- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yıliskender, mantı, döner, köfte-patates, pilav (özellikle arpa şehriyesi olmayacak) makarna ( sebzeli ya da fırında bol kaşarlı) biber dolması , patlıcanla yapılan her yemek kızartma dahil kebap ama acılı olmayacak.. lahmacun hamur kızartması:)))))) sabahları kahvaltıda yumurtalı ekmek:)
bamya baklagil zeytinyağlı yemeklerini ağzıma koymuyorum. kelle paça, işkembe, beyin.. vs türevlerini de asla... içecek olarak ta kola fanta uludağ limonata:)) artık yemeğe göre seçerim birini13 Yorumla- +1 yıl
valla ben bile acıktım kendi yazdığıma bakınca.. büyük bir iştahla yazdım.. akşam köfte pilav yemiştim gerçi ama neyse kahvaltıyı bekliycez sabaha. bu saatten sonra yemek olmaz zararlı formumu koruyayım:))))))))
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 308 cevap paylaştı. İskender, mantı, kebap, sarma, köfte diye daha sıralayabilirim :D Yemekten yana sıkıntım olduğu söylenemez hepsini severim, bamya dışında hepsini yerim hemen hemen:D
Ailemizde en güzel yemek yapabilen hatta tek güzel yemek yapabilen annem :D Ben yemek yapmayı severim ama sadece severim girişimim olmaz ihtiyacım olmadıkça :D35 Yorumla
Allaha sukur her yemegi yaparim elimin lezzetide vardir ailemden gelen bir durum bizde kimse kotu yemek yapmaz zeytinyagli butun yemekler ve patlicanli butum yemeklere bayilirim yanindada kola olsun isterim kolayi sevgilime bile degismem
13 Yorumla
Lahmacun her zaman favorimdir :) annemden sonra en güzel yemekleri ben yaparım hatta kafa tutarım anneme :D içecek olarak genelde çay içerim yanına. Cola fanta gibi şeyler içmiyorum :) lahmacun bollll acılı olcak unutmadan söylim :D
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
abi "karnıyarık" çok seviorum yhaaa. bide "su böreği" bide "et sote" cok sevioorummm coookkk bide bide "ıspanaklı börek " bide "yaprak sarma" bide coook seviyooruum :)))) kadınım bunları yapmayı biliosa bide güsel yaparsa onu cok mutlu edicem napim cookk seviyorum
15 YorumlaEn sevdigim yemek olarak evde yapilabileblerden kabak pidesi (kabakla ilgisi kalmiyor)
Yemek yapabilirmiyim yaptimmi yapiyorum daha once kalkip yapmisligim var babamla kalmistik bir sure beceririmde bayagi ancak normalde yapmam ancak yardimci olmak adina anneme birseyler yapabilirim mesela cok iyi sarma sararim ince ince olurlar.12 Yorumla
+1 yılbabam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi :)
En güzel yemeği tabiki annem yapar patates kızartması pilav ve köfte üçlemesine bayılırım ama nadiren görebiliyoruz ayran veya kola everim yemek yapmayı asgari seviyede bilirim tek kalırsam açlıktan ölmeyeyim diye maakrna yumurta vs basit şeylr11 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mantı, dürüm, sulu köfte, kuru köfte, dolma, sarma, yoğurt çorbası, lahmacun, pide, tantuni, menemen, mangal, patates kızartması, tost, bamya, pırasa, spagetti vs. daha çok ama aklıma gelmedi.
İçecekler ise, kola, meyve suyu, ayran, ice tea. Özellikle şeftali suyu :D11 Yorumlavalla dısarda fajita cajun finger falan seviyorum yanında schweppes güzel gidiyo
ailede rahmetli babanem mükemmel yemek yapardı rahmetli olunca bidaha öyle yemek yiyemedim açıkcası
bende yemek yapmayı severım guzel pilay yaparım menemen olsun bunlarda iyiyimdir yani yemek sayılırsa :) gazlı içecek fazla sevmediğim içinde ayran tercihimdir :)18 Yorumlaben yemek yapmayı bilmem yaptığım şeyler basit şeyler omlet sucuklu yumurta menemen makarna başka birşey yapmadım en sevdiğim yemek de etsiz olan bütün yemekler
11 Yorumlaçok yemek seçerim ama mantı, içli köfte, kızartma, beyti falan (kebap türleri) favoridir. yemek yapmayı çok severim ama harika yemek yaparım diyemem :D
16 Yorumlaİşkembe çorbası (Ananem yaptığı taktirde)
Etli nohut
Güveçte Kuru fasulye
Pilav (Halamın üstüne tanımam ) :)13 YorumlaDiğer konusunda 852 cevap paylaştı. ben mantar yemeğini çok seviyorum :D bol sulu olcak, ekmeği suyuna bandıra bandıra yiyeceksin :D nmm nmm nmm canım cekti bak :P
11 YorumlaLahmacun+zafer gazoz (aşağıda yorumda denizli gazozu demişsin galiba bundan bahsediyosun :D )
aile genelde annem yapar yemekleri ama babam yaptığındada fena yapmaz :)
kendim için olursa uğraşırım bayağı severim mutfakta zaman geçirmeyi :)13 Yorumla
+1 yılbn daha çok türk yemekleri değilde mexico abd kanada mısır o tür yemkleri seviyorum ailemizde pek türk yemekleri yapmıyoruz yani haftada bir oda
13 Yorumla- +1 yıl
tabi ülke ülke gezdiğimiz içn unuttuk. hep onları yapıyoruz işte yeni türkiyeye geldik. o yüzden italyan yemekleride güzeldir. evet ama hepsi değil.
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. annem güzel yemek yapar en sevdiğim yemek et yemeklerinin hepsidir. ızgara köftenin yanında ayran içmeye bayılırım...
12 Yorumla
+1 yılKılıç balığı, büyük somon, rakı veya bira. onun dışında arkadaşların dediği her yemeği bende seviyorum, kereviz pırasa dışında. yemek yapmasını da biliyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Annem kereviz yaptığı akşamlar kokusu yüzünden babam ile eve giremiyoruz halamda falan kalmaya gidiyoruz şaka değil :D. Annemde o yüzden kerevizi listeden çıkarttı artık. ama çok yararlıymış sigara kullananlar için özellikle. sırf bu yüzden sigaradan iyice uzak duruyorum. :))
- +1 yıl
Şöyle ki, toprakta yetiştiği için falan kokusu baya bir sağlam ve ciğerleri de çok çok hızlı temizliyor (bir çok ilacın ham maddelerinden birisidir bu.) Annem de sevmez sigara içtiği için ben önermiştim açıklamıştım. Gerçi artık içmiyor bıraktırdım ve kerevizden kurtulduk. -,-' Anneme söylemedim sende çaktırma şşş, kokusu için bir yolu var, limonlu suda beklet 10 dk falan kokusu gidiyor. Bunu annem bilse dayar kerevizi aman diyim sessiz ol :D
En iyi yemeği kimse yapamaz bizde biraz beceriksiz bir aileyiz yemek konusunda, arnavut ciğeri severim, yemek yapmayi da severim karniyarik yaptim pek olmadı gerçi ama severim sonuçta
12 Yorumlalahmacun, zeytinyağlı yaprak sarması, acılı adana yanına acılı şalgam iyi gider, biber ve patlıcan dolması, kısacası akdeniz ve doğu mutfağı bir numaramdır.
16 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKokoreç-Ayran.(Şimdiden ıyyy iğrenç diyecek olanlara sesleniyorum. Kafanızı gözünüzü kırarım :)
17 Yorumla- +1 yıl
Lanet olası zenci.
- +1 yıl
Elimi yumruk yaptım getir kafanı sen elime vur. daha hafif olur :)
- +1 yıl
İzin versen de bir kadına vuracak kadar korkak değilim ki. :) Kıyamam.
+1 yılNerdeyse hepsini yerim hatta %75ini bayıla bayıla yerim. Ama en sevdiğime gelirsek galiba bir cevabım yok. Belki Maklube olabilir.
Annem ve kızkardeşlerim çok iyi yemek yaparlar. Ben de sadece yerim :D13 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum en güzeli benimki :D
Patates püresi (harika yaparım) pilav (harka yaparım) köfte.. içecek tabiki coca cola :)
12 Yorumla
+1 yılTaze fasulye bayilirim yaa. annem cok guzel yapar. ben en cok hamur isi ve tatli konusunda iyiyimdir:D ice tea favori icecegim
21 Yorumlaİskender olacak, tereyağlı ve soslu, şöyle yanında da patates olacak, kolayla birlikte, sonrasında künefe gelecek, gecenin bu saatinde sipariş verdireceksin bana=/
13 Yorumla
+1 yıl-Sarma
-Mantı
-Karnıyarık
-İskender
-Çiğ köfte
-Kola
-Annem de güzel yemek yapar ama babam daha fazla özenerek yaptığı için en iyi babam yapıyor. Yemek yapmayı sevmem.
-Gecen bol olsun.-10 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Makarna üstüne yoğurt onun üstünede sos ya da ketçap.)
16 Yorumlaİçli köfte mantı yaprak sarması kola , ben tabikide :)
12 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı biliyor ve seviyorum. Ruh halime göre değişir yaptıgım yemek. Ama coktandır yapmıyorum. Bilecen bildigini caktırtmıcan :)
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen :) bence yemek işi bayanlara ait. Erkek de bilmeli yemek yapmasını bazı durumlarda yardımcı olmalı. Hayatta hersey olabilir. Mesela hafta sonu bşrgün kafın tatil yapabilir :)
Kaburga dolması ve kiremitte incik yaa Diyarbakır ve Adıyaman'da yemiştim üzerine yemek görmedim daha
22 YorumlaKarnıyarık ile şalgam güzel olurdu. Evde yemek yapmasını bilende yok dışardan sipariş ediyolar becerksizler moruk
17 YorumlaIçinde tavuk olan her şey. Ayran ya da kola iyi gider hani.
12 Yorumlakarnıyarık acayip severim yanında bulgur pilavı ve cacık ufff sonra üstüne güzel bir ayva tatlısı.. uuu babayun kemüğünüü :D
19 YorumlaDiğer konusunda 331 cevap paylaştı. Vanilyalı mantar çorbası
Kuru fasulye
Kuru soğan salatası sumaklı
Tavuklu pilav
İçeçek olarak değerlendirilir mi bilmem ama cacık :)17 Yorumla- +1 yıl
Valla evden uzakta okudum evden uzakta büyüdüm evden uzakta yaşıor ve çalışıyorum. bir çok il gördüm sırf merakımdan erZuruma çağ kebabı siirte kuyu kebabı yemeye gittim. Damak bambaşkadır :) hele sen bir internetten araştır belen tavayı :) bitiorum bak ona :) ayrana biraz sade soda dök et şişirmio o zaman yanına çoban salata bol limonlu off off 1 kilo et yersin gidrken de paket yaptırırsın :)
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim yemekler: Annemin yaptığı dolma ve sarma. Artı olarak BÜRYAN KEBABI. Benim yaptığım en güzel yemek ise maklube :D
12 Yorumla- +1 yıl
Cemaatçi yemeği :D Cemmatteyken öğrenmiştim. Et pirinç garnitür soğan patates karışımı birşey :) Google dan bak da canın ceksn.
en çok valikebabını severim yanında yayık ayran off :D dışarıda yiyorum genelde yemekleri sevgilim geldiği zaman o yapıyor ama çok kötü bu konuda :D
18 Yorumla
+1 yılTavuk kalamar ın hastasıyım. Yemek yapmaya bayılırım yabancı mutfaklarada ilgim var. Ve yemeğe göre seçerim içkiyide
17 Yorumla- +1 yıl
İlk öğrendiğim yabancı yemek o 😃 hem kursta hoca italyandı hemde garfield ın ne yediğini çocukluğumdan beri merak etmiştim 😃
- +1 yıl
teşekkür ederim efenim 😉
- +1 yıl
Ben sürekli yemem ya çok fazla lezzetli yemek varken birine sabit kalmak olmaz şimdi japon mutfağı için kursa gidicem 😅
- +1 yıl
Yok ya bende bu açlık duygusu oldukça farklı yemekleri öğrenmekten vazgeçmem noodle denemeni de tavsiye ederim bak Çinlilere özgü bir makarna ve çok lezzetli
Mercimek çorbası,
Patlıcan musakka,
Nohutlu pilav,
Cacık,
Tulumba tatlısı.
Anadolu menü:)))17 Yorumla
+1 yılLahana dolması off ağzım sulandı :dd üstüne dökücen limonu 1 tencere yerim valla :dd yanındada buz gibi bir kola :d hayır demem yani :))
18 Yorumla- +1 yıl
Ya gece gece acıktım yahu :)
- +1 yıl
Kalk bana lahana dolması yapp çok canım çekti :(
- +1 yıl
Hıı yapardın kesin :))
- +1 yıl
Anca yersin zaten :) bana vermek yok :(
En çok patates - köfte - kola üçlüsünü severim ailede en iyi yemek yapma potansiyeli babamdadır ama kolay kolay yapmaz, akşam akşam senin yüzünden acıktım alahsız ya :))
11 YorumlaPAtlıcan Kebabı böle ayranla ne gider şimde beee yanında da lavaş ekmeği of beeee
14 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. bizim buranın meşhur yemeklerinden tepsi kebabı ve yanında buz gibi kola :)
116 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyırt Etmem Herşey Yerim..
Şunu Unutmayın ki evinde kuru ekmeğe ihtiyacı olan insanlarda var ve yemek ayrımı yapmam... Elimden Geldiğince o insanlara yardım etmişimdir...11 YorumlaPilav üstü kuru üstü yoğurt. İçecek olarak da yanında su harika gidiyor
11 Yorumla
+1 yılmantı su böreği saç kavurma çiğköfte et ve tavuk dürüm içecek olarak favorim ayrandır bamya pırasa o tür şeyleri severim ayrıca kendimce farklı lezzetler yaratıp onlara rorantik bir film izlerken yemeyi de çok severim
10 YorumlaEtli yemek ler ayran cola vs ne olursa adana durum olsada yesek yaninda ayran :)
11 YorumlaYemek ayrimi yapmam nasibimde ne varsa onu yerim... Kuru ekmekte olsa şukur ederim...
12 Yorumlaen sevdiğim yemek makarna üzerinde sosu olsun yeter ki yanında kola olursa da süper olur
13 Yorumla
+1 yılEn sevdigim yemek kumpirdir yanina ne gider hersey gider
18 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz seker kalori su nasil :)
- +1 yıl
Kabul edemem ice tea de bulusalim :)
- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
:D:D
+1 yılKebabı çok severim ve mangalda yapılan bütün en türleri yanında biberli soğan salata içecek olarakta turunç. Yemek yapmayı severim ama yapamıyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim:)
+1 yılsulu köfte. kavurma. kaburga. desti kebap kuyu kebabı vs vs daha çok yöremizin yemekleri muhteşem bence
11 Yorumla
+1 yılMantar disinda butun yemekleri severim ama en sevdigim kokorec :), aile de en iyi yemegi annem yapar baska kim yapacak :D
14 Yorumla- +1 yıl
Benim babamda yaparda girmiyo mutfaga
- +1 yıl
:)))
hangi kombinasyonu yazsam bilemedim şimdi ama en çok sevdiğim ızgara köfte+kola kombini:)))
11 Yorumla
+1 yılİskender , mantı , makarna , köfte , yaprak sarması :) içecek olarakda meyve suları olur :d
119 Yorumla- +1 yıl
İsmimin anlamı :)
- +1 yıl
Konuşsaydın ne diyecekdin :)
- +1 yıl
Farzetki ismimin anlamı demedim ordan yaz bakalım :D
- +1 yıl
Bende seninle ilgili aynı şeyi düşündüm :) karşılıklı yani
- +1 yıl
Valla şaşırdım hemen araştırayım ismini :)
- +1 yıl
:) vallamı ama tatlı bir isim değişik olması çok güzel göçmen felanmısınız bana öyle geldi
- +1 yıl
Peki sen hangi ülkelisin :)
- +1 yıl
Allahına gurban kız :) bir derdin olursa gel yaz
- +1 yıl
Rica ederim :) İzmir en merak ettiğim şehirlerden beni çeker orası :)
Tavuk çevirme , kızarık olacak iyicr.
Ayranla güzel gider11 Yorumla
+1 yıliçli köfte ve yanında ayrannn off olsada yesem yaa :(
11 Yorumlaben çok güzel yemek yaparım Paella yı çok güzel yaparım dünya mutfaklarına karşı ilgim var
13 YorumlaBen yemek yapmayı severim mantı demişken bir ara evde çin mantısı yaptım 4 saatimi aldı ama mantı güzel oldu zahmete değer yani:)
13 Yorumla
+1 yılciger dürüm ayran. karnıyarık (annemim yaptığı) bulgur pilavı kayseri mantısı süzme mercimek çorbası ıspanak semizotu çiğköfte adana kebap
13 Yorumla- +1 yıl
tarif istersen verim canoo. yapmayı seversen yemek.
+1 yıltek yasiyorum. haliyle yemek gorevinin fenomen ustelenicisiyim:) genelde salata hazirlarim. zeytinyagli tabi. icecek olarak diyet kola. her sabahta mutlaka yesilcay:)
10 YorumlaKelle söğüş - ayran
Levrek - kırmızı şarap
Antrikot - kımız110 Yorumlaıspanak ve ıspanağın yanına içecek gitmez yoğurt gider :)
13 YorumlaEt Yemeği Acılı Tabiki de kebap lahmacun çiğ köfte acısız hayatta olmaz :P
13 Yorumla
+1 yılBolognese... bol kiymali, cok severim, yemek yapmayida isim geregi cok severim :D , yaninda ayran.
10 Yorumlabalık tabikide rakı :) annem balığı güzel yapar bn ise rakıyı :)
12 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat