Kafayı yicem yardim?

merhaba ben 18 yaşındayım bu sene sınava girdim istediğim gibi geçmedi... ne yapacağımı bilmiyorum. mezuna kalma dusuncem var ama bilmiyorum bu ortamda kalabilir miyim. benden 2 yaş büyük ablam var ilk ve acil yardim okudu şimdi özel bi klinikte calisiyo. ben de evde olduğum için ev işlerini ben yapıyorum. ama o çıkardığı kıyafeti bile kaldirmiyo. elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. ama annem ablama kızıp duruyo kıza hiç yardımci olmuyosun diye. o da beni sucluyo annem ona kızdığı için. ve benim sevgilim var. ailem katıdır... ablaminkini ogrendiklerinde kotu olmuştu. ablam da öğrendi sevgilim olduğunu beni sürekli ordan vurup duruyo. benim mutlu olmanı istemiyo sanirim. mezuna kalma dusuncwme de sıcak bakmiyo kendisinin böyle bi şansı olmadığını düşündüğü için. kafam çok karışık sizce rastgele 2 yıllık yazıp potansiyelimin altında kalmaya devam mi ediyim yoksa bu ortamda çalışıp seneye daha iyi mi yapıyım... bir de ablamla nasi konusmaliyim ben onu anlamaya calisuorum ama o asla çaba bile gostermiyo...

Kafayı yicem yardim?