1 yıla yakın bir süredir japon balıkları besliyorum 9 tane. 2 gün evde yoktuk yemlerini biraz fazla atıp gittim bu akşam döndüğümde balığımın birinin böyle olduğunu gördüm diğerlerinde sıkıntı yok. Kan galiba neden böyle olduğunu bilen varsa lütfen yazsın yanağında yoktu az önce baktığımda yanaginda da kirmiziliklar olduğunu gördüm. Veteriner biri varsa lütfen yazsın çok korkuyorum
Hayvan yıyerek kabız olacak hale gelmıs bır sure yem verme sadece ıspanak hasla ve cok az suya koymalısın
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kadar fazla yem vermedim her zaman verdiğim gibi yem verdim. 9 tane olduğu için hepsine yetecek kadar veriyorum yemleri. Kabız olduklarının farkındayım ama açlıktan öldüremezdim hayvanları. Kanlanmasinin sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum
Olacak olsa daha önce niye olmadı o zaman diye soruyorum. Kabız olduklarında da ilgileniyorum merak etme dediklerini de önceden yapıyordum ben zaten. Kanlanmasinin nedenini merak ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hıc yem vermeseydın daha makbul olurdu
Hayvan yıyerek kabız olacak hale gelmıs bır sure yem verme sadece ıspanak hasla ve cok az suya koymalısın
O kadar fazla yem vermedim her zaman verdiğim gibi yem verdim. 9 tane olduğu için hepsine yetecek kadar veriyorum yemleri. Kabız olduklarının farkındayım ama açlıktan öldüremezdim hayvanları. Kanlanmasinin sebebinin bu olduğunu düşünmüyorum
Kabızlıga takılmadın sıskınlıge takılmadın oyle mı
9 balık varsa ve ıclerınden bır tanesı asırı yem yıyıp tabanda duruyorsa bu dıger balıkların ona vurması demektır.
Olacak olsa daha önce niye olmadı o zaman diye soruyorum. Kabız olduklarında da ilgileniyorum merak etme dediklerini de önceden yapıyordum ben zaten. Kanlanmasinin nedenini merak ettim.
Yazdım yıne yazıyorum
Diğer balıklar vurdular
Ne bilmiyorum ama onu ayrı akvaryuma al bulaşmasın
Bunu anlamak için veteriner olmaya gerek yok ki bence fazla yem attığından oldu
O zaman aynı şey diğerlerine de olurdu ve aşırı yem vermedim her zaman verdiğim kadar verdim
asıl şeklini alıyo çok yakında ejderya olacak
Uykusu gelmiş sabaha bir şeyi kalmaz
Umarım bir şeyi kalmaz derken öleceğini ima etmiyorsundur
Yok yok normale döner o sen rutin yapacağını yap
Biraz fazla kaçırmış yemi o kadar
Diğer balıklardan daha fazla yemiş hepsi bu
Muhtemelen diğer balıklar vurmuş
Anladım sağolun
Rica ederim geçmiş olsun tekrardan
Yemekten çatlamış heralde pekte anlamam