Diğer 1 ay Boynu tutulan kaç kişiyiz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diye sorsam kac kişi çıkarız Tutuldu Tutulmadı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Boynu tutulan kaç kişiyiz? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Diğer konusunda 24,6b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Eskiden bu durumu çok yaşıyordum. Ama artık yaşamıyorum. Çünkü benim boyun ağrım yatmış olduğum yataktan kaynaklıydı. Şimdi yatağı değiştim sorun kalmadı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Diğer konusunda 314 görüş paylaştı. Keşke boynumu tutsa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Fesatlaşmayalım 😂😂 Yorumla frenchgirl16 1 ay Ahsjajshajhsa Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Diğer konusunda 2,2b görüş paylaştı. 0 knmka sdfsd Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Selam gadası 🙃
Eskiden bu durumu çok yaşıyordum. Ama artık yaşamıyorum. Çünkü benim boyun ağrım yatmış olduğum yataktan kaynaklıydı. Şimdi yatağı değiştim sorun kalmadı.
Keşke boynumu tutsa
Fesatlaşmayalım 😂😂
Ahsjajshajhsa
0 knmka sdfsd