Çirkinlere neden yakışıklı derler?

Merhaba bugün bizim sınıfta bir erkek bir erkeğe sınıfın en yakışıklı erkeği kim dedi çocukda 3 4 kişiyi dedi dahada yok dedi ama bizim sınıfta gerçekten yakışıklı tek bir kişi bile yok yakışıklı dediği çocuklar 170 175 arası boya sahip siyah saçlı kişiler en yakışıklı dediği kişide 175 göbekli gözlüklü biri ben konuşmalara kulak misafiri oldum benim boyum 2.05 okulun en uzunuyum saçımda sarı iskandivan izlenimi uyandırıyorum yakın erkek arkadaşlarımın hepsi bana aşırı yakışıklısın babyfacesin seni saçından ötürü Rus alman sanarım der İskandinav izlenimi uyandırıyorsun derler bazı sarı papatya bile diyor neyse konu benim yakışıklılıgım değilde sınıftan bir erkek birine sınıfın en yakışıklısı kim diye sorulunca o erkek 3 4 tane tipsiz siyah saçlı 170 boyunda insanları diyor benim gibi 2.05 boyunda sarı saçlı birini demiyor sizce bunun sebebi ne olabilir kıskanmammı kıl olmammı birkere erkekte boy ve saç önemlidir bir erkek 2.05 boyunda ve sarı kafaysa o erkek yakışıklıdır bence bizim ingilizce hocamızda hatta bu sınıfta ve bu okulda tek altın sarısı saçın bende olduğunu söyler benden başka sınıfta sarışın yok der bende şaşırdım birde çocuğun arkadaşına daha yakışıklı yok demesi yakışıklı dediği çocukların tipi çok kötü tipsizin önde gidenleri iki erkek aralarında konuşurken bende duydum sizce neden 2.05 sarışın birini demeyip 170 boyunda siyah saçlı kişileri dedi söyleyen kişi bu iki kişinin konuşmasını bende duydum ego gibi olmasında ismimin geçmemesine şaşırdım sizce sebeb ne düşünüyorsunuz?🤢
Çirkinlere neden yakışıklı derler?