Kuzenimden zayıfım kendisi balık etli ve yüz güzelliği olarak ondan bin kat daha güzelim ama tüm akrabalar ona pervane öyle güzelsin böyle güzelsin halbuki çok çirkin bana göre bana hiç güzelsin diyen yok o haketmedikçe deliriyorum ve bunun kıskançlıkla bi ilgisi yok haketmiyor sadece ya?
2 ay
Kuzenime herkes güzelsin diyor ama bence çok çirkin niye böyle diyorlar?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Güzellik algısı farklıdır. Ama senin yanında böyle yapmaları hoş değil
Biz burada bir kıskançlık çekememizlik görüyoruz sen tarafından
Yav yemin ederim öyle değil bana güzelsin falan demesinler okey ama ona da demesinler abi çünkü değil
O güzellik başkası şey güzellik çirkinlik vs bunlar göreceli şeylerdir kimisine güzel görünür kimisine göre çirkin görünür bu iş öyle milletin güzelsin çirkinsin demesiyle olmuyor güzel görüyorlar güzel diyorlar bizler ne seni gördük ne onu gördük bak görsek biz de kendi görüşümüze göre çirkinsin güzelsin deriz nasıl görürsek artık mesela ünlülerden söyleyim sana Hande Erçele güzel değiller ama ben güzel olarak görmem haaa ne görürüm tatlı şeker bir kız ben de beğenirim ama güzel olarak görmem ben öyle görmüyorum ama öyle gören bin ton adam var diyecem de o adamların yaşları kim oldukları da belli şimdi neyse yani kısacası dediğim gibi nasıl görürsen odur şu anda ona fazlaca şey yapıyorlar adını getiremedim tabi doğal olarak da bir yandan sen de buna içerlenmişsin hiç boşuna bunların olmasına gerek yok kendine zarar verirsin sadece onu bunu geç sen kendine bak isterse dünya güzeli olsun öyle bir şey söz konusu olamazda olsa da bakmayacaksın etmiyeceksin bunu kafana takmayacaksın bu bir yandan kuzenin olduğu için öyle bir başkası olsa şeyimde bile değil dersin buna da demelisin yani
İkinizin fotosunu atsaydin karar verjrdik. Bende öyleyim kuzenime iltifatlar ediyorlar ama ben kendimi daha çok beğeniyorum
kendini kötü hissetmesin dışlanmasın diye öyle söylüyorlar
Ne kadar gereksiz boş şeylere kafa yoruyorsun
İkinizde fotosu var mı
Seni kıskanıyorlar ondan
Kıskançlık krizi mi
Kıskanma
Kıskanma bence
Onu seviyorlar