Gercekten berbat bi haldeyim herseyi icime ata ata hasta etti beni amacim dert anlatmak degil anlatamiyorum zaten kimseye hic bisey. Sadece birileri beni görsün artik cok kötü bir durumdayim 😔 Akli basinda birileri yok mu bana bi yol göstercek birileri ne yazcagimida bilmiyorum sormayin bisey sadece bana bi akil verin ne olur ya sonuna geldim artik dayancak gücüm kalmadi..
Güncellemeler
+1 yıl
Amacim dert anlatmak degil birileri görsün anlayan birileri yok mu
Akli basinda birileri bisey desin ne olur ya kafayi siyirdim artik?
O derece demi seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende o duruma gelmiştim en dipte bitmiş bir halde Allah'a sığınmam gerektiğini bildiğim halde onu bile yapamıyordum ama yaptım ve hayatımda büyük değişiklikler oldu ben hırslı bir insanım o zamanda biliyordum herşeyin değişeceğini ama bu kadar kısa sürede değişeceğini düşünmemiştim ayağa kalkmalisin en kısa sürede kimse bir enkaza yaklaşmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonuna geldin dayanacak gücüm kalmadı Allah'a söyle bunları ona sığın belki her şey çok daha güzel olur
Haklisin ama onuda yapamiyorum ama yapmam lazim sanirim
O derece demi seni çok iyi anlıyorum bir zamanlar bende o duruma gelmiştim en dipte bitmiş bir halde Allah'a sığınmam gerektiğini bildiğim halde onu bile yapamıyordum ama yaptım ve hayatımda büyük değişiklikler oldu ben hırslı bir insanım o zamanda biliyordum herşeyin değişeceğini ama bu kadar kısa sürede değişeceğini düşünmemiştim ayağa kalkmalisin en kısa sürede kimse bir enkaza yaklaşmaz
Yapim diyorum kabul olmaz düsüncesiyle hic yapamiyorum
Kabul olmaz derken?
Namaz mesela
Kabul olmaması için bir sebeb mı var öyle bir sebeb yer yüzünde yok diye biliyorum
Ne bilim heo bu düsünce var
Düzgün yapamasam diye
Bu şekilde hiç başlayamazsin
Hadi sabah namazına kalk bugün tamam mı burada mesajını görmek istiyorum kalktığında
Sabah kalkamam ben ya
Kalkacaksin hadi bak sabah 5:30 burada misin diye kontrol edeceğim
Kalkamadim 😂
😂 aferin
derdini anlatmadan yol göstermemizi istiyorsun kanka kusura bakma burada kimse müneccim değil
Yolun sonuna geldim tükendim bittim biseyleri anlatcak halim kalmadi bu gayet yeterli
Tabi dinlemek istiyorum senin için de sorun değilse tabi
Dedigim gibi dert anlatmak icin yazmadim birileri akil versin istyiroum ne yapcagimi bilmiyorum artik
Tm yazabilirsin
Yardimci olmaya çalışcam
Bekliyorum
?
Noldu ama seni bu duruma ne getirdi
Cocukluktan beri herseyi icime atmaktan patlamis noktaya geldim artik dayanamiyorum bogazim dügümlendi sanki nefes alamiyorum
Ne atıyorsun mesela
Hangi birini söylim cocuklugumdan beri böyleyim
Tüm hatalar geçicidir alışmak zaman alır
Ben seni dinlerim efendice
Anlatbna