.
Arkadaslar lepistes baligim var disi hamile ayirdim baska kavanaoza koydum napiyim simdi ordada gece dogurup yavrularini yermi? İlk defa hamile baligim ilk dogdugunda kizdan aldim oyle buyudu 4 ay oldu suanda neredeyse alali
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pet Shop'tan yavruluk al 5 lira civarı birşey. Yoksa yer yavrularını.
Lepistes zaten en fazla 2 ayda bir doğuruyor. :D Devamlı işine yarar yavruluk. Önceden çok fazla Lepistes baktım ama sıkıldım artık doğurmalarından Beta bakıyorum artık. :D
hm lepistes için kiremit tozuna benzer yem mı kullanayım yoksa o renkli yemlerdenmi? napayım bilgi verin lütfen
akvaryumdan ayırmasaydın keşke akvaryuma konan özel hücreler var onun için petshoplarda onu akvaryuma yerleştirip diğer balıkların yaklaşmasını engelliyosun doğuma gelincede onu sen yapıcaksın ebesi sen olucan yani biliyosundur gerçi bunu..:)
lepistes kendisi doğuruyor :D ben sadece besliyorum ne bileyim hamile kalacagını :D şimdi yavrusunu yemesin birisine veririm o besler diye düşündüm günah yani :)
he çikletlerde sağdırarak doğuruyosun ama yinede kavanozda olmaz kavanozda ancak beta beslersin havasızlıktan ölürler dediğim gibi akvaaryum için özel kaplar var onlardan alıcaksın balık doğum yaptıktan sonrada balığı kaptan ayır veya yavruları direk arkadaşına ver yok beslicem diosan ufak bir akvaryum daha almanı 2-3 hafta büğyüyüp gelişene kadar ayrı akvaryumda beslemen gerekir..
kavanozamı koydun lepistesler havasız yaşayamaz akvaryum içi için özel yavruluklardan almalısın
ağzı açık kavanoz akvaryumdan ayırdım suanda akvaryumda çoğu iri 6 dişi 3 erkek var
o zaman kavanozdaki hamile balığı yeniden akvaryuma koyayım :/ ve akvaryumda dogum yaparsa yavruları nasıl korumam gerekecek :? fikriniz var mı
kesinlikle tavsiye ederim çok tatlılar göz zevki açısındanda çok iyiler
özelden resim gönderebilirim akvaryumun pek büyük değil ama :D
mesaj 2 sv :/
Yer ya arkadan pırtlatıp dönüp yedi benim balığım :(
hmm o zaman nasıl önlem almam lazım :? fikir verin lütfenn
Cevap
3Cevap
Bu gece doğurmaz merak etme.
bu gece doğuracagından degıl gece dogurursa yermi yavrusunu? onu soruyorum
lepistes delide ciklet bizim işimiz
lepistesten anlamazmısın?
yok ya malesef ama lepisteslerin yavrularını yediğini duymuştum
Evet yer kafes aldinmi
hayır almadım ilk defa hamile kaldı balıklarımdan birisi hiç bir tecrübe bilgi bişi yok bende yardımcı ol abim lütfen :)
abi 35 40 cm lik akvaryum ben içine 5 6 taş koydum balıkları koyup suyunu ılıştırarak koydum o kadar suyu 25 civarındadır muhtemelen.. balıgı kızdan aldım ben mayıs gibi yavruydu yeni doğmuş 2 3 haftalık 2 erkek ve 1 dişi olarak aldım 3 balık 3 ü 4 ay aynı yerde durdular netten arastırdım karnı siyah olursa falan diye karnı siyah şimdi 10 balık oldu yeni takviye yaptım lepisteslerden 7 dişi 3 erkek toplamda 2 si eski erkekler 1 ini yeni aldım.. o yavru olarak aldıgım dişi şimdi hamile kesin net ne yapmam lazım yarına yapayım
abi ben yarın gidip bir tane hamile balık için bişi alıcam ızgara gibi olucak onu yerleştiricem balığıda koyucam yavrular doğunca alta ınıcekler diğer balıklardan koruycam kavanozda 2 ay durdu ölmedi benim balıklar herkes havasızlıktan ölür dedi fanus gibi bişi vardı üste yumruk kadar açık altı geniş top gibiydi orada 3 ay yaşadı yine bişi olmadı ben şimdi bu hamile balığı ayrı bir yerde doğurtma imkanım yok mu bu ızgara gibi şeyden başka :?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar