AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
Şükürler olsun hiçbir kızı taciz etmedim ama hemcinsim tarafından taciz edildim maalesef.
çok kötü :( geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Daha 3 4 gün önce koca İstanbul'da yaklaşık 7 ay üstüne o şerefsizle aynı otobüse denk gelmemiz ve beni tanıyarak sırııtarak bakması da. Şansızlığıma bir kere daha küfür etmeme neden oldu. Gerçekten çok zor tuttum kendimi dalmamak için.
dalsaydın ya hak etmiş yani
Otobüs çok kalabalıktı. Milleti bu şekilde rahatsız etmeye hakkım yok diyerek tuttum kendimi. Birkaç kere kalkar gibi oldum ama hep son anda frenledim kendimi.
Şunu bir izle :D
https://www.youtube.com/watch?v=gI75rK0xAHwakşam akşam...
ben böyle karşılayamıyorum maalesef , medeniyet seviyem düşük demek ki
ben otobüs durağında beklerken dayı geçerken elleni deydirdi ya :D
Hem sözlü hemde fiziksel tacize ugradim. Bu ulkede bayansan illaki birileri rahatsız eder
işte olmaması lazım ama yazık ne anlıyolar anlamıyorum...
Uğradimm hemde bir grup sarhos bayandan :) ne demisler hayatta varsa tecavuze ugramak aci cekmeyi birak zevk almaya bak :)
öyle yap canım sende. tecavüze uğrayıp mutlu olan tek insan olursun.
Erkek olarak bayanlar tarfindan taciz edilmek guzel
ay Allaha şükür şu ana kadar ne uğradım ne de uğrattım aşwlmskmd
Bak eline bir demet gul al sokakta yuru kizlar mutlaka laf atiyo
ulan ben niye uğramadım tacize
ohh ya birini buldum sonunda :D bunlar ne yapıyor ya ben inanmadım şahsen böyle bir şey olabilir mi saçma geldi norml hayatta hep kadın mağdur olan burada da tam tersi ben samimi bulmadım hiç
yalan ya sanal alem iste dalgasiz denizde hrrkes kaptan :d dikat cekecekler ya otuyolar boyna agzi olan konuşur olmus :d
Ben lise döneminde sabah okula otobusle giderken birisi penisini tam deligime dayamisti. Gariptir ki bastirsin istiyodum sertlestigini biliyorum. d. d
iste dediğim gibi erkekler bunu seviyor
genelleme yapmayalım ama merak edenleri var. birkaç denemem olmuştu evde
Peki siz gözle taciz ettiğinizde ne anlıyosunuz?
ben kimseyi gözle taciz etmem
Bende kimseyi taciz etmem
sen neden taciz ediyorsun demedim ki? edenler neden ettiğini yazsın dedim. üstüne alınmana gerek yok canım.
Üstüme alınmadım soruna soruyla karşılık verdim
Kızlar otobüste götüme elliyorlar ne yapmalıyım :(((
fare kapanı koy götüne işine görür bence :D
Fare kapani ters tepmesin :D
o zaman yandın arkadaş :D
Pfff :D
Sence bende taciz edilecek bir tip var mi? asd
https://i.hizliresim.com/dqNOaQ.jpg
bilmem istersen güncelleme de soralım
Olur :))
Kantin sırasında sakin sakin alışveriş yapacaktım önümdeki kız eğildi ve beni taciz etti dsfdgfhjkl
anlıyorum canım psikolojin bozulmuş belli bu durum yüzünden bir psikoloğa git en iyisi
Galiba taciz ettim dolmuşta önümdeki kız zorla dayattiriyordu :D
senin durumunda olup taciz edildim diye haykıran erkeklerle dolu burası :D nasıl üzülüyorum bir bilsen okudum içim bir burkuldu şöyle :D
onu gec aniden sapik diye bağirsa olan bana olucak :D
içgüdünün oyunları bunlar.
içimizdeki hayvanın bence :)
o zaman anlatayım bir gün metrobüste gidiyorum birden biri kalçamı mıncıkladı dedim aha hırsız cüzdan gitti ton ton bir teyzenin muzur dolu bakışının fark edince kızamadım hatta hoşuma gitti ya mıncıklanmak :D
Etmedim ama İstanbul'da kadının Biri beni fena halde taciz etti yuh dedim :)
En nefret ettiğim şey.
ama yapan çok , benim başıma çok defa geldi
Normaldir şerefsiz dolu etrafımız.
aynen öyle
ettimde edildimde ettim kız hoşuma gidiyordu edildim benden hoşlandıkları için
3-4 sefer edildim ama etmedim dünya tersine döndü artık kızlar ediyor hele bir tanesi ha bire kolunu koluma sürtüyordu ben çekiyordum o yanaşıyordu :)
yani alt tarafı koluna değmiş kızlarda farklı ve daha kötü inan bana
alt tarafı derken ikimizde kısakolluyduk yazdı sonuçta direkt tensel temas vardı arkadan eliyle mıncıklayan metrobüs boş olmasına rağmen arkama geçip poposunu popoma dayayan kızları saymıyorum bile ama kızlarda dorum daha kötü tabiki çok karşılaştım tacize uğrayan kızlarla kimisi sesini çıkartamıyordu gidip yerimi verdiğim bile olmuştu kıza ama çok güzel taciz edenin hakkından gelen kızlarda var basıyorlar yaygarayı sessiz kalmasanız bu taciz biter.
ben başta bir afallarım sonra aklım başıma gelir , bir defa bende öyle yaptım otobüsteydik bir defa polise gittim ama önemli olan olmuş bitmiş olması biri gidior karşına bir başka sapık çıkıyor
tacize karşı duyarsız bir milletiz ondan bu kadar fazla karşılaşıyorsunuz tacizle taciz edene ağız burun dalacaksın bak bakalım bir daha yapabiliyormu umarım yaşamazsın bir daha böyle bir alçaklık.
teşekkür ederim umarım :))
Kızları sözlü taciz ederim belki ders çıkarırlar diye ama hoşlarna gdiyo zillilerin :) Ve hayr hiç tacize uğramadm :)
Çok da ağır argo değil tabi bu sözlü taciz :)
Otobüste arkamda ki bir kız 2 de bir arkama dayıyordu kız mıdır nedir anlayamadım anlıyacağın sadice kızlara olmuyor bu olay ;)
gece klubunde mıncıklamayan kız kalmadıydı valla
millet baklava yapar ne yaptın sende popo mu yaptın :D
yokta ne bılıyım hoşlarına gıttı heralde :D
Taciz edilmedim ama taciz etmisligim var :D
gel sana bir sarılıyım :D demek o kız sendin ya , yukarıdaki erkeklerin hepsi senden şikayetçi nasıl yaptın hepsine anlat bakıyım :D
Arabayla yanında geçerken korna çalmak sayılıyor mu :D
şahinle mi :D yok çalmazsan taciz sayılıyor o
şahsi hondam var. gün içinde şirket arabasıylayım ;)
bende 28 yaşındaki bir bayan tarafından taciz edildim açıkcası
geçmiş olsun canım
sağolasın :) neden sordun bunu
Bu nasıl bir eminlik böyle
öyle emin olmak iste
geçmiş olsun öncelikle.
ben edilmekle edilmemek arasındayım ama ciddi bir şey olmadı çok şükür
olmaz inşallah canım hiç bir zaman :)
geçen gün birini otobüsten aşağı attım bunun için
çok sapık var maalesef
abazalığın afrikası. Avrupa birliğine alsalar belki kurtuluruz
orda farklı olduğunu hiç sanmam :)
yok orada ulu orta yerde yapıyorlar orada veren de çok belki tatmin olurlar :)
evet aynen öyle , kızlar için bir sorun olmadıktan sonra ismi taciz değildir zaten
Evet aynen öyle onun için abazalar ping aut lütfen :)
her gün sabah kahvaltıdan sonra, öğle ve akşam yemekten önce 3 kere taciz ederim
Kizin biri otbuste yarim saat bana surttu sonra arkamdakine patlamisti cok korkmustum ogun ama eve gidince baya gulmustum
sen ona sürtmüş olmayasın
Ben oyle seyler yapmam bana yapilmasinida istemem ama ogun. Cok skiydi otbus yer yoktu benden sonra gelip dibime kadar gelmisti kizada ne yapiyorsum taciz etmeyi kes desem suclu ben olurjm die bisey diyememistim desem ne olurdu mesela senin tepkin ne olurdu surten ben degilkm ben sabit duruyorum otbus sallandikcs sen sebep oluyoesun.
senelerdir otobüs kullanıyorum bir kere bile kimseye gidip sürtünmedim.
Zaten ona sürtünen kızın sen olduğunu kimse söylemedi
Şu salağı alın burdan ammk tatlısı
Kezzo dedim ne tatlısı ammk
Etmedim edilmedim. Sadece sözlü taciz edildim
6 yaşındayken yapmıştım yalan yok pandik atıp kaçmıştım mahallenin en güzel kızana 😄😄
Valla kaşınmayanı kaşımıo fordcular :D geçen metroda adam kadını soyacaktı nerdeyse ama kadın da az değil bence ağlayana meme kaşınana... var
bir kadın tarafından tek gecelik bir ilişkide kullanıldım ://
silah zoruyla mı?
yoo ;))
Bikere lisede bir bayan ogretmenim yanlislikla mi bilmiyorum popomu minciklamisti :)
salak ya :D daha neler :D
Niye be kadin begenmis popomu :)
yanlışlıkla olmayabilir :)
Mincikladi tatlm bilmiommu yanlisliklayi :)) ama acayip egomu yukseltmisti
çok erkeğin poposu yok :D senin varsa kadın da bir değerlendiriyim demiştir :D
Popo iydr baya ilgi cekio kizlar trafndn :)
dediğim gibi az erkek de istenilen popo var :) fazla ellettirme sende sahip çık ahah
Bayanlara serbest :))
konserde otobüste falan elliyom kızların popolarını okşuyom. kızlarda bişey demio çoğu seviyo. neden yapıyom çok zevkli ve sapıkım.
Erkek tacize uğrar mı * erkek taciz eder :d
sen yenisin galiba :D
Pff sizi yiyorlar hiç kadın taciz eder mi * :D çoooook nadir bir keresinde konserde olmuştu :) liseye gidiyordum ozamanlar ;) gerisini anlatmıcam özelden anlatırım:P
Sözlü oldu , fizikselde bir kere oldu
kıyamam:(
nerden aklınıza geliyor böyle sorular :D
katılımcı beni tatmin etti :) pişman değilim :))
Hiç yapmadım ama bir kere taciz edilmiştim :)
nasıl?
Komşumuzdu.. Benden yaşça 10 yaş falan büyüktü.. Ben de o aralar 18 yaşında falandım. Yan yana duvara yaslanmıştık.. annemde vardı ama arkası dönüktü.. önce ayağıyla ayağıma bastı, ayağı üzerinde kaldı öyle.. ben de çekmedim. sonra sırtıma falan dokunmaya başladı.. benim de tam duvarı deldiğim yıllar :)
kadın işini biliyormuş servancım :))
Çok fena bişeydi.. O ana kadar.. neyse devamı biraz alengirli, kamuya açık alanlarda anlatmiyim :) Merak edenler özelime buyursun. çay var, lezzo var :)
ahaha kahve yok mu? :D
Kahve sevmem. Zaten uyuyamıyorum bir de cafein yüklenirsem iyice zombiye dönerim :) Ama sen gel, senin için komşudan alırım :)
ben gelirken getiririm eli boş olmaz zaten :D
Eli boş gelsen de olur, bişeyler ayarlarız :) Ama geç olmadan gelsen iyi olur :)
Öyle bir sormuşsun ki sadece erkekler yapıyor sanki. Ettiğim kadar edildim de. Belki daha fazla.
ettiğine göre edilmekten büyük bir hüzün duymuş olman gerek. size bir psikolog ayarlıyım ben
herkes öldürüyor tacizleri burada ama her kız böyle şeyler yaşamak ister. zevk alırken yakalanma korkusu falan çok yaşadım bunları
senin fahişelik yapan bir kız olduğunu düşünüyorum. ya da erkek görünümlü ama erkeklerden hoşlanan bir sapık. daha da açmama gerek yok bence
osafasfğhfas ne kızı be :D nereden çıktı şimdi bu
dayadılar bildigin. kızın biri vajinasını omuzuma dayadı
Kızlar Güzellikle verdilerde bizmi almadık güzellikle verseler zorla tacize ugramazlar yani :))))
* bile koydum taciz ettiğim kız zevkten sik beni dedi senide edeyim mi
Çok tatlisin kıvırcık diyen olmuştu
iltifat gibi taciz ha :)
öyle gibi.
Lisede bir kızı elle taciz etmiştim çok hoşuna gitti ki sonra evde sevişmişdik.
Iki kez tacize uğradım iğrençliğin daniskasıydı
Sözlü tacize çok uğradım :(
Var ula. Laf atan oldu ama fiziksel olmadi simdiye kadar olmazda ins :(
şaşırıyorum :) siz hiç toplu taşıma ne bilim bir konsere falan gitmiyor musunuz?
Valla pek kullanmam toplu tasima araclari iki yildir unv deyim ondan biniyorum o da kalabalk olmuyo sadrce unvliler oluyor kendimi de kollarim. Hayatimda 2 kere konsere gittim biri sevgilimleydi zaten digeri de kalablk bir grup arkadasti
ben sokakta yürürken elle tacize uğradım ya düşün , elimde telefona bakarak yürüyordum neye uğradığımı şaşırdım
Yasanilan yerden olabilir benim 2 sene onceye kdar yasadigim yer kucucuktu biri oyle bisey yaosa topa tuttarlar gerci simdi de ilce ama bayidan bir yer yine kimse kimsenin umrunda degil
Yolun ortasında elle taciz ettiğinde nasıl tepki gösterdin peki
Sözlü tacize uğrmayan kız yoktur zaten diye düşünüyorum. İlla ki laf atan olmuştur.
Herkes taciz edilmiş mübarek kızlar da kuduruyor kuru k. çınıza :D
Bende ugradim:) komsumuzun kizi isyerimizn mutfaginda zorla kemerimi coeye calismisti basaramayinca elini daldirmisti iceri:))
sen istemesen bırak bunları yapmayı yanına yaklaşamaz. gelip buraya tacize uğradım deme! bir erkek güçlüdür istesen engel olurdun bir çırpıda.
evet pek işime gelmedi engel olmak
ettim de edildim de :p
Taciz edilmeyen kız tipsizdir :D
bence toplum içine çıkmıyordur :)
O da olabilir :)
çok taciz ettim ama gençlik yıllarıydı şimdi olsa asla.
etmedim diceeeem inanmayacaksın ne diim.
okadar Alcak birisi Olmadım Cok ŞÜkür.
Belki etmisimdir :))) ama edilmedim :)))