı
Ağda, ip , cımbız
Sutyen takma zorunlulugu
Dinen Başörtüsü takma ve tesettur giyim zorunluluğu..
Erkekler:
Sünnet (çoğu hatirlamiyor)
Bitti.
Anneliği bundan hariç tutuyorum.
Regl ve beraberindeki duygusal ve sinirsel buhranlar
Dogum sancısı
Ağda, ip , cımbız
Sutyen takma zorunlulugu
Dinen Başörtüsü takma ve tesettur giyim zorunluluğu..
Erkekler:
Sünnet (çoğu hatirlamiyor)
Bitti.
Çok zorlukları var biliyorum. Kadın olmaktan genede cok memnunum. Dini konuda tesettür nefsime çok ağır gelen bir konu ama kadın bedeni her zaman çok çekici. Dinen erkeklerin görevi de çok fazla. Kadın temizlik yapmak zorunda değil erkek yemeği pişmiş getirmeli gibi ama kadın yaparsa sevabıda olabilir. Dinde erkek evi geçirmek zorunda, kadına istediği kadar mehir vermek zorunda maddi durum olarak vs.. ve diz kapaklarınin altına kadar örtmek zorunda. Toplum baskısıda aslında bizim ülkede özellikle fazla sen erkeksin vs. Kadın bambaşkadır, kadının aci eşiği erkeklerden her zaman daha fazladır.
Evlilik özellikle ataerkilligi pekiştiren bir kurum zaten. Evde yemek yoksa ya da temizlik yapılmamışsa hiç kimse ya bu evde masil bir adam yaşıyor demez, bu evin hanımı ne pasakli neyine güvenip evlenmiş derler..
Onun dışında günümüzde kadının evde oturmasi gibi bir durum söz konusu olamaz zaten hem maddi hemde manevi ihtiyaç kadının çalışması...
Düşün sen hem işte hem evde çalış yetmedi çocuğa koştur...
Cevap
5Cevap
Ağda, ip, cımbız, sutyen, illa seksi olma arzusu sizin kendinize yüklediğiniz yükler
Her yanımız kıllı gezelim
Çok mantıklısın sen öyle
Hı hı tamam
regl falan anlarım da baş örtüsü diye bir zorunluluk yok.
Ağda, ip, cımbız, sutyen, illa seksi olma arzusu sizin kendinize yüklediğiniz yükler
Evet öyle kaç yaşındasın sen
Bu arada ben sünneti hatırlıyorum nasıl çoğu hatırlamıyor saçmalama
Erkekler bunlara katlanacak güce sahip olmadiklari icin.
İmtihanınız bu
Haksızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?