AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
Çok abartılı giyinmediğiniz sürece akıl sağlığı yerinde bir erkeğin taciz edeceğini düşünemedim bugüne kadar :-/
erkek çok açık giyinince kız için bu istiyor diye düşünüyor galiba
kendine güvenen açar saçar ona kimse yorum yapamaz ama herşeyin bir ölçüsü olmalı herkes insan sonuçta. nekadar açık olsada taciz bir hastalıklı ruh işidir yazıyor forumlarda etrafımda öyle birşeye yeltenen biri görsem ilk ben felç ederim herhalde.
Taciz etmek bana göre değil ama çok taciz edildim orta yaşlılar, şişmanlar, çirkinler, ibneler, travestiler bunlarda erkekleri taciz ediyor
türkçe hocama benziyorsun sempatik geldin bundan dolayı olabilir
Türkçe hocanda tacize uğramış demek ki
sapık zaten ona bir şey olmaz :)
Beni sapık birine benzetmenden çok onur duydum bu ne ya
Şişmanlar mı :D:D:D Şişmanlara ölüm hahaha
şükürler olsun hiç taciz edilmedim 20 yaşındayım :) ayy çok kötü bişey Allah onların cezasını versin..
saçlarım uzunken kızlar tarafından cok taciz edildim
Ayrıntıları devlet sırrıdır.<3
@TonqueFu laf soktu arkadaşımız tebrikler.
Aslan gibi adamım tabi bana göre gacı mı yok sanki ahaha jsdbsdjkbnf
Allah şaşırtmasın ben bakmıyorum bile benimde kız kardeşim var ama bir kere konserde kızın biri beni fena sıkıştırmıştı yarım saat falan sürdü :)
geçmiş olsun canım :) aynen allah şaşırtmasın
Amin :)
bir ara telefon sapığı dadanmıştı kızın biri gizliden arayıp sesini duymak için aradım seni seviyorum diyip yüzüme kapadıyodu ağır manyak :D
ahahah benim de bunu yapan arkadaşım vardı :D yoksa sevdiği çocuk sen miydin :D
arkadaşın manyak mı :D
bir gun yine arklarla taciz ede ede yuruyoruz :))))
Nasil bir duygu
Hahahaa bu güzeldi :)
Taciz etmedim, tacize uğradım.
cut.
anlatır mısın?
boşver kalsın :)
geçmiş olsun :)
hemcinsin falan mı bir şey yaptı yoksa :/
Hahhahahaha @BirDüşünün
Kadın olsun, erkek olsun, çocukluk zamanlarım diyelim.
@MeteCeyhun61s komik bir şey var sanırım :) anlat da bizde gülelim :)
Taciz edilmedim en ufak bir kelime edeni gormedim hamd olsun... Kafasini çevirip bakan dahi yok rahat ve mutluyum
Yuhh o kadar kismetsiz + cirkinim diosun yani :))))
:) halden memnunum kardeş
Ne tacizi etcem ya :D kizlar sünnet diye sakal biyik uzatiyor :DD
demi ya :D
taciz edilince dirsek atarım fakat sevgilimi g*t cebinden taciz etmeyi gerçekten seviyorum hatta acılıp çat diye yapıştırmak istiyorum :)
ulan alsdfafds
hahahaha bu süperdi badi
Tişikirler neysek oyuz:)
brezilya aşk dizisi resmen :D
oha naptun anılarım ve acılarımi uyandırdın @nextlevel
ben taciz etmedim ama ister istemez oldu suc bende değildi nasıl algılarsanız algılayın hayatımda ilkez oldu ve ogünde kendimden de utandım ama suc bende değildi tacizden nefret ediyorum bir hafta önce oldu. gercekten de o an yerin dibine girmek istedim ama ilk durakta indim utandım ben kimseden değil ha kendi acımdan utandım kimseye bişey yapmadım sadece tazi gibi bir olay başımdan gecti hepsi bu...
tamam sakin
walla şimdi sakinim de o gün sakin değildim kalbim atıyordu adeta ama suc bende değildi tekrar diyorum taciz edenden de nefret ederim
haklısın ne yazıkki. bu dünyadan erkekleri temizlemek lazım. a q larım bide haklı gibi konuşurlar ibineler
Ben bir erkek olarak taciz edildim kadın otobüste getirdi önündekileri kolumun üstüne koydu ben kaçtım o geldi en sonunda kaderime razı oldum.
he birde yeni tanıştığım bir kız vardı daha ilk telefon görüşmesinde ojelerimin rengi ile iç çamaşırımın rengi aynı oluyor biliyor musun diye girdi konuya inşaatcıları nasıl tahrik ettiğinden çıktı düşün artık hani bayanlar taciz etmez diyorsun ya peeh...
taciz mi tahrik mi karar ver?
taciz ederken tahrik olamam mı? otobüsteki resmen tacizdi diğerinden pek rahatsız olmadım açıkcası eve bir atsaydım ben ona gösterecektim tacizi tahriki ;)
Kimse cesaret edemedi şimdiye kadar ama sözlü tacize çok ugradim. ^^
Etmedim ama otobüste artık kızların göğüslerini popolarini sürtmesinden cidden bıktım ve rahatsız oluyorum
iğrenç bir şey
Lisede sisman bir kaşar kiz bana pandik atti.. gizliden yazıyorum hava falan atmak için degil. Simdiki aklim olsa paramparça ederdim atti birde gülmustu.
etseymişsin keşke. hiç sevmem öyle tipleri
Ben utandim nasil hemde.. o zamanlar çok masumdum
yılbaşı gecesi taksime gidersen erkekte olsan hamile bırakırlar kaçarın yok sapık dolu a q
oraya gitme amacın neki zaten?
daha önce hiç gitmedim. tv de gördüklerimden söyledim
kızlar içinde erkekler içinde öyle biri taciz edilmek diğeri etmek için gidiyor. orası beni alakadar etmez benim tarzım bir durum değil zaten
ben öylesine yorum yaptım taciz falan çok uzak konular bana , bu ne agresiflik :) yarın dolaşcam çarşıda pazarda tacizci olaya falan denk gelirsem ağzını burnunu kırcam söz :)
Hiç yapmadım. Ben irade sahip çıkarım. Cennete oynuyorum. Ete gte değil :D
ne güzel söylemişsin :)
olması gerekeni söyledim.
Öyle bişey yapmadım ama zorla öptüler elimi felan tuttular
ala ala
Yakışıklı olmak gerçekten zor
Allaha şükür öyle bir ahlâksızlık yapmadım bugüne kadar bugünden sonra da yapmak istemem.
Taciz etmedim ama bazı kızlar var otobüste önüme geliyo biraz gider msn sıkştım diyorum gülüyo anlam veremiyorum.
yanlış anlıyor olabilirsin
N bliyim saçma yani
Taciz edilmeyen kiz yoktur katiliyorum ozellikle toplu tasimada hepimiz bir kere dahi olsa buna maruz kaliyoruz malesef sehir abaza dolu
otobüste dayayanları görüyorum
birkez başıma gelmişti Bağırmıştım rezil olmuştu birde kendilerini savuunuyorlar
aynen başıma geldi ya :( o durakta inmek zorunda kaldı
İnan gunahimiz yok araba sallaniyor ne yapalim bir sey olmaz kaza olmustur
kızlar daha çok taciz ediyor :d otobüslerde insanlar üstüste binince mecbur çarpışmalar oluyor biri bana bağırsa o kızı rezil ederim oracıkta sırf şamata olsun diye çirkeflik yapan kızlar var öylelerini şey yapmak lazım
Delikanlı adam bir bayana bu tür hareketleri yapmadan önce aynı hareketler kendi namusuna yapılırsa nasıl olur diye düşünmeli. Allah'a şükür bu güne kadar bir kıza laf bile atmadım.
birkeresinde 30-35 yaşları arasında bir bayan popo mu cimdiklemişti, taciz etmedim ama etmiş muamelesi gördüm, o da bana bakıyordu ama nolduysa birden bağırdı anlamadım :v
@beberuhi yi tenhada kıstırdım ama elimden kaçtı :((
Hahahaha terbiyesiz :))
Yok yarısını devletten kiraladım :))
Ciddi misin?
Otobüste 40 yaş üzeri hanımlar tarafından hergün tacize uğruyorum mağdurum 😥😥😭😭
şş yavrum hepsi senin mi
Kizlar masum degiller otobuslerde bana surtuyorlar utanmiyomusunuz sizin babaniz abiniz yok mu
ahaha haklısın kurabiyem :D
İşte tek çare susturucu silah ile kafadan 1 mermi vurarak Soykırım yapmak.
bayanlar tarafından cok tacize ugradım cok cesur oluo bazıları seviolar güsel çocukları ben gibi napim :)
Bir kere çok dar uzun ama derin yırtmaçlı bir siyah etek altıma süper ince çorap ve jartiyer giyip ayağıma da kırmızı tabanlı siyah christian louboutin stilettolarımı giymiştim hemen otopark'ta bir yakışıklı gördüm ve yanından geçerken bacağımı iyice açıp jartiyerimin kopçasının görünmesini sağlamıştım , çoçuk çok hoşuma gitmişti taciz sayılırsa beni taciz etmişti e bende onu.:):)
Isteyen erkek varsa adres versin ;) ama benim gibi genç seksi ve taş gibi olduğu gibi boyuda uzun olmalı entellektüel birikimide önemserim.
spk. s. s. s
:SA:DD:A bu mal ne diyor :SAd
Sapık deme lazım olur yavrum. hahahah
sen hastasın
Mesaj kutum tapu kadastroya döndü , beyler sakin şaka yapmıştım.
haha o kız senmisin yok artık inanmıyorum :D
Anlat anlat heyecanlı oluyor :)
15 yaşındayken otobüste iki uzun boylu ve şişman kızın arasında kaldım.
çekilseydin aradan :D
cam kenarında araya aldılar beni ya, otobüs tıklım tıklım kaçamadım ki, kafam memelerin arsındayıd o kadar yani
Etmedim ama eden gordum. herif kizin gecmis arkaya bide terlemis pis cenabet dili de disarda nefesi daraliyordu resmen kizinda sanki hosuna giden bir hali vardi yani alinmayin ama o bakimdan bende ses etmedim. neyse ya bis ver anlatmicam.:))
anlattın zaten :)
Olay gercek ama isin espirisiydi anlatmicam demem.. bir kac kez onceleri yani gencken bir kac kez bayanlar tarafindan gene otibuste falan taciz tarzi biseler etmislerdi. ama onu bak anlatmicam. ozelden belki anlatuedm ama burada olmz rezil olurum:Dd
Sabah metrobüse bindim tacizler kendiliginden oluşuyor tıkış tıkış millet yapışık gidiyor. Otobüs sallandımı tamam:) bir keresi kıza arkadaşı düşecen dedi düşmen görmüyomusun cocuğun kolları var dedi sözlü taciz :P kızda cok güzeldi ya :)
maşallah ya biz yanlışlıkla ayağınıza bassak taciz sayıyorsunuz :))
Her yanlış böyle olsa keski :))
Ay dostlarr icim kan agliyorr tam otobuse binicem kizin biri arkadan pandiği basmasinmi cok korktum bu nedir boyle kurtulamicazmi bu tacizcilerdennn... olum gece gece iyi gulduruyosunuz wallahi :) :) :)
ahaha burası şamata yerine döndü çok komik cidden :D
2 kere :/ yoklan 4 kere dur sayım bikere yaşlı tanımadığım deyzeye ford ( yanlışlıkla ama ) fren şey oldu
sonra güzel bir rus taciz etmişdim bitane sarışını bitane gürcüyü hmm başka kim vardı
bide 50 yaşlarda bir kadına merdivende ford oldu yanlşlıkla ama :(
Listesini tutmuş bide ya :D rus gürcü ayaklı google :D
bizde ortam böyle :D
Evet öyle kötü şeyler yaşadm takip edilme laf atm a moral bozucu
Samimi söylüyorum kızlar yapıyor taciz hiç saklamasınlar.
Fortçu sanal katliam ben panpiş ama ruhsal olarak fortluyorum :)
Literatür yeni kelime kazandı ağzına klavyene sağlık.
bkz. Ruhsal fortlamak
@burusvilis he ya :D
bana taciz ettiler walla hemde 2 kız ama anlatama. d
ayrıntılar gizli diyorsun yani :D peki
benimki ara sokakta kafaları güzeldi :)
ama cok korkmusdum
Geçen 3 4 kız tarafından tacize ugradım magdurum !!
Bende 12-13 Yaşları Civarındayken bir Giyim Mağazasının Onundeki Kadını Manken Sanıp Pandik Atmıştım Harbi Manken Gibi Karıydı :)
Hayatimda kimseyi taciz etmedim etmem de
Eden de safkan oçdir bu kadar açık ve nettir !!!
Ama bir gay ve bir gormedigim bayandan taciz yemisligim var
hatta gay fiziksel olarak taciz etti
bayanin teki ise bagirarak sokakta taciz etti
ya yapmayan biri olarak bile ogrenmis oldum zaten :D
şu sapıklar birbirini bulsada bizde kurtulsak :D
adam el atti bacagima ya
bir an dondum tirsti :D
digeri ise kadın sokakta kimse yoktu you are too hot you are too seksi come here diye cagirdi ayagina
yani hic bir zaman oyle bir fırsatı kacirmazdim ama o an icim bir garip oldu arkami bile donemeden gittim :D
o sapıklar birbirini bulsa da az daha rahat yasasak su dunyada.
2005 Yılında karsta kıraç konserşndeki kız burada mısın?
o sıkışıklıktan istifade ettim itiraf ediyorum.
Erekte olan penisimden de hiç rahatsız olmadı.
Hiçte kaçmadı.
Arada bakıp güldü.
Ama o konsere ıdaklandı ben ona.
Buradaysan tanışalım;)))
2 sefer bir kadın tramvayda sürtünüp sürtünüp yüzüme baktıydı ama çok şükür o seviyeye hiç bir zaman düşmedim düşmemde
Etmedim ama otobüste siyahi bir kız bana sürtünme yoluyla tacizde bulunmustu baya urktum o an
ah bu kızlar yok mu? otobuste ellendim 3 kız çıkmazda sıkıştırdı daha neler neler
Ben utanarak söylüyorum ben edildim arkadaş nerdeyse hergün
taciz etmedim ama otobüs ve dolmuş larda çok sayıda tacize uğradım kızlar tarafından :D
Kız meslek lisesi çıkışları diyorum... Erkekler ve meslek liseli kızlar anlar
Kusura bakma ama taciz ve ya tecavüz eden insanların anasını s i keyyim
Öküz gibi bakmak da tacize giriyorsa sayılır. Onun dışında bir taciz olayı yok.
Çocugun birini taciz etmistim cok zevkli olmm ajsjdjsjjd
Keske beni taciz etseydin nerde o gunler
Akrabam tarafından, iş yerinde tahmin etmediğim kisi tarafından taciz edildim
Sözlümü oldu
Yaş küçükte değil ama
Akraba tarafından mi
Otobuste taciz edildim bayan tarafndan :( Geldi dayandı kukuma, Arkasına bakıp bakp gülüyodu bide sonra bişeyde yapamadım çok doluydu cnkü. Kötü bir durumdu..
fahişeler otobüs kullanıyor galiba. bunun başka açıklaması yok k b
Kaba bir tabir oldu seninki, Herkez senin benim gibi değil ;) Dikkat etmek gerekli ulasım araçlarında.
senin anlattığının açıklamadı o maalesef. kaba değil ama sen yanlış anladıysan bir şey diyemem ben senin söylediğini yorumladım
NySe tamam bakalım. Hadi rasgele, Kolay gelsin.
Bizim buralarda bir taciz et birisine adamın sülalesini fikerler :D Realde değilde internette taciz edildiğim oldu
Taciz edildim._. Kızların şu popoyu elleme ya da sıkmasını bir türlü anlayamadım ne zevk veriyor ki yani ._.
Sizde yapıyorsunu ama bizden tek farkınız siz daha kalabalıkken bazı sapık erkekler de her şartta. Keşke hepsi ölseler dünya kurtulsa.
yurtdışında clubta bir kız popomu avuçlamıştı çok hoşuma gitti ya bir tane türk arkadaşla dans ediyodum bulamadıydım sonra o kızı