Onun şampuan ve biotin kofresi var şu an indirimde 110 lira ama hiç kullanmamaktan iyi o da iyi geliyor ama piyasadaki hiçbir biotin velavit ve solgar kadar iyi değil
kankam eğer erkeksen ve saçların dökülmeye başladıysa 20li yaşların başında genetik saç dökülmesidir bu, muhtemelen ailede kel de vardır. Kesin çaren saç ekimi, ancak dökülmeyi geciktirmek için prp tedavisi var en işe yarayan, kanını alıyorlar serum yapıp saç derine enjekte ediyorlar. Saç derisini besleyip saçlarını güçlendiriyor.
Doktorum vermişti. Saç derimde sedef vardı. İki grup şeklinde kullanıyordum. Bir merhem sürüyordum k mexader, sonra prozinc şampuanla yıkardım ardından yine k mexader in losyonu saç derime. Acayip iyi gelirdi. Parlak ve güçlü saçlar. Diğer grubu hatırlamıyorum. Sonra hastalık hafifledi şampuanı kullanmaya devam ettim. Sonra ne olduysa bıraktım işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Vichy dercos dökülme karşıtı şampuan ve solgar 5000 mg biotin kesinlikle çözüm olur
Siz bu şampuan dan kullandınız mı
Ben kullanıcı değilim ama satışını yapıyoruz eczanede çoğu markayı müşteri geri dönüşlerinin nasıl olduğunu bilirim ona göre tavsiye veriyorum
Çok teşekkür ederim eczacısınız demek
Eczacı değilim abim eczacı 😄 ben daha çok dermokozmetik kısmındayım
Anladım ozaman az çok anlarsın bu tarz dermokozmetik şampuanlardan
Anlıyorum
Bioxcin forte, prozinc tavsiye edermisiniz
Birde bioxcinin biotin kapsülü var
Tavsiye edermisiniz
Onun şampuan ve biotin kofresi var şu an indirimde 110 lira ama hiç kullanmamaktan iyi o da iyi geliyor ama piyasadaki hiçbir biotin velavit ve solgar kadar iyi değil
Anladım peki prozinc
şampuanlar işe yaramaz, prp tedavisi yaptırt 5-6 seans. 1 yıldan fazla dökülmeyi engeller.
Prp tedavisi tam olarak ne
kankam eğer erkeksen ve saçların dökülmeye başladıysa 20li yaşların başında genetik saç dökülmesidir bu, muhtemelen ailede kel de vardır. Kesin çaren saç ekimi, ancak dökülmeyi geciktirmek için prp tedavisi var en işe yarayan, kanını alıyorlar serum yapıp saç derine enjekte ediyorlar. Saç derisini besleyip saçlarını güçlendiriyor.
Anladım sanırım siz de öyle yaptırdınız
Yok ben ektirdim :D
Peki nasıl memnunmusunuz
Evet,
Prp tedavisi ücretleri ne kadardır ortalama
seans başı 800 900 1000 lira daha uygunu da vardır yerine göre
Herhangi bir zararı var mıdır acaba
yok knk yaz internete araştırın
Aynen eyvallah teşekkür ederim
Kazıtman gerek şampuan kesmez
first class markasının var ona bak siyah renkte
Nasıl kullandınız mı
evet iyi geldi bana
www.trendyol.com/.../dokulme-karsiti-ve-uzama-destekli-reishi-horsetail-sampuan-p-33312199
Peki teşekkürler
Prozinc
Siz kullandınız mı
Evet eczane de bulabilirsin kapsamlı eczanelerde
Ben bu sebepten dolayı kullanmadım ama dökülmeyi baya engelledi
Anladım ilk defa bu markayı duyuyorum ya bazen tedirgin olabiliyoruz
Doktorum vermişti. Saç derimde sedef vardı. İki grup şeklinde kullanıyordum. Bir merhem sürüyordum k mexader, sonra prozinc şampuanla yıkardım ardından yine k mexader in losyonu saç derime. Acayip iyi gelirdi. Parlak ve güçlü saçlar. Diğer grubu hatırlamıyorum. Sonra hastalık hafifledi şampuanı kullanmaya devam ettim. Sonra ne olduysa bıraktım işte
Anladım trendyolda ki yorumlara da baktım da doktor tavsiyesiyle falan almış bazıları
Doktor tavsiyesi varsa güzel bir şampuan olabilir
Ama normalde de kullanabilirsin cidden iyi geliyor. Eğer kurutursa saçını biraz yağ kullanırsın banyo çıkışı çok olmamak suretiyle
Aynen haklısın ben aslında bioxcin düşünüyordum da bunu da düşünebilirim
Kozmetik kısmında satılanlar saça yararı yok. Hiçbir şekilde yok yani
Bioxcin kozmetik kısmındamı ki hepsi de aynı sonuçta 😊
Bence öyle. Ama karşılaştır bence bi
Aynen mantıklı
Losyonu nasıl
Denemedim onu ilk defa duydum
Anladım
Peki çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz
Sağolun
Rica ederim