Kimisi rakı masasına oturunca kafam güzel der, kimisi sigarasından derin bir nefes çekince. Kimisi Gazı kökleyip 220 km hızı kadranda görünce kafam güzel der, kimisi dere kenarına oltasını atıp balık tutarken. Kimisi sevgilisiyle başbaşayken kafam güzel der, kimisi gece külübünde dağıtırken. Ne olursa kafam güzel dersin?
Ben hüzünlü müzikler dinleyip tavana bakarak sabahladığım geceler kafam güzel derim kendim için..
Bazen de aşık olduğumda.. Aşık olduğumda bu aşk beni üzse bile sebepsizce mutluluk saçıyorum etrafa.. Deli diyolardir muhtemelen 😅
Bir de durumu kötü insanlar gördüğümde aşırı içerleniyorum... Derler ya bi büyük devirdim. Benim de kafama şişeyi dıkasım geliyor resmen.. Çünkü elimden bisey gelmiyor.. Sadece üzülüyorum.. Yaşlı bi teyze vardı Amasra da...
Öğrenciyim maddi durumumuz da belli yani çok para dagitabilecek gibi değil falan ama
O kadın için elimden ne geliyorsa yapmak istedim her zaman...
Elimde olan paramla evine alışveriş yapiverirdim ama öyle ya yetemedigimi de hep bildim. Keşke elimden daha fazlası gelse de hep o kadına yardım etsem derdim... Bu hâlâ da böyle..
Hiç birşeyi takmadığım insanları umursamadigim ve herşeyi deliye vurunca kafam güzel derim. Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime deli olurum dünya Benim kahrımi çeksin derim ama maalesef yapamıyorum.. Ama vazgecmicem inşallah başarıcam.. İçki, sigara, sevgili ve sürat yapma bir yere kadar güzel yapar kafayı.. Ama dediklerimi yapınca ömür boyu kafan güzel olur 😶😶
Benim kafam hep güzel sanki.. Aslında kafa güzel olmaya meyilli.. İçindekiler sarhoş ediyor. Dış etkenlere gerek yok içtekiler varken.. Bazen bir şarkı sözü, hayata dair ince söz.. O an çay da içsem su da içsem hoş olurum..
Daha çok sakin ve sessiz kalırım. Uzun süre kalkmam yerimden. Gülmem, konuşmam.. Suratım beş karış olur..