Alışveriş & Hediyeler Yemeklerin yanında favori içeceğiniz nedir? ѕüтʟüĸαнve Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Yemeklerin yanında içecek tüketir misiniz, tüketmez misiniz? Hangi içecek favoriniz? Yemeklerin yanında favori içeceğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Enerji içeceği ve kola.. ama şekersiz olanlarından tabi ki de 0 0 Yorumla
aurorasu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çay içiyorum ben yemeğin yanında. En dalga geçilen huyum bu maalesef ama çaydan daha ço yemeklerin yanına yakışan bir içecek bana göre yok…… 0 0 Yorumla
hibisküsHanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Yemeklerin yanında bir şey ler içmek yağları artırır reflü oluşumuna sebeb olur bu yüzden sadece su yemek bitince. 0 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yemeğine göre değişir canım... Günlük aparatif birşeyse kola ayran değilse mesela Balığı rakıyla severim. 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yemeklerin yanında bu aralar soğuk çay içmeyi çok seviyorum. 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yemeğe göre değişir ancak genelde ayran tercih ederim 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Genelde ayran oluyor ama ondan hemen sonra koladır geliyor. 0 0 Yorumla
arstausss Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl genellikle beraber değil. yemek bittikten sonra içerim o da sade soda. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Varsa meyve suyu yoksa soğuk su 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Enerji içeceği ve kola.. ama şekersiz olanlarından tabi ki de
Çay içiyorum ben yemeğin yanında. En dalga geçilen huyum bu maalesef ama çaydan daha ço yemeklerin yanına yakışan bir içecek bana göre yok……
Yemeklerin yanında bir şey ler içmek yağları artırır reflü oluşumuna sebeb olur bu yüzden sadece su yemek bitince.
Yemeğine göre değişir canım... Günlük aparatif birşeyse kola ayran değilse mesela Balığı rakıyla severim.
Yemeklerin yanında bu aralar soğuk çay içmeyi çok seviyorum.
yemeğe göre değişir ancak genelde ayran tercih ederim
Genelde ayran oluyor ama ondan hemen sonra koladır geliyor.
genellikle beraber değil. yemek bittikten sonra içerim o da sade soda.
Varsa meyve suyu yoksa soğuk su
yemeğe göre değişiyor.
Kola favorim benim
Icmeyiz sadece yeriz.
Çay veya kola siyah olanından
Ayran veya Şalgam
Kolaydı. Uzun zamandır ayran
Bir zamanlar kolaydı
Şeftali suyu veya kola
Kola ya da Didi Bergamot
En cok kola yakışıyor ama ayda yilda bir.
Kola
Şu..
Genelde kola oluyor.
Cay tabikide
Yemeklerin yanında içecek içmiyorum.
Kola
Ayran
Kola.