AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
Otubusta bazen oluyo surtunmeler ben kactikca dayiyolar erkeklik grurum on plana cikiyo bende dayamaya basliyomm suc kadinlarda. amaa
Hayimda 1 defa taciz ettim. Tanidikti. Oda meğerse beni bekliyormuş. Mutlu sonla bitti :-)
iyi bakalım
Kadınlar adamlık, delikanlılık yerine parası ve gücü olan erkeklere şans verdikçe daha çok tecavüz ve taciz edilecek!
?
Bana değdiriyorlar sürekli götlerini zar zor kaçıyorum bıktım ya :(
zor büyük penise sahip olmak
Allaha çok şükkür gururu duyoyrum !
Ben taciz ettim gayet heyecan verici bir durum yine imkanim olsa yine yaparim ;)
sen kızını falan taciz edersin. yazık valla ruh hastası
Ayyy iğrençsn yaa
Durun ya hemen ruh hastasi sapık muamelesi yapmayin once sorun bakalim kimi nasil ettin diye eski sevgilimle beraber misafirlige gittik orda masanin altindan kimseye belli etmeden sevgilimi fantazi amacli taciz ettim sonrasinda konustugumuzda onunda cok hosuna gittigini soyledi ama o esnada kimseye belli etmemek icin kizarip bozarmasi cok guzeldi ;)
Resmen beni yargisiz infaz ettiniz !
Sen resmen yargısız infaz edilmek istemişsin ondandır :D bunu önceden açıklasaydın
Benim aklimda taciz olarak sadece o vardi daha otesini hic dusunmedim bile onun icin boyle yazdim boyle dusunulecegi aklima hic gelmedi
Kız kasar ise tacize ugrar ise o sexi devam ettirir.
Konser gibi kalabalk yerlerde ne zaman bişi hissetsem arkama dönüp baktıgımda kızlar oluyor. Anlamıyorum hepsi mi istemeden yapıyor
eğlenmek isteyen ya da dikkat çekmek isteyen olabilir.
Teerbiyesizler
Etmedim, edilmedim giderim olmadığını düşünüyorum :)))
Minibüste bir kız sıkıştırmıştı beni.
Bir tek sevgilimi taciz ederdim.
Kesinlikle o kadar alçalmadim bakarım filan ama pislikleşmenin luzumu yok :)
İlkokul kantik yillarini çoğu kiz ve erkek hatirlar fazla bisey demeye gerek yok..
İstanbuldayken metrobüste bir kız taciz etti bana :( ben utandım yaw o nasıl utanmadı
Ee her dk ben ne giyeyim deyip burdan açık seçik paylaşımlarda bulunanlar, e normaldir yarı çıplak gezerseniz taciz edilmeye mahkumsunuzdur binewi.
sen kız kardeşini kızlarını yarı çıplak giydirme arkadaşım , ama tacizde edene yandaş olma , etmede. kötü gördüğün bir durumu karalayıp daha kötüsünü savunamazsın.
Her gün meslek lisesinin önünden geçmek zorunda kalıyorum düşün artık
Valla ben bile edildim * sonra adama kafa attım orası ayrı nedir bu açlık
benim durum karışık :D bulursam ben ediyom bulurlarsa ben ediliyom öyle yanee :D
Çok zevkli bir durum seninki sanki :))
sen nasıl ediyon :D
lise de kimya hocam beni kütüphane çekti zorla bana sahip oldu o günden beri tenime dokunamaz oldum /:
elektrik aldığım kişiye bir şekilde hoşlandığımı anlatmayaçalışmak isterim tabi bu sapıkça tacizlik olmaz. eline dokunurum mesela parmaklarına. saçlarıylada oynarım. ama yine söylüyorum taciz etme anlamında zaten yapmam.
Genelleme yapıp herkeze " taciz ettiniz nasıl zevk aldınız" demek biraz yanlış cümle. sonuçta taciz varklı isteyerek birşeyi yapmak farklı şeyler. taciz çok kötü birşey sonuçta bir kişinin onayı yok. tanrı katında kötü ve utanç verici
Bak sen 2 dir erkekleri aptal aptal şeylerle itham edip duruyorsun, senin etrafın abaza kaynıyorsa öyle bir ortamda yaşıyor ve oradan geliyorsan yapacak bir şey yok anladın?
ikidir derken? saçmalayıp durma. ben soruda taciz edildim bile demedim. bunu idrak edcek olgunlukta ve yaştayım. erkeklere karşıda kinim nefretim bir şeyim yok. öyle bir şey de olamaz zaten. ben şerefsiz sapık herifleri erkekden bile saymam zaten
Karakter eksikliğindendir yaptıkları.. Taciz edilmeyen kızda vardır diye düşünüyorum...
Otobüste bile kolluyorum yanıma kız oturunca bacaklarımı kapatırım ki değmesin ona diye.
Kızlar da genelde göğüslerini yaslarlar. Birkaç kere sırtıma göğüs yaslamışlardı. Bilemiyorum kasıtlı mı değil mi.
bilemem
bılerek ısteyerek kımseyı tacız etmedım cogunlukla ınsaları rahatsız etmekten de kacınırım
hiç taciz etmedim. ama bir kez taciz edildim şerefiz popomu sıktı. çok hoşuna gitmiş herhal. ödüm pokuma karıştı
Bu devirde taciz bir hobi olmus kadinlar taciz edilmek icin az kaldilar para verecekler kadin taciz edildiginde bir sey eksiliyormu yok sevap isliyorsunuz ben hoslaniyorum severek yapiyorum tami ki isteyene yapiyorum ama cok tatli oluyor kslabalikta
isteyene yap kardeşim dikkat et ama istemeyen birine denk gelipde zarar görme. sonra bir sapık eksildi diye çok üzülürüz
Hayatımda hiç etmedim, daha önce otobüste eden birisinide fena yaptım. :D Böyle bir şey olduğunda sessiz kalmasın kızlar yeter.
aynen canım sana katılıyorum :)
Metrobüse binipte ellenmemiş inen varsa büyük başarı. Tıkış, tıkış..
etmedim ama, 2 defa bayanlar tarafından edilmiştim. (sözlü tacizler hariç)
duman konserinde iki kiz tarafindan taciz edildim ben
Metrobüste taciz edildim bir siz mi taciz edildinizi sanıyorsunuz :)
Bir kere oldu ama ettim mi yoksa edildim mi bilemedim
kasıtlı kucukken sakayla karısık bıseyler yapmıstım, ıste az cok buyuduk oyle bısey yapmam ama ıstemeden bazen bıseyler oluyo cok hemde :D
çok gülünç bir durum gerçekten. yaptığın değil rezilliğinle gurur duyman.
ne kadar sacma anlamıssın ben burada ıyı nıyetımle bısey soyluyorum orda bı nıyetım amacım yok ama ıstemeden bıseyler oldu onada tacız denmez
konuşmanda kinaye var. ben yanlış anlamak için uğraşmıyorum. ama sanki bilerek yaptığın bir şeylere kılıf arıyorsun gibi geldi. öyle değilse de özür dilerim çünkü böyle bir şey de haksız yere suçlamam kimseyi
tamamdır sıkıntı degıl, mesela hıc unutmam 8. sınıfta bı arkadas vardı elıf dıye sılgımı yere dusurdum bakmadan alayım dedım yerden yanlıslıkla elıfın bacagının ustune elımı soktum cok kızarmıstı bende bayagı utanmıstım :D sımdı anladın mı soyle özünde masum durumlardan bahsedıyorum
o yaşlarda eteğimizi açmaya çalışan çocuklar vardı bizde :) o zaman kürekle vuramadık ağızlarına şimdi başımıza bela oldu :D
qweqsadhjkfg olabılır ya o zamanlar daha cok oluyodu ama daha makaraydı sımdıde buna benzer seyler oluyo ama sımdı ıs daha cıddı gelıyo daha tehlıke yanı :D gelıp mahsus bıseyler yapanda var kı sımdıkı kızlardan tacızcı cok azmıslar yanı tacızcı derken ne yapıcaklar sankı :D
Sinekler tarafından çok tacize uğradım mağdurum
taciz değil o tecavüz :D
normalde asla yapmam fakat otobüste boşluk olmasına rağmen kendisi gelip bana yaslanan oldu daha önce. onda da gaylik yapıp kızı itecek halim yok heralde, hiç kıpırdamadan izin verdim sürtünmesine.
Arkadaşım burada herkesi veya her erkeği bir tutmayın bir erkeği taciz etti diye dövdüm birilerini de taciz etti diye az kalsın tebrik edecektim çünkü bütün kızlar aynı değil bütün erkeklerde
kız hak etti diye bir düşünce olamaz benim için. karakterli bir insan kendi yolluna bakar rahatsız olduğu bir durum varsa kafasını çevirir gidip köşede sıkıştırmaz
Benim gördükleri mi görmedin böyle demez din karşıyım böyle şeyler neden diyeceksin bana yapılmasını istemediğim şeyleri ben başkasına yapmam hepimizin kardeşi sevgilisi eşi annesi var bilmem anlata bildim mi
Edldim allah belasini versin psikolojim bozuldu o salak adamın yuzunden
Kalabalik saatlere kalmayin size tavsiyem toplu tasimalara.
Toplu taşıma yok yaşadığım yerde. Küçük bir şehir yolda oldu lise zamaninda neye ugradigimi şaşırdım Evimin önünde babama tarif ettim ıyice bir dövdü o ne artık bu şehirde görmüyorum ama korkuyorum yolda tek yuruyemiyorum:(
Dolmuşta oldu bir kez ama doğduğuna pişman ettim pisliği
onu nasıl yaptın @Serpilipili
Valla Türkiyedeki kızları anlamış değilim Merhaba deseler taciz edildik diyorlar açıkçası bu Avrupanın hiç bir yerinde yok hepsinin kıçı bir karış havada anlamında değilim açıkçası
bak canımın içi kıyaslama yapmak beyni adaptasyon geçiremeyenlerin durumudur. cevap sayısına ve yorumlara bakarsan kim taciz edildik diye kendini paralıyor görürsün
Ben kimseyi taciz etmeim ama bir kız toplu taşıma aracındayken beni taciz etmişti hiç unutamıyorum :)
Taciz etmedim ama edildim 😄
nasıl? :)
Taksimde bir travesti tarafından😭 huhuu yakışıklı gelmezmisin yanıma dedi ve emin ol hayatımda hissettiğim en büyük acizlikti. Bir kere de bir lisenin çıkışına rastgelmiştim bu yaz. Liseli bir grup kız yanımıza kaynamazmısın demişlerdi 😄 o rahatsız etmedi ama
Yaz dediğim tatilim geçen hafta bitti 😄 yaz tatilindeyken bizim üni ekimin ortasında açıldı
bunlar sözlü taciz hepsi kötü ama birde elle taciz var allah vermesin :)
Başıma hiç gelmedi, gelse de farketmem herhalde. Ama şunu söyleyebilirim, bir travesti tarafından sözlü de olsa taciz edilmek, bir erkeğin bayan olmanın nasıl bir duygu olduğunu az da olsa anlamasına yardımcı olur. Hayatım boyunca öyle birşey yapmadım ve o olaydan sonra bayanlara saygım daha da arttı.
geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz ):
taciz edildim hatta yere düşünce bir erkek arkadan dayamaya çalıştı sonraki gün sopayla döverken neden yaptın dedim? Kaslı erkekleri seviyorum dedi.
Töbe töbe ya. Bide tacize ugramayan kız yoktur diyor çok şükür ugramadim yani. Kuyruk sallamayani kimse taciz etmiyor. ( hasta ruhlular hariç )
bir gün bir taciz ederler başın önde oldugu halde o zaman yersin bu lafı
Kapalılar bile taciz ediliyor hem kuyruk sallamak ne demek? Bu insanın elinde olan bir şey mi sanıyorsun?
metrobuste istem disi bir bayana temasta bulundum. ama nefsimi yenerek arkami dondum aninda. tamamen metrobusun doku olmasi ile ilgiliydi.
Sözle ve gözle taciz cok oldu ama fiziksel birsey olmadi cok sukur Allah korusun dusuncesi bile cok kotu insallah oyle birsey yasamam hic :(
Yaşlı bir rus teyze onla fotoğraf çekilirken popomu sıkmıştı, taciz sayılıyo mu 😄
sence?
Bu Tür Taciz Davranışları vb Hareketleri Görmemek Adına Bu Embesil Ahlaksız Cinslerden Uzak Yerlerde Sahile Gidiyorum Dostum Yalnız Oturur Açar Vodka mı Güneşin Doğuşunu İzlerim ;)
Erkekllerin bile başına geliyor :)
https://www.youtube.com/watch?v=CjxKo5HEb8QTaciz etmek benim yaşam tarzm hayat felsefem bir gün taciz etmedn duramıyorum özellikle sevgilimi en sevdiğim :D
ya bir git ya ergen misin nesin
Ergenler mi taciz ediyo a m k :D
liseli kızlar neden bilmem ama benimle rahatsız edecek derecede ilgileniyorlar.. ama bilmiyorlar ki ben onlardan 10 yaş büyüğüm :)
bende 10 yaş büyüklerden hoşlanırım. doğal liseden sonra geçiyor galiba
Simdi durum ne?
hala var gibi :) ( hiiiiiş aramızda :D )
1 kere yaptım oda ortaokul son sınıftaydım sanırım hormonlarım yüzünden kafam çalışmıyodu :) başka hiç yapmadım yapmamda yapanı da sevmem
çocukluk demek ki
Ben yapmıyorum, yapmadımda. ve nefret ediyorum bu olaydan.
Etmedim ama laf attılar bana iyi mi :-)
en mağdur erkeklermiş de haberim yokmuş :D
Valla tanımadığım bir kızı sözle fiziki hiçbir zaman taciz etmedim etmemde hoşlanıyorsam gider konuşurum 😉ışık varsa devam ederim yoksa kalkıp giderim
insanca davranmak bu , diğeri hayvanca
Değil mi herşey konuşa konuşa neticede
Taciz edene taciz ettim
en güzeli :D
Söz ve göz ile oldu da fiziksel olarak olmadı çok şükür
Viraudin ağzına
akşam minibüsle eve giderken lavuğun biri 35 yaşında falan ben şoforun yanındaki koltugun arkasındaydım ayakta sıkışıktı adam önüme geçti arkasını yavaşca dayadı dedim az ileri gidebilcen mi kızardı adam :d
Sen ne anliyorsan oda onu anliyodur heralde sen kendine dikkat edersen giyimine kimse taciz etmez uzun lafin kisasi sidede durdugu gibi durmaz akilli ol yeter kapan demiyorum acillirsan elbet yani fatmagulun sucu ne olma
Ay hic sorma hep hayalimde o var 10kiz tarafindan tecavuze maruz kalmak;)
Sözle tacize uğradım bende bir kaç sefer kadınlar tarafından.
Garipler valla korkmuyorlar da.
tepki göreceklerini düşünmüyor olabilirler
@gokhan389 ile seviyeli bir şekilde tacizleşiyoruz
ha seviyeliyse tamam :)
arkada olan benm dipnot geçelim lütfen :D
@gokhan389 hadilen dipnotuna başlatma :D
hetkez duydu sanırım tamam sorun yok artk :D
Bakıyorum hiç bir erkek taciz etmiyormuş siz kendi kendinize mi ediyorsunuz acaba
demiii. bence de öyle galiba. hatta erkeklerin yanına gidip biz bile bile sürtünüyoruz sonra taciz koyuyoruz adını. aslında onlar bizi değil biz onların elini taciz ediyoruz :)) bunlar nasıl uyanık ya