- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇözüm adına seçenekleri yazayım değerlendir.
1- En çok sana karışan abin, yaşça fazla fark yoksa aranızda 3-5 yaş arası ona iyi arkadaş olduğun kızı tavsiye et aracılık yap isterlerse sevgili olsunlar ama ciddi niyetle zamanı gelince yuva kurma adına... olursa kız size ders çalışmaya gelir abiside gelir abinle arkadaş olurlar seninde arkadaşına gitme problemin olmaz abinde gelse muhataplık artra ilerde abin gelmez yalnız kalmamak adına sevgilinle konuşursun.
2- Okuldan nasip olursa bulursun, okul içinde konuşursun. maillerle yazışırsın yeni ve gizli..., yeni feys açıp sadece onu eklersin eski feyside kullanır abilerinede mail ve şifreni verirsin güven problemi olmaz.
3- Abilerinle veya ılımlı ve mantıklı olanı ve bencil olmadan empatiyle yaklaşanıyla konuş bu durumu ve deki :
Abi, sen olsan okulda bir sevgili istersin yuva kurma adına hoşlanıp zamanla tanıyıp uyum olursada evlenerek ilişkini vuslata çevirirsin haksızmıyım? bu süreçtede kızı çekirdekten tanımış olursun sonradan görüp ne çıkarsa bahtıma ve güven sorunların vb. olmaz haksızmıyım? elbet benim iyiliğimi istiyorsun bende yanlış yapmam ahlaki ve namus konularında karşı cinsle olan arkadaşlığım ve sevgili oluşumda... istesem, gizliden olur ama sizden veya senden gizlim saklım yok, hem ben söylersem sevgilim var diye sende araştırırsın ve güvenirsen izninle görüşürüm senin şartlarını kabul edip tavsiye ve müsadene göre :) belli bir süre içindede uyum olurs aileleri dahil ederiz vb. dersin anlaması lazım.22 Yorumla- +1 yıl
neyin peşindesin
- +1 yıl
Dediğim gibi, seçenekleri belirttim. ancak yuva kurma adınaysa. şahsıma yönelikse sorun peşinde olduğum bir konu veya durum söz konusu değil cobanavcısı.
e. i. c. seçme nezaketin için eyvallah.. h. geceler.
En İyi Cevaplar
Bir hırsız düşün gözüne kestirmiş herhangi bir yeri soyacak kameralarla donat etrafı bu ona engel olur mu? Eğer birşey bir insanın içinde varsa onu yapmasını kimse engelleyemez. O yüzden sen napar eder sevgili bulursun bu işler kısmet işi biz ehli - iman inancına göre bakarsak duruma herşeyde bir hayır olduğunu söyleriz ve belki de karşılaşacağın kişiler senin için hayırlı olmayacaktı daha sonraki birisi senin için hayırlı olacaktır.
Not: İçinde var senin o istek merak etme bulacaksın birgün :DD00 Yorumla
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu ben anlamıyorum bu abiler ne yapıyor? Tamam benim abim de sevgilim olmasını pek istemiyor ama olduysa da dövecek değil ya? Bu biraz kardeşte bitiyor. Güven meselesi eğer abin sana güveniyorsa bir nebze daha rahat bırakır tabii yine kendini belli eder. Ayrıca ufak bir tavsiye daha yaşla alakalı. Yaşın ilerledikten sonra sevgilin olmasına laf edemezler.
10 Yorumla
Lise de bir arkadaşım vardı, 5 tane de abisi. Bir gün okul toplantısında konuşurken arkadaşım söz alıp 5 tane abisi olduğunu söylemiş ve okul başkanımız da bundan sonra bacımızsın diyerek herkesi gülme krizine sokmuştu. En büyük abisi evlendi ve arkadaşım da eski sevgilisiyle nişanlandı. Özetleyecek olursak kısmetin geleceği zaman abi sayısına bakmıyor. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
+1 yılvalla onu bunu bilmemde eğer bir çocuk seni gerçekten seviyor ise o 4 abin vız gelir tırıs gider. aslında bu senin için çok iyi birşey ki seni gerçekten kimin sevdiğini anlayabilirsin. Abinler o çocuğu bir kere hadi iki kere dövseler üçüncüye kendileri el kaldıramazlar artık bu çocuk gerçekten kardeşimizi hak ediyor diye. o yüzden dert etmeni gerektirecek birşey yok aksine yüksek ihtimalle hayatının aşkını tek seferde bulacaksın :)
10 Yorumla
+1 yılOlaya iyi yönünden bak birde. Abilerine rağmen seni bırakmayan birisi hem cesur hemde gerçekten seviyordur. Gerçekten sevmeyenler hemen uğraşmak istemeyip gidecekleri için herkesi tanımış olacaksın.
Bu arada çokmuş be abin. En küçük kardeş sen misin gerçekten. Gizli mi yazsaydık ya cevabı :D04 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahahaha evet haklisin. Evet en küçüğü benim 19 yasindayim sonra 21,23,25,27 hepte iki yil arayla yapmislar bizi :D
- +1 yıl
Babayla anneye tebrikler şerefsizim biraz daha zorlasalar 6. sınıf matematik öğretmenim kadar bilgi sahibi olcaklar sektirmeden on numara denk getirmişler :)
- +1 yıl
Gerçek olamaz yaa. Şimdi sen bu çocuk diye tanıştırancaya gün gelince. Abilerin sırayla o çocukla ilk bal başa kaldıklarında ayrı ayrı o kızı üzersen diye başlayan konuşmalar yapacaklar. Sonra hepsi toplandığı bir anda bide öyle konuşacaklar. Sakın tanıştırdığın çocuğu yalnız bırakma.
Soran+1 yılBirakmam yalniz :D
Diğer konusunda 387 cevap paylaştı. 4 abi nedir arkadaş leyla olsan mecnunu bezdirirler senin şansın yok kızım git at kendini boğazdan köprüden bir yerden
12 Yorumla
Soran+1 yılAa aaa aaa :D
+1 yılKardeşim sana zahmet beni engelle yaa yanlışlıkla mesaj filan atarım :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
Ne güzel işte niyeti kötü olanlar yaklaşamaz. Yaklaşan olursa da zaten niyeti iyidir abilerinle tanışmak ister :) Ondan sonra gerisi abinlerde :) Paket mi yaparlar yoksa eve mi saklarlar orası onlara kalmış :)
00 YorumlaLa benim kız arkadaşımın 3 abisi vardı ciddiysen sıkıntı olmuyor ğek ama ayrılmaya kalkarsan kötü yüzlerini görüyosun ben pek ciddileşmeden büyümeden atlattım ama zor sende dert etme bulursun birilerini
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlawowowowoo haram :D sana sevgılı haram :D ben boksorum gercı 5 abın olsada farketmez :D gercı dunya sampıyonuda olsan sevgılı abısı oldumu olay degısıyo :D
00 Yorumla
+1 yıldünyada son kız olan işim olmaz canımı yoldamı buldum biri dövmese digeri garanti döver görücü usulü evlilik kaçınılmaz senin için :))
01 Yorumla
Soran+1 yılÇokmu kötü ya abi olmasi
+1 yılSporcu bul sen ya da bodyci falan hepsini dövebilecek ya da dayak yemeyi göze alabilecek biri olsun... Benim eski sevgilimin abisinin boyu 2 metre falan bir o kadar da kalıbı vardı nasıl tırsmıştım :D:D:D:D
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahaha 4 taneler ya
- +1 yıl
bu sayede seni kimin gerçekten sevdiğini anlayabilirsin iyi yanından bak bide sni seven hepsinden dayak yemeyi göze alan kişidir dimi ama :D:D
Soran+1 yılHaklisin :D
- +1 yıl
:D:D
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdiğim kızın isterse 10 tane abisi olsun. Hepsiyle kanka olurum sorun çıkmaz :)
Sende böyle sevebilecek birini bul o zaman olur.10 Yorumla
+1 yılAbilerine şehrin en uzak köşesinden 4 hatun bulmakla başlayabilirsin...
60 Yorumla
+1 yılTelefonla konusurdum kiz ismi olarak kaydederdim okuldan yapardim okulda bulusurdum o zaman abilerim gormezdi :)
00 Yorumla
+1 yıl4 Ağbi mi? :))
daha 1 tanesiyle baş edemiyorum dermişim:))
gönül işleri böyle yürütülür gizli gizli derdim:))00 Yorumla
+1 yılKeşke benimde 4 tane abim olsaydı. Ozaman kimse bana yamuk yapamazdı. Daha değerli olurdum. Bence sende abilerinin kıymetini bil..
00 Yorumla
+1 yılAbilerine saygilar hurmetler burada bir slkinti olursa kendilerine iletiriz tekrar saygilar hurmetler efendim :))
00 Yorumla
+1 yılBenim de 2 abim 2 de erkek kardeşim var, geçmiş olsun :D ama ben şikayetçi değilim memnunum halimden :)
00 Yorumla
+1 yılBedavadan günahtan yırtmış oluyorsun daha ne istiyorsun...
51 Yorumla
+1 yılBen ağırlığımı yavaştan koyardım. Yanlarında pısırık durmazdım. Öyle veya böyle şu an ailemde benden büyüklere, hatta babama bile lafımı geçiriyorum. :D Yaş 19.
00 YorumlaKultigin'in Cetesi ve Eleman
https://www.youtube.com/watch?v=A8FI1WP-DAg00 Yorumla- Diğer konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olacak erkegi çok merak ediyorum böyle battal gazi gibi olmalı :D haha :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D off
Kuzum sen zorla kasiniyorsun. akilli adamlarmis abilerin. cunku erkeklerin istisnalar olsada ne pislik birsey olduklarini ve neden kiz arkadasi eedindiklerini cok iyi bilitormus. degerlerini bil sikaywt edecegine
00 Yorumla
+1 yıl4 tane ablasi olan bir sevgili yapican ablalar abilerinle takilirken sende sevgilinle akicannn :D
10 Yorumla
+1 yılHepsine arkadaşlarını ayarla kurtul onlardan yoksa evde kaldın :-)
10 Yorumla
+1 yılHala karisyolarmibsoruyi ne zamab sordun bilmiyorum
00 YorumlaYaş sırasına göre en büyüğünden öldürmeye başla... :D
00 Yorumla
+1 yılBenimde kuzen ve kuzen çocukları dahil hepsi erkek olur yani umarım :D
00 Yorumlasevgili işleri boş işler... zamnın geldi mi evlnceksin zaten.. macera aramaya gerek yok...
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbilerini bana ver keşke benimde 4 tane abim olsa 5 6 7 farketmez abi olsun yeterr :(( :D
04 Yorumla- +1 yıl
@Cyling gel abii :))
- +1 yıl
@Cyling :)))
Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. sebebini bilmem ama benim eski sevgilim 2 tane abisi vardı onlarda seninkiler gibi çok karışırdı ama benm için sorun değildi yani seven adam bunları sorun yapmaz.
00 Yorumlamerak etme üniye geldiğinde abilerin rahat bırakır seni o zaman bir sevgili yaparsın ;)
00 Yorumla4 abine de sevgili bul. Onlar hatun tripleriyle meşgulken sen de sevgili yaparsın nasıl yapılıyosa..
00 Yorumla- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yıl14 tane olsun isterse sevgilim olsan içim gayet rahat olurdu Yanımda değilken sürekli güvendesin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisim :)
+1 yılneraba bacım bu tarafa doğru bakmazsan sevinirim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBakmam bakmam :D
Sen dua et gene 4 abin var sadece lisede bir aynı sınıftan bir kız 9 kardeşlerdi ve 8 i erkek :D
04 Yorumla
Soran+1 yılOhaa yuh :D
Soran+1 yılŞükür halime :D
Abisi olan kızların, çoğunlukla güzel olmaları evrenin bize; ''cesaretin var mı aşka, çarpıyor abim bir başka'' deme şeklidir,,
20 YorumlaValla herhalde seninle cikmak isteyen cocuk evlenmek istemesi lazim senin boyle olman iyi aslinda. Kimse cesaret edemez. edende en azindan harbi sever umarim :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl1 tane abisi olan kız -1
2 tane abisi olan kız -2
3 tane abisi olan kız -3
4 tane abisi olan kız -4
Yüzdelik kısıma vurursan senin şansın yok :D01 Yorumla
Soran+1 yıl:D hadi ya
En son ayrildigim sevgilimin 1 erkek kardesi 2 abisi vardi :)
00 YorumlaCanım benim eger boyle bir siteye kaydolmaya cesaret edebiliyosan sevgili de yaparsin rahat ol.
00 Yorumlaben erkek olsam sırf çılgınlığına çıkardım seninle :D benim 2 abim var ikisi de ayrı şehirlerde kafa rahat :D
00 Yorumla
+1 yılBenim 4 tane ablam varda noluyo. Yine yok yine yok.
18 Yorumla
Soran+1 yılAhaha ne güzel birtane ablam olsaydi bari ya
- +1 yıl
Abla candır :)
- +1 yıl
Hay ben senin o aklina :P
@İphonee5s - +1 yıl
Evet evet iltifat ettim : P
@İphonee5s - +1 yıl
Sende öylesin eksik olma : P
@İphonee5s
Aklıma bir an çöpçüler kralındaki ayşen gruda geldi adfjhdsddjfd
01 Yorumla
Soran+1 yılAahaha evet :D
+1 yılBende 4 abili sevgili arıyordum yaw her öğün dayak yemek için :D
18 Yorumla
Soran+1 yıl:D hepsinin dayaginin tadina bakarsin en küçük abim bokscu zaten
- +1 yıl
Hahaha iyi olur banada böylesi lazımdı zaten :D
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
İletişim kuralım bence :D
Soran+1 yılO riski alamam :D
- +1 yıl
No risk :D Risksiz bişi bu dediğim sadice arkadaşcasına tanışıcaz o kadar korkmana gerek yok :D
Soran+1 yılAhaha erkek arkadaş yasak bana
- +1 yıl
Ya bişi olmaz özelden mesaj at :)
Olması gereken bu. Keşke herkız senin gibi durumu olsada ortalıkta bu kadar kaşar olmasa
00 YorumlaBacaklarını kırarım seninde o hıyarında otur oturduğun yere
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kız kardeşim var, tek abi ve erkek benim. ikisi de birileri ile çıktı, şimdi evliler. bu çok normal, ben de birileri ile takıldım şu an evliyim. e olması gereken bu, ne zaman anlayacaklar?
00 Yorumla
+1 yılyinede sevgili olurdum seninle.
tehlike güzeldir ;)00 YorumlaDiğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. işin zor :) benim kız kardeşimin basındada 3 tane abisi var :)))
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D sendemi karisiyorsun kardeşine
Soran+1 yılGüzel :D
+1 yılAbingillere selam bacım. Bişeye ihtiyacın olursa haber ver :D
01 Yorumla
Soran+1 yılVe aleyküm selam :D ahahah tamam
Sevgili yaparsan aksiyon dolu bir hayatınız olur işte abilerinden falan kaçarsıniz ne güzel :D
01 Yorumla
Soran+1 yılCanima susamadim ben :D
walla ben anlamam biri sevdimmi evt demesini bklmeden tutarım elini abisi de kim olyuorms benimde abilerim var :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yılidare edersin böyle şimdilik üniversiteye başka şehire gidersen orda sevgilin olur artık
00 Yorumla
+1 yılMaşallah De 🤣🤣
Seni alanin sirti yere degnez kolay kolsy 🙈🤣🤣00 YorumlaKaçak göçek yap heyecan olsun :) hayatına tat kat :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 2 tane ama izin veriyorlar ben istemiyorum, etki tepki iste :)
00 Yorumla
+1 yılBence Sevgili Değilde Adam gibi Evlenecek birini Bul Ozaman Kimse Karşı Çıkmaz Sana :)
10 Yorumla
+1 yılnormal bence hayatin acimasiz yuzuyle tanisirsan abinin degerini o zaman anlicaksin
00 Yorumla
+1 yılKizim sana esir hayatı yasatmaya hakları yok hayat senin istedigin gibi yasamalisin
00 Yorumla
+1 yılher biri bir tokat atsa yok ben senle sevgili olmam. D
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar