Planlar ve söylenenlerden ziyade samimiyet önemli. Ornegin ozellikle İBB de bir önceki İstanbul yonetimin hangi yanlislari hukuki boyuta tasindi? Ve hala yanlis olan adımlar neden atılmaya devam ediyor? Hesap soracağız soylemleri neden yok oldu? Yani İstanbul'da el degisimi sonrasi hangi keskin adimlar atilabildi ki ülkede bu degisimler yasanacak? Ankara oyle degil ama. Hem vizyon hemde geçmiş donem sorusturmalari daha aktif ele aliniyor. Yani gerek soyut gerek somut bir cok çaba görebiliyoruz. Ozetle Chp iktidarı ele alırsa Ankara'da ki yonetim bicimini mi ele alacak İstanbul'da ki yonetim bicimini mi ele alacak? 2 yönetim biciminde inanilmaz farklar var. Insanlar soylemlerinizi dinledikten sonra yav he he der mi demez mi bunu hic hesaplamiyorsunuz. Ozetle Chp gercekci adımları eline firsat gectiginde emin adimlarla atip atmadığını sorgulamalı. Suanda ben istesem chp den daha gercekci adımlar ve vaatler yazabilirim. Onemli olan Şu an da genel yapida Chp nin verdigi izlenimler. Mesela şahsi gorusum Chp icin en radikal karar sayın Kilictaroglunun çıkıp ülkemin geleceginde ki endiselerimi yok etmek icin istifa ediyorum demesi. Evet sahsi olarak kaybedecegim ama eminim ulke kazanacak demesi. Şu zamana kadar Kilictaroglu hem sahsi kayiplar yasadi hem de Chp ye bir cok kayip yasatti. Bu dolayli yoldan ulke menfaatlerinin kaybıdır. Liyakate Chp once kendisinde baslamali ki yazdigi maddelerde ki samimiyeti gorelim. Kaybeden koltuktan in-me-li! Liyakat temelindd vardir bu! Kazanamiyorsan zorlamanin sonucunu ulke yasiyor!