Kral Spora teşfik ederek başla bence, Gerekirse vaktin olursa sende onunla birlikte yap. Yağsız besinler tüketip spor yaptığında aşırı kilolu değilse 5 6 aya gerçekten çok değişir. Günlük iç çamaşarı değiştirmekle alakalı şeyler okut gerekirse yalandan sen yaz. Kilolu bireylerde fazla sıkıntı olur bu durum bence sürtünme oluyor ya
utanacak bir şey olacağını sanmıyorum. ama spora teşfik et derim hem annelerimiz bizim için çok değerli bu vesile ile hayatının geri kalan zamanlarını çok mutlu şekilde yaşamasını sağlarsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vücut derisinin birbirine sürtünmesi nedeniyle olur. Kilolu kişilerde kalınlık fazla olduğu için olma ihtimali artar.
Yani zayiflamasi lazım
Eee başka
Evet bacak aralarında pişik yapıyor kendimden biliyorum
Neden ama bu
Bacaklarn sürtünmesi, terleme
O zayıf olsa. olmaz yani
Yok olmaz
Anladım kilo terleme sebep sadece yani
bence kilonun da etkisi olur ama üst düzey olacağını sanmıyorum. Günlük iç çamaşarı değiştirmesini tavsiye edebilirim.
Belkide hergun değişiyordur bilemem orasını nasıl anlarım ben 🤦
Kral Spora teşfik ederek başla bence, Gerekirse vaktin olursa sende onunla birlikte yap. Yağsız besinler tüketip spor yaptığında aşırı kilolu değilse 5 6 aya gerçekten çok değişir. Günlük iç çamaşarı değiştirmekle alakalı şeyler okut gerekirse yalandan sen yaz. Kilolu bireylerde fazla sıkıntı olur bu durum bence sürtünme oluyor ya
Anladım da kilotu bence hergun değişir bir kadın kendine iyi bakar bence
Baya kilolu ya boyuna göre
utanacak bir şey olacağını sanmıyorum. ama spora teşfik et derim hem annelerimiz bizim için çok değerli bu vesile ile hayatının geri kalan zamanlarını çok mutlu şekilde yaşamasını sağlarsın.
Umarım kral peki bir dm atar mısın bana bir şey soracağım bu konuda sana da istek attım takıp ettim seni
reisim 2 seviye olduğum için sistem izin vermiyor :(
Beni takip et ben yazayım
Zayiflasin ve gunluk donunu değişsin 😄
Değişiyor belkide nereden bıleyim
Ben nerden biliym sen bilmezsen🙂